Trustpilot
Gratis fragt • Ekspres-levering • Ingen gebyrer

Bordursten

Vi tilbyder her et flot sortiment af bordursten af bedste kvaliteter. Kvalitet er nemlig nøgleordet i vores forretningsmentalitet og her går vi aldrig på kompromis. Af den grund sælger vi bordursten til mange erhvervsfolk og private over hele Danmark, der netop ønsker et produkt som er i særklasse. Vi sælger grå bordursten i både lys og mørk - røde bordursten og sorte bordursten i granittypen basalt. Alle disse bordursten er produceret i Kina ved nøje udvalgte leverandører. Når vi udvælger en leverandør af bordursten ligger vi megen vægt på selve metoden og kvaliteten i hugningen og brændingen af bordursten. Dernæst er det vigtigt at det foregår i så hård en granittype som muligt. Herved sikrer vi os en bordursten i meget flot og stærk kvalitet. Altid gratis fragt.

 

Altid hurtig ekspedition & levering.

Hvad er bordursten?

Rent historisk blev bordursten benyttet i 1800-tallet. Bordursten betyder egentlig kantsten, og blev brugt som afgræsning mellem fortov og kørebane (altså på højkant). I datiden var en granit bordursten og en granit kantsten det samme. I dag skælner vi meget mere mellem bordursten og kansten. Bordursten er fint jetbrændte i overfladen, og bruges normalt som belægning/køresten og er altså liggende. Granit kantsten er meget mere grove i flækningen på granitten og bruges altså stående. En bordursten er en stentype i dimensionen 30 x 100 x 8 cm. 

Hvad bruges bruges bordursten til?

Bordursten bruges i dag til rigtig flotte belægninger. Man kan enten vælge at benytte dem som ubrudt overflade hvor hele belægningen består af bordursten. Fordelen ved at benytte bordursten til dette er at de er tykke/kraftige og derved meget stærke i overfladen. Bordursten bruges også meget som køresten nærmest som striber mellem anden belægning. Her bruges bordurstenene nærmest som anvisning af hvor bilerne skal placere deres hjul. Det er dog kun fantasien der sætter grænser for, hvad man ønsker at benytte brodursten til. Vi har arbejdet med kunder, der har brugt det som terrassesten og til anlæg af stisystemer i haver.