Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Fragt og levering hos Maxibag

 

Når du handler hos os, er vores standardlevering (Fortov / Indkørsel) altid valgt på forhånd. Denne leveringstype er inkluderet i prisen, og betyder at du får din vare leveret indenfor 1-5 hverdage uden nogle ekstra omkostninger. Dette gælder hele Danmark med fast broforbindelse.

Du kan også vælge at indtaste dit postnummer, og se alternative leveringsmetoder.
Her tilbyder vi levering med gaffel-truck og kran (Læs detaljer om disse længere nede på siden).

Du kan de fleste steder i landet også vælge en hurtigere levering. Her kan du se hvad det betyder.

(I morgen)

Denne tekst betyder at du modtager din ordre dagen efter bestilling. Også selvom du bestiller om aftenen.

(1 hverdag)

Denne tekst betyder at du modtager din ordre næste hverdag. Typisk om mandagen.

(1-2 hverdage)

Denne tekst betyder at du modtager din ordre indenfor de næste to hverdage. Også selvom du bestiller om aftenen. 

(1-5 hverdage)

Denne tekst betyder at der kan gå op til en uge, før din ordre er fremme. Vi gør dog alt for at få ordren afsted hurtigst muligt.

 

Leveringsmetoden "Fortov / Indkørsel"

Billedet viser leveringsmetoden "Fortov / Indkørsel". Her placerer fragtmanden dine varer, enten på dit fortov, i starten af din indkørsel eller ved din kantsten.

Leveringsmetoden "Fortov / Indkørsel" er en god løsning til dig, der skal have sat din maxibag på vejen, hvor der er asfalteret eller på fortorvet.

-------------------------------------------------------------------

Leveringsmetoden "Gaffel-truck"

Billedet viser leveringsmetoden "Gaffel-truck". Denne har fragtmanden med ud til dig, hvis du vælger leveringsmetoden "Gaffel-truck".  

Mobil Gaffeltruck - hvor kan varen leveres?: En mobil gaffeltruck er meget anvendelig til mange områder. Vognmanden medbringer en selvkørende gaffeltruck. Denne er god til at køre i sommerhusområder, kolonihaveområder og ned til koteletgrunde, da lastbilen holder et sted hvor der er plads, derefter bruges gaffeltrucken til at køre helt hen til huset eller haven. Denne type kan køre i perlegrus og andre steder, hvor en almindelig fragtmand må opgive. En mobil gaffeltruck er ca. 2.50 m. bred.

Vær opmærksom på, at de mobile trucks kan veje mellem 4 og 5 ton, når de kører med en palle/maxibag. Hvis vores vognmænd vurderer, at det ikke er forsvarlig at køre ind på en grund, vil de prøve at kontakte kunden. Hvis det ikke lykkes vil de bestilte maxibags bliver aflæsset hvor de står mindst muligt i vejen. Såfremt kunden giver lov til kørsel, vil efterfølgende skader på belægning/indkørsel ikke blive erstattet.

-------------------------------------------------------------------

Leveringsmetoden "Kran".

Billedet viser leveringsmetoden "kran". Denne har fragtmanden med ud til dig, hvis du vælger leveringsmetoden "kran".  

Kran - hvor kan varen leveres?: En kran kan løfte din maxibag over hækken eller havehegn og direkte ind i haven, hvor varerne skal bruges. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at krane under elektriske luftledninger. Normalt kan vi krane ca. 5-7 meter fra hvor lastbilen kan holde.

-------------------------------------------------------------------

Det er vigtigt ved fragtmand- og kranlevering at en lastbil kan komme til og kranbilen kan få sine støtteben ud.

Vi forsøger altid i samarbejde med kunden at løse alle problemstillinger. Leveringstiden er altid indenfor 1-5 hverdage over hele Danmark med fast broforbindelse, dog normalt levering inden for 3 hverdage.

Leveringstiden gælder ikke i weekender og på helligdage.

Vi hører også gerne ved specifikke leveringsdatoer. Så vil vi prøve at imødekomme dette, dog unden at vi kan garantere en specifik dag, med mindre det naturligvis er aftalt med vores kundeservice.

Fiberdug kan kun købes som medfølgende produkt til 1 eller flere bigbags, eller kan afhentes fra vores plads.

Returnering sker altid for købers regning og risiko.

Ønsker man at blive ringet op inden levering, skal dette skrives i kommentarfeltet under bestilling.

Ved levering med fragtmand leverer vi gerne ind i indkørsler eller på andre steder med fliser, hvis blot kunden har givet udtrykkelig ønske om dette. Ved ønske om levering ind over belægninger og fliser fralægger vi os ethvert ansvar for ødelagte eller trykkede fliser samt beskadiget asfalt. Det samme er gældende for områder med græs. Hvis du har bedt om og på den måde accepteret at vognmanden kører ind over sådanne steder, er det på eget ansvar, hvis græsset bliver trykket, eller der opstår andre følgeskader.

NB.: Sækkene og pallerne skal ikke retuneres. De er indregnet i din pris.