Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Gratis fragt • Ekspres-levering • Ingen gebyrer

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvor hurtigt kan I levere?
Vi prøver altid at fylde vores lastbiler. Vi garanterer dog maks 5 arbejdsdage (7 arbejdsdage ved kran-levering) - og I mange tilfælde kan man have sin levering, allerde dagen efter bestillingen.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?
Vores standard levering (Ved kansten / På fortov) inkluderer at bigbag'en bliver sat af tæt på lastbilens placering. Vælger man leveringstypen "Mobil gaffeltruck" kan bigbag'en køres helt hen til det ønskede aflæsningsted, såfremt at bredden er mindst 2,30 m. på vejen dertil. Hvis man ikke kan køre til stedet, kan man vælge leveringen "Kran - Over hæk". Her bliver bigbag'en løftet ind på den ønskede plads.
Kan I oplyse hvornår jeg får min levering?
Ja - I mange tilfælde kan vi. Men da det ofte afhænger af chaufførens rute, i forhold til andre bestillinger kan det være svært at sige helt præcist. Men skriv til os på maxibag@maxibag.dk, så hjælper vi.
Hvilket type granit skal jeg vælge?
Langt henad vejen er det en smags sag. Dog anbefales det ikke at man vælger de mindste stentyper til indkørsler, da de små sten nemmere sætter i fast i bildæk. Den mest solgte sten i indkørsler er 11-16 mm.
Hvordan undgår jeg nemmest ukrudt?
Som udgangspunkt skal du altid bestille ukrudtsdug. Du kan tilføje ukrudtsdug i rigtig stærkt kvalitet til alle vores produkter. Dernæst kan du også vælge at ligge stenmel under det produkt du vælger. F.eks. sort stenmel under sort granit. Så giver du ukrudtet de sværeste betingelser.
Hvordan lægger man stenmel?
Man ligger stenmelet ud i en tykkelse på 3-5 cm. Herefter er det bedst at stampe det, så det pakkser sig mest muligt. Overvej at ligge en ukrudsdug under, for at give det bedste resultat.
Hvorfor er mine nye sorte granitskærver grå?
Dine sorte granitskærver er fulde af gråligt støv når du får dem leveret. Støvet sidder faktisk så godt fast, at man ikke selv kan vaske det af. Naturen klarer heldigvis arbejdet - men det kan faktisk tage et par måneder, afhængig af vind og vejr, før den flotte sorte farve er helt fremme. Herefter forbliver den sorte farve naturligvis.
Kan jeg fyre med jeres træflis?
Som udgangspunkt ikke. Vores træflis er ikke tørt, og er derefter ikke velegnet til at fyre med i den kolde tid.
Jeg kan ikke finde det produkt jeg søger. Kan I hjælpe?
Ja - Det kan vi faktisk ofte. Skriv til os på maxibag@maxibag.dk og beskriv hvad du mangler. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.