Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
  • Forside  >
  • Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvor hurtigt kan I levere?
Vi prøver altid at fylde vores lastbiler. Vi garanterer dog maks 5 arbejdsdage (7 arbejdsdage ved kran-levering) - og I mange tilfælde kan man have sin levering, allerde dagen efter bestillingen.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?
Vores standard levering (Ved kansten / På fortov) inkluderer at bigbag'en bliver sat af tæt på lastbilens placering. Vælger man leveringstypen "Mobil gaffeltruck" kan bigbag'en køres helt hen til det ønskede aflæsningsted, såfremt at bredden er mindst 2,50 m. på vejen dertil. Hvis man ikke kan køre til stedet, kan man vælge leveringen "Kran - Over hæk". Her bliver bigbag'en løftet ind på den ønskede plads.
Kan I oplyse hvornår jeg får min levering?
Ja - I mange tilfælde kan vi. Men da det ofte afhænger af chaufførens rute, i forhold til andre bestillinger kan det være svært at sige helt præcist. Men skriv til os på maxibag@maxibag.dk, så hjælper vi.
Hvilket type granit skal jeg vælge?
Langt henad vejen er det en smags sag. Dog anbefales det ikke at man vælger de mindste stentyper til indkørsler, da de små sten nemmere sætter i fast i bildæk. Den mest solgte sten i indkørsler er 11-16 mm.
Hvordan undgår jeg nemmest ukrudt?
Som udgangspunkt skal du altid bestille ukrudtsdug. Du kan tilføje ukrudtsdug i rigtig stærkt kvalitet til alle vores produkter. Dernæst kan du også vælge at ligge stenmel under det produkt du vælger. F.eks. sort stenmel under sort granit. Så giver du ukrudtet de sværeste betingelser.
Hvor tykt et lag granitskærver eller sten skal jeg lægge?
Et sted mellem 3 og 10 cm. Det afhænger af den enkelte stens størrelse. Helt generelt kan man sige, at jo større stenene er - jo tykkere lag skal der lægges. Vi har under hvert enkelt produkt beskrevet den anbefalede tykkelse.
Hvordan lægger man stenmel?
Man lægger stenmelet ud i en tykkelse på 3-5 cm. Herefter er det bedst at stampe det, så det pakkser sig mest muligt. Overvej at ligge en ukrudsdug under, for at give det bedste resultat.
Hvorfor er mine nye sorte granitskærver grå?
Dine sorte granitskærver er fulde af gråligt støv når du får dem leveret. Støvet sidder faktisk så godt fast, at man ikke selv kan vaske det af. Naturen klarer heldigvis arbejdet - men det kan faktisk tage et par måneder, afhængig af vind og vejr, før den flotte sorte farve er helt fremme. Herefter forbliver den sorte farve naturligvis.
Kan jeg fyre med jeres træflis?
Som udgangspunkt ikke. Vores træflis er ikke tørt, og er derefter ikke velegnet til at fyre med i den kolde tid.
Jeg kan ikke finde det produkt jeg søger. Kan I hjælpe?
Ja - Det kan vi faktisk ofte. Skriv til os på maxibag@maxibag.dk og beskriv hvad du mangler. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Hvorfor fylder min Maxibag med jord eller flis mindre end hvad jeg har bestilt?
Jord og flis udregnet efter hvad det fylder i udlagt og tør tilstand. Men begge produkter pakker sig når det bliver vådt og presset. Derfor vil man opleve at f.eks. 3000 liter jordforbedring, kan være på mindre plads. Men når det kommer ud af Maxibaggen og bliver luftet - så vil det passer til den bestilte mængde.