Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Chaussesten

Chaussesten er smukke granitsten i størrelsen ca. 9x9x9 cm. Disse bliver produceret over hele verden i forskellige farver og med forskellige strukturer. Chaussesten bliver bruge til at lave de smukkeste belægninger i forskellige mønstre. De kan bruges til at lægge rent i indkørsler med i f.eks. påfuglemønster eller hjertemønster eller de kan bruges i rådhusbelægninger, hvor der bliver lagt f.eks. 40x40 cm. fliser som bliver omkrænset af chaussesten. Også i norden er det meget kendt med disse belægninger, hvor man startede med bornholmske og sydsvenske sten. Dette er kendt fra gamle gader og belægninger i de større byer i Danmark. Senere har vi i Danmark importeret portugisiske, indiske og kinesiske sten i alverdens farver. De mest anerkendte chaussesten i dag, er den grå porto og mørkegrå porto hvilket er sten fra Portugal. Disse sten er meget ensartet i granitten og er virkelig flotte.

Se mere

Brug chaussesten til forskellige formål

Chaussesten kan bruges på alverdens måder, og giver altid et flot resultat. De er meget nemme at arbejde med når du skal lave et projekt. Chaussesten bliver først og fremmest brugt meget i indkørsler, enten som ren belægning eller som rådhusbelægning. Dernæst bruges chaussesten til trapper hvor man laver trinnene af disse sten ofte med en granitkantsten yderst og disse sten inderst.
Chaussesten bruges dernæst ofte som terrassebelægning, hvor de bliver lagt i smukke mønstre og giver et fantastisk resultat. Noget af det mest fantastiske ved disse sten er, at de aldrig bliver ødelagte med tiden, og at de faktisk bliver smukkere med tiden, og at prisen på sådanne sten kun bliver højere desto ældre de bliver. Så du får både en fantastisk belægning med disse, og samtidig er det en god investering.

Chaussesten i mange størrelser og farver

Chaussesten er generelt i størrelserne 9x9x9 cm. / 10x10x10 cm./ 11x11x11 cm. Det er ca. mål og de kan variere lidt, hvilket gør stenene helt unikke. Chaussesten er lavet af granit, og granit er et tungt materiale. En almindelig granit chaussesten vejer ca. mellem 2-3 kg. pr. stk. alt afhængig af farve. Den mest almindelige farve er grå eller mørkegrå. Dernæst har vi den sorte basalte granit, der er den tungeste, og den er helt sort i farven. Detil har vi de røde granitsten. Disse farvekombinationer ses også i vores udvalg af klassiske granitskæver, som smukt kan parres med chaussestenene. 

Køb Chaussesten på nettet hos Maxibag

Når du vælger at købe dine chaussesten hos os så kan du altid være sikker på at få den rette kvalitet. Vi har nøje udvalg vores sten og produktsortiment, og det har mange tusinder af kunder erfaret i både privat og erhverv. Vi har altid en god pris på chaussesten, og vi er altid klar til at guide vores kunder, hvis du mangler god rådgivning. Det er vigtigt at finde en pris eller et godt tilbud på chaussesten, og samtidig at stenene bliver leveret i en ordentlig kvalitet. Dette er vi garanter for hos Maxibag.dk og vi glæder os til at servicere dig.

Hvordan lægger man chaussesten?

Det første spørgsmål man skal stille sig selv er, hvor belægningen skal nedlægges, og hvad den skal bruges til. Det er ikke ligemeget, om der skal køre biler på belægningen, eller om det blot er noget, man skal gå på. Hvis der skal køre biler på belægningen med chaussesten, er det meget vigtigt at få opbygget en korrekt stærk bund. Her anbefaler vi at man først nedlægger et lag med stabilgrus på ca. 20 cm., og stamper det godt med en pladevibrator. Herefter lægger man ca. 5 cm. flisesand ovenpå det stampede stabilgrus, og ligeledes stamper det med en pladevibrator. Til sidst nedlægges stenene i det mønster man ønsker. Ved belægning med terresser, rundbuger og lignende anbefaler vi at nedlægge 5 cm. stabilgrus og herefter 5 cm. flisesand. Også ved disse belægninger anbefaler vi at stampe stabilgrus og flisesand med pladevibrator.

Ved yderligere spørgsmål til belægninger med chaussesten, er i altid velkomne til at kontakte vores kundeservice enten via mail eller pr. telefon. Mailadresse: maxibag@maxibag.dk og telefon: 86 96 61 11. Rigtig god fornøjelse.

Hvor stor er en chaussesten?
En chaussesten måler ca. 9 x 9 x 9 cm. - Brugte chaussesten varierer mere i størrelsen, hvilket er en del af charmen.
Hvor mange chaussesten pr. m2
Man skal beregne ca. 90 chaussesten til 1 m²
Hvor meget dækker 1000 kg. chaussesten?
1000 kg. chaussesten (ca. 450 stk.) dækker omkring 5 m²
Hvad vejer en chaussesten?
En chaussesten, som måler 9 x 9 x 9 cm, vejer 2-2,5 kg.