Trustpilot
Gratis fragt • Ekspres-levering • Ingen gebyrer

Granitfliser

Vi tilbyder her et flot sortiment af bordursten af bedste kvaliteter. Kvalitet er nemlig nøgleordet i vores forretningsmentalitet og her går vi aldrig på kompromis. Af den grund sælger vi bordursten til mange erhvervsfolk og private over hele Danmark, der netop ønsker et produkt som er i særklasse. Vi sælger grå bordursten i både lys og mørk - røde bordursten og sorte bordursten i granittypen basalt. Alle disse bordursten er produceret i Kina ved nøje udvalgte leverandører. Når vi udvælger en leverandør af bordursten ligger vi megen vægt på selve metoden og kvaliteten i hugningen og brændingen af bordursten. Dernæst er det vigtigt at det foregår i så hård en granittype som muligt. Herved sikrer vi os en bordursten i meget flot og stærk kvalitet. Altid gratis fragt.

 

Altid hurtig ekspedition & levering.

Lidt om granitflisernes dimensioner

-40 x 40 x 3 cm 
-40 x 40 x 5 cm 
-30 x 60 x 3 cm 
-30 x 60 x 5 cm

Så mange fliser går til en m2:

-Ved brug af 40 x 40 skal du bruge 6,25 flise til én m2.
-Ved brug af 30 x 60 skal du bruge 5,56 flise til én m2.

Priserne på granitfliserne udregnes pr. m2.

OBS: Hos Maxibag er fragten af dine granitfliser gratis ved køb over 5 m2, og vi leverer året rundt.

Hvad bruges granitfliser til

Granitfliser kan bl.a. bruges til belægninger i gangarealer og på terrasser, hvilket giver dig en flot overflade. Granitflisernes har en ru overflade, som gør den skridsikker og dermed sikker at færdes på - også i vådt vejr. Vi anbefaler ikke at benytte granitfliser i indkørsler, da der er risiko for at de knækker under vægten af køretøjerne, i stedet anbefaler vi brostenchaussesten eller bordursten til din indkørsel.

Hvilken kvalitet sælger vi granitfliser i?

Vi er meget opmærksomme på, at kvaliteten af vores fliser er af prima kvalitet. Derfor tester vi løbende kvaliteten af de sten, som vores samarbejdspartnere leverer, således du ikke skal gå på kompromis. Vi kigger bl.a. på hugningen af stenen og kvaliteten af den granit som flisen består af.