Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Gratis fragt • Ekspres-levering • Ingen gebyrer
Levering i HELE Danmark

Fragt og levering hos Maxibag


Altid gratis fragt

Vi leverer vores maxibags / bigbags over hele Danmark med fast broforbindelse.

Levering altid med "ekspresfart" og leveringstiden er 1-5 hverdage.. Dog bliver langt de fleste leveringer leveret inden for 3 hverdage.

Ved leveringsmetoden "kran - over hæk" er leveringstiden normalt 1-5 hverdage, men kan være op til 8 hverdage (Obs.: kun Sjælland der kan være 8 dages leveringstid med leveringsmetoden "Kran - over hæk". 

Alle priserne på denne hjemmeside er med gratis levering ved kantsten / fortov. 

Vi tilbyder levering til alle matrikler i Danmark med fast broforbindelse. Vi imødekommer gerne leveringsinstruktioner fra vores kunder, hvis dette er muligt for vores transportør. Vi har en dygtig transportør, der gerne er vores kunder behjælpelig.

Hvis du ønsker en palle under din maxibag, skal du informere os om dette i kommentarfeltet "kommentar til ordre" under selve bestillingsprocessen.

Speciallevering:

Ved mobiltruck-levering pålægges et tillæg på 199 kr. inkl. moms. pr. maxibag 
Ved kran-levering pålægges et tillæg på 299 kr. inkl. moms pr. maxibag. 

Leveringsmetoder - "Vælg den der gør det nemt for netop dig": 

Find den leveringsmetode der lige passer til dit projekt. Leveringsmetoden er vigtigt, da man i mange tilfælde kan spare mange kræfter og arbejde, ved at få placeret sækkene korrekt.

-------------------------------------------------------------------

Leveringsmetoden "Ved kantsten / På fortov"

Billedet viser leveringsmetoden "Ved kantsten / På fortov". Her placerer fragtmanden dine varer, enten på dit fortov eller ved din kantsten".

Leveringsmetoden "Ved kantsten / På fortov" er en god løsning til dig, der skal have sat din maxibag på vejen, hvor der er asfalteret eller på fortorvet.

-------------------------------------------------------------------

Leveringsmetoden "mobil gaffeltruck"

Billedet viser leveringsmetoden "mobil gaffeltruck". Denne har fragtmanden med ud til dig, hvis du vælger leveringsmetoden "mobil gaffletruck".  

Mobil Gaffeltruck - hvor kan varen leveres?: En mobil gaffeltruck er meget anvendelig til mange områder. Vognmanden medbringer en selvkørende gaffeltruck. Denne er god til at køre i sommerhusområder, kolonihaveområder og ned til koteletgrunde, da lastbilen holder et sted hvor der er plads, derefter bruges gaffeltrucken til at køre helt hen til huset eller haven. Denne type kan køre i perlegrus og andre steder, hvor en almindelig fragtmand må opgive. En mobil gaffeltruck er ca. 2.30 m. bred.

-------------------------------------------------------------------

Leveringsmetoden "kran - over hæk".

Billedet viser leveringsmetoden "kran - over hæk". Denne har fragtmanden med ud til dig, hvis du vælger leveringsmetoden "kran - over hæk".  

Kran - hvor kan varen leveres?: En kran kan løfte din maxibag over hækken eller havehegn og direkte ind i haven, hvor varerne skal bruges. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at krane under elektriske luftledninger. Normalt kan vi krane ca. 5-7 meter fra hvor lastbilen kan holde.

-------------------------------------------------------------------

Det er vigtigt ved fragtmand- og kranlevering at en lastbil kan komme til og kranbilen kan få sine støtteben ud.

Vi forsøger altid i samarbejde med kunden at løse alle problemstillinger. Leveringstiden er altid indenfor 1-5 hverdage over hele Danmark med fast broforbindelse, dog normalt levering inden for 3 hverdage.

Leveringstiden gælder ikke i weekender og på helligdage.

Vi hører også gerne ved specifikke leveringsdatoer. Så vil vi prøve at imødekomme dette, dog unden at vi kan garantere en specifik dag, med mindre det naturligvis er aftalt med vores kundeservice.

Fiberdug kan kun købes som medfølgende produkt til 1 eller flere bigbags, eller kan afhentes fra vores plads.

Returnering sker altid for købers regning og risiko.

Ønsker man at blive ringet op inden levering, skal dette skrives i kommentarfeltet under bestilling.

Ved levering med fragtmand leverer vi gerne ind i indkørsler eller på andre steder med fliser, hvis blot kunden har givet udtrykkelig ønske om dette. Ved ønske om levering ind over belægninger og fliser fralægger vi os ethvert ansvar for ødelagte eller trykkede fliser. Det samme er gældende for områder med græs. Hvis du har bedt om og på den måde accepteret at vognmanden kører ind over sådanne steder, er det på eget ansvar, hvis græsset bliver trykket, eller der opstår andre følgeskader. 
 

NB.: Sækkene og pallerne skal ikke retuneres. De er indregnet i din pris.