Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Stenmel

Stenmel i flotte kvaliteter og i forskellige nuancer. Vi har nøje udvalg de enkelte kvaliteter af stenmel, og vi har indkøbt disse fra Sverige og Norge. Stenmel er knust granit i 0-2 mm. / 0-4 mm. som bruges til mange formål. Stenmel har en stor ukrudtshæmmende funktion ved nedfejning mellem fliser, bruges til belægning på petanquebaner og tennisbaner, og bruges som bære- og nuanceunderlag under belægning med granitskærver. Stenmelet leveres i 1500-1700 kg. maxibag og 1000 kg. maxibags. Kig ind og se det flotte udvalg af stenmel i fineste nuancer til den helt rigtige pris. Stenmel leveres i maxibag og selvfølgelig med gratis fragt.

Altid Gratis fragt & hurtig levering.

Se mere

Hvordan er stenmel at arbejde med?

Stenmel er et fint knust materiale, som er let at arbejde med. Stenmel har en bindende effekt, og kan sammenlignes lidt med strandsand. Stenmel er let at nedfeje mellem fliser og belægningsarbejde, når det er tørt. Når stenmel er våd, får det en mere bindende effekt, og er rigtig nemt at stampe med en pladevibrator.

Hvad bruger man ofte stenmel til?

Stenmel bruges til at feje ned mellem fliser, og har en ukrudtshæmmende effekt.

Stenmel bruges ved etablering af petanquebaner.

Stenmel bruges som underlag under belægninger med granitskærver. Den helt korrekte måde at opbygge bede og indkørsler med granitskærver på er ved først at udlægge stenmel i et lag på ca. 3 cm. og stampe stenmelet med pladevibrator eller havetromle. Derefter udlægges granitskærverne ovenpå (granitskærverne må ligeledes gerne stampes/tromles). Ved denne opbygning sikres en 100% ens bundfarve under granitskærverne, at der ikke kommer stabilgrus op mellem granitskærverne, og så er stenmelet ukrudtshæmmende under granitskærverne.

Stenmel bruges som underlag på stier og mellem plantebede.

Hvilken farve stenmel skal man vælge?

Farven på stenmelet skal man vælge ud fra, hvad det skal bruges til. Hvis det er som underlag under belægninger med granitskærver, skal farven på granitskærverne stemme overens med farven på stenmelet. Altså f.eks. sort stenmel til sorte granitskærver. Ellers er det ofte en smagsag, hvilken farve man ønsker. Alle farver har lige høj kvalitet, og er meget nøje udvalgt fra vores udenlandske leverandører.

For yderligere spørgsmål og information sidder vi klar i vores kundeservice på mail: maxibag@maxibag.dk og på telefon: 86 96 61 11.

Hvad bruges stenmel til?
Stenmel bruges til udlægning som underlag på petanquebaner, som belægning på tennisbaner, på gangstier og som underlag under belægning med granitskærver. Stenmel bruges også i fuger mellem granitfliser, brosten, chaussesten og betonfliser. Det der er fordel ved at bruge stenmel til fugning ved flisearbejde er, at fugen bliver rigtig hård, så ukrudt har svært ved at sætte sig i fugerne. Et bedre produkt end strandsand og fugesand.
Hvilke farver kan man få stenmel i?
Stenmel eller granitstenmel kan du få i grå, sort, rød og hvid.