Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Hvide granitskærver

Hvide granitskæver er en lys og flot stentype, som lysner op i enhver indkørsel eller i et havebed. Den hvide skærve giver et helt særligt udtryk, og er populær i japanske haver og i indkørsler hvor man ønsker det lyseste udtryk man kan lave med naturlige sten.
En blanding som denne giver opmærksomhed - og vi kan da også se, at det vinder mere og mere frem i de danske hjem. Da hvid står godt til alle farver, giver det ubegrænsede muligheder, men man får i modsætningen til andre skærver, mulighed for at lave kontrastfyldte områder, da de vil stå skarpt op imod et jordbed eller en mørk sokkel.
Vi leverer her en skærve af utrolig høj kvalitet, og vi kan levere den i to forskellige størrelser. Ønsker man at bruge den i en indkørsel, anbefaler vi den størrelse der hedder 11-16 mm. hvor 8-11 mm.  er bedst egnet til gangarealer.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.Mængderabat - Info

Se mere

Levering af hvide granitskærver

Hvide granitskærver er tunge, så det er vigtigt at placere dem der, hvor du har brug for det, eller så tæt på dette sted som muligt. Vores gode chauffører, der transporterer vores maxibags, er blandt landets bedste og yder en fantastisk service til tusindvis af kunder hvert år. Det er vigtigt for os at kunne assistere dig som kunde på den bedst mulige måde. Derfor tilbyder vi forskellige leveringsmuligheder, både med hensyn til det medfølgende udstyr og den ønskede leveringshastighed.

Vi præsenterer tre forskellige leveringsmetoder.

Standardlevering

Vores standardlevering, også kaldet "fortov/indkørsel," er den valgte metode, hvis du ønsker, at din maxibag skal placeres på vejen, ved kantstenen, på fortovet eller blot en meter ind i din indkørsel. Denne leveringsmetode er gratis. Vi anbefaler, at du angiver i din ordre, hvor du ønsker varen placeret, så chaufføren kan følge dine anvisninger.

Levering med gaffeltruck

Denne løsning bør vælges, hvis du ønsker, at din maxibag skal transporteres med en truck. Vores chauffør ankommer med en lastbil, hvor en specialtruck er monteret på bagsiden. Chaufføren kan afmontere trucken fra lastbilen og transportere varen fra lastbilen til det ønskede sted. Denne type truck kan køre på alle faste underlag, såsom sten, ral, asfalt og grusveje. Den anvendes også til levering i kolonihaver og andre steder med udfordrende forhold for større lastbiler.

Levering med kran

Denne leveringsmetode er ideel, hvis din maxibag med granitskærver skal løftes over et hegn eller en hæk eller transporteres over andre forhindringer for at nå frem til f.eks. din have. Chaufføren ankommer med en lastbil, der er udstyret med en kran og placerer varen, hvor du ønsker det.

Mængderabat på granitskærver

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser og med vores mængderabat kan du få en endnu bedre pris. Det fungerer helt automatisk, så snart putter 2 eller flere maxibags i kurven. Jo flere du køber, jo større rabat får du. Og som noget helt unik, fungerer vores rabat på tværs af alle produkter. Det betyder at du kan spare mange penge ved at samle alle indkøb hos os.

Du kan læse mere om vores mængderabat her