Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Gratis fragt • Ekspres-levering • Ingen gebyrer

Sand & Grus

Hos maxibag.dk tilbyder vi et stort udvalg inden for sand og grus. Som privatforbruger, kan det være meget svært at gennemskue de enkelte kvaliteter på markedet, indenfor sand og grus, men hos maxibag giver vi garanti for kvaliteterne. Alle produkter er godkendte og med høj kvalitetsstyring. Blot for at nævne lidt om kvalitetsstyring, findes her støbemix med højt stenindhold uden kalk, stabilgrus med højt knust stenindhold, flisesand med super bæredygtig evne, og produkter hvor alt er i henhold til flere DS/EN-krav m.m. Vi sikre vores kunder for høj kvalitet til gode priser. Kig ind og gør en god handel. Leveres gratis over hele Danmark i maxibags.                  

 

Altid Gratis fragt & hurtig levering.      

Hvorfor er det vigtig med kvalitetsstyrring indenfor sand og grus?

Vi fra Maxibag.dk tager hvert år ud til rigtig mange leverandører af disse råmaterialer. Vi tager ud og ser hvordan produktionen foregår, hvordan varerne produceres, og hvilket kvalitetsstyring den enkelte leverandør har. Indenfor den professionelle sektor er der specielle krav til, hvis f.eks. en leverandør skal godkendes til betonindustrien med støbematerialer, eller til vejdirektoratet med vejmaterialer. Disse krav og specifikationer kigger vi nøje på, sådan både vores private kunder samt professionelle kunder tilbydes det bedste og mest kvalitetssikrede produkt.  

De enkelte produkter inden for sand og grus kort fortalt: 

Faldsand:

Faldsand er en certificeret sandtype til legepladser. Faldsand er godkendt af legepladskontrollen som stødabsorberende legepladsunderlag.

Flisesand 0-4 mm.

Flisesand bruges til at lægge fliser i. Flisesand har lerindhold, og er derfor egnet til at stampe kompakt sammen inden lægning af belægningssten.

Filtersand

Filtersand bruges som drænsand rundt om rør og nedgravningstanke. Filtersand har en høj vandafledningsevne, og er derfor perfekt til at beskytte kloakker, rør og brønde. Er også god som strøsand ved vinterbekæmpelse.

Fugemel

Fugemel er lavet til at feje ned mellem fliser og belægningssten som fugemateriale. Fordelen ved fugemel er, at ukrudt har svært ved at etablere sig i materialet, og er på den måde ukrudtshæmmende.

Grus 0-8 mm.

Grus bruges til samme arbejdsområder som flisesand. Grus har lidt grovere struktur end flisesand, og det er en smagssag, hvad men ønsker at arbejde med ved belægningsarbejde. 

Stabilgrus 0-32 mm.

Stabilgrus er en mere groft type for grus. Stabilgrus bruges til opbygning af stabil bund. F.eks. ved etablering af ny indkørsel, hvor vi anbefaler at man lægger ca. 20 cm. stabilgrus ned først, og efterfølgende 5 cm. flisesand/grus ovenpå. Herefter er der klar til at lægge belægningssten.

Strandsand 0-2 mm.

Strandsand er den velkendte fine sandtype, som vi kender fra de fine sandstrande. Bruges ofte i sandkasser og til nedfejning mellem fliser og belægningssten. Bruges også til pudningsarbejde.

Støbemix 0-8 mm. og støbemix 0-16 mm. 

Støbemix bruges til støbearbejde. Støbemix bruges ofte til støbning af gulve, til støbning af fundamentblokke og til støbning af kantsten ved belægningsarbejde.

Støbesand 0-2 mm.

Støbesand bruges til finish støbningsarbejde som toplag på gulve og til pudsningsarbejde.

Dette var kort fortalt om de enkelte produkter under sten og grus, og yderligere informationer findes under de enkelte produkter.