Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
  • Forside  >
  • Dræning - Sand, sten & grus

Dræning - Sand, sten & grus

Her finder du nogle produkter som er meget velegnet til dræning. Vi tilbyder forskellige varianter, og du kan vælge det produkt der passer dig bedste. Dræning er vigtigt hvis du gerne vil undgå en mudderet have i de perioder hvor der kommer meget regn.

Se mere

Gode produkter til dræning

Hvad er drænsand?

Drænsand 0-2 mm. er det fineste dræningsprodukt vi har. Det er en fin sandtype der er skarpkornet, og som nedsiver vandet godt. Det er et produkt der er godt at blande i græsplænen for at få den til at dræne bedre, den er god til at lægge ned ved forskellige typer af rør både for at beskytte røret og for at dræne vandet videre ned i jorden. 

Hvad er drængrus 0-8 mm.?

Drængrus 0-8 mm. er et lidt grovere dræningsprodukt. Det har stadig en filtersand-indhold samtidig med at det har sten op til 8 mm. 

Hvad er drængrus 0-16 mm.?

Drængrus 0-16 mm. er opbygget på samme måde som 0-8 mm. men har sten op til 16 mm. Den har en fantastisk dræningsevne, hvor vandet filtrerer fantastisk igennem.

Hvad er drænsten 4-8 mm.?

Drænsten 4-8 mm. er danske natursten der er fantastisk til at dræne. Den kan både blandes i jorde, bruges til nedsivning, bruges ved dræningsrør etc. og er meget alsidig.

Hvad er drænsten 8-16 mm.?

Drænsten 8-16 mm. er den mellemste dræningssten man kan finde på markedet. Hvis du har behov for en mellemgrov dræningssten er denne god. Bruges ofte til etablering af faskine i haven.

Hvad er drænsten 16-32 mm.?

Denne drænsten 16-32 mm. er også meget brugt til faskiner i haven. Den har en fantastisk dræningseffekt, og er meget alsidig i brug. 

Hvad er en regnvandsfaskine?

En faskine er et vandreservoir man kan etablere for at optage regnvand. Man graver et hul i jorden, normalt omkring det laveste punkt i haven og flyder denne med sten. Da kan dette hul med sten optage en god mængde regnvand, og regnvandet bliver altså afledt ned i jorden, så der ikke er vand i haven. Oven på stenene kan man ligge lidt jord og plante f.eks. græs. 

Vi oplever en tid, hvor der regner i større mængder end vi har set tidligere. Derfor ser vi også en større efterspørgsel på netop disse produkter. Hvis jorden ikke kan komme af med vandet, bliver det vanskelig at holde, og mudderet overtager. Det kan derfor godt svare sig at finde en god løsning til at dræne med.