Trustpilot
Gratis fragt • Ekspres-levering • Ingen gebyrer

Chaussesten

Chaussesten af høj kvalitet og til den helt rette pris. Vi indkøber grå og mørkegrå chaussesten fra Portugal (portugisere), og sorte "chaussere" fra Indien og Kina. Dernæst kan vi nu tilbyde flere typer originale bornholmske chaussesten, og de flotte brugte nordiske chaussesten. En chaussesten er betegnelsen for en belægningssten af ren hugget granit, i størrelsen ca. 9x9x9 cm / 11x11x11 cm. Ved køb af chaussesten, er det vigtigt at få rette kvalitet til rette pris, for at opnå fuld tilfredshed. Se det flotte udvalg af store og små chaussesten her, og find den type sten, der passer bedst til netop dit projekt. God fornøjelse. Altid gratis fragt.

Hvad er chaussesten?

Chaussesten er type granitsten på ca. 9x9x9 cm. og med en vægt på 2-3 kg. Chaussesten er ofte blevet sammenlignet med en brosten, og dette er ikke korrekt. En brosten er en sten på ca 21x14x14 cm. i granit som vejer 12-16 kg. Chaussesten (ca. 9x9x9 cm.) bliver ofte brugt ved fortovsbelægning. Her blliver en stor betonflise på 50x50 cm. nedlagt, og som omkransning bliver disse granitchaussesten brugt. Chaussesten bliver brugt som den måske mest eksklusiv belægning i indkørsler, hvor mulighederne er mange for flotte mønstre. Chaussesten bliver også brugt til rundbuger omkring flagstænger / træer / buske osv. og til belægning på eksklusivt flotte terrasser. Chaussesten er meget unikke, og en type sten, der ikke taber værdi, men tværtimod stiger i værdi desto ældre og mere slidte de er. Altså sten til fantastisk flot brolægningsarbejde og samtidig en fornuftig investering.

Hvilken type bund skal der bruges under belægninger med chaussesten?

Det første spørgsmål man skal stille sig selv er, hvor belægningen skal nedlægges, og hvad den skal bruges til. Det er ikke ligemeget, om der skal køre biler på belægningen, eller om det blot er noget, man skal gå på. Hvis der skal køre biler på belægningen med chaussesten, er det meget vigtigt at få opbygget en korrekt stærk bund. Her anbefaler vi at man først nedlægger et lag med stabilgrus på ca. 20 cm., og stamper det godt med en pladevibrator. Herefter lægger man ca. 5 cm. flisesand ovenpå det stampede stabilgrus, og ligeledes stamper det med en pladevibrator. Til sidst nedlægges stenene i det mønster man ønsker. Ved belægning med terresser, rundbuger og lignende anbefaler vi at nedlægge 5 cm. stabilgrus og herefter 5 cm. flisesand. Også ved disse belægninger anbefaler vi at stampe stabilgrus og flisesand med pladevibrator.

Ved yderligere spørgsmål til belægninger med chaussesten, er i altid velkomne til at kontakte vores kundeservice enten via mail eller pr. telefon. Mailadresse: maxibag@maxibag.dk og telefon: 86 96 61 11. Rigtig god fornøjelse.