Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark

Sand & Grus

Hos Maxibag.dk tilbyder vi et stort udvalg inden for sand og grus. Som privatforbruger, kan det være meget svært at gennemskue de enkelte kvaliteter på markedet, indenfor sand og grus, men hos maxibag giver vi garanti for kvaliteterne. Alle produkter er godkendte og med høj kvalitetsstyring. Blot for at nævne lidt om kvalitetsstyring, findes her støbemix med højt stenindhold uden kalk, stabilgrus med højt knust stenindhold, flisesand med super bæredygtig evne, og produkter hvor alt er i henhold til flere DS/EN-krav m.m. Vi sikre vores kunder for høj kvalitet til gode priser. Kig ind og gør en god handel. Leveres gratis over hele Danmark i maxibags.                  

Altid Gratis fragt & hurtig levering.      

Se mere

Sand og Grus - find det rigtige til dit projekt

Vi har et bredt produktsortiment af forskellige typer af sand og grus, og tilbyder kun de bedste produktkvaliteter. Vi har fundet markeds bedste sand og grus produkter, for at sikre dig det bedste resultat. Det er nemlig meget vigtigt at man bruger de korrekte kvaliteter. Du tænker nok at stabilgrus blot er stabilgrus, men det er bestemt ikke sådan det er. Der findes f.eks. stabilgrus i over tusinde forskellige varianter og kvaliteter. Det handler om at finde de rigtige sammensætninger og bruge de rigtige kvaliteter for at få det bedste resultat. Dernæst er det vigtigt at bruge produkterne korrekt. Vi har lavet en god forklaring på f.eks. bundopbygninger eller støbeprojekter, for at guide dig godt igennem. Det er nemt og simpelt at arbejde med så snart du bruger produkterne korrekt. Dernæst sidder vores gruseksperter altid klar til at guide dig igennem dig projekt, og rådgive dig til hvilket produkt, der er bedst for netop dig.

Køb sand og grus hos Maxibag

Vi er altid garanter for de korrekte kvaliteter. Se vores store udvalg herunder.

Brolæggergrus

Vores brolæggergrus er  en lerindholdig grustype, som er fantastisk til at udlægge inden du skal udlægge fliser ovenpå. Den er godkendt til brug under motorveje, og på den måde den bedste kvalitet til brug ved belægninger etc.

Faldunderlag/Faldsand (certificeret)

Faldunderlag er en certificeret sandtype til legepladser. Det er godkendt af legepladskontrollen som stødabsorberende legepladsunderlag.

Filtersand

Filtersand bruges som drænsand rundt om rør og nedgravningstanke. Filtersand har en høj vandafledningsevne, og er derfor perfekt til at beskytte kloakker, rør og brønde. Er også god som strøsand ved vinterbekæmpelse.

Flisesand

Vores fugesand er fantastisk til at feje ned mellem fliser og belægningssten som eksempelvis chaussesten som fugemateriale. Fordelen ved fugesand er, at ukrudt har svært ved at etablere sig i materialet, og det er på den måde ukrudtshæmmende. Fugesandet er utrolig nemt at feje ned i mellem dine fliser, hvilket gør den nem at arbejde med.

Grus

Grus bruges til samme arbejdsområder som flisesand. Det har lidt grovere struktur end flisesand, og det er en smagssag, hvad men ønsker at arbejde med ved belægningsarbejde. 

Herregårdsgrus

Vi har den mest fantastiske herregårdsgrus til dine stier, haveanlæg eller gårdhave. Vores herregårdsgrus er i en ekstra leveret kvalitet som oftest ses ved slotsgrus. Vores produkt er ikke den patenterede slotsgrus men et produkt der har en fantastisk funktionalitet. Vi har specialudviklet denne herregårdsgrus, og vi har haft fuld fokus på at tilføre meget lerindhold i produktet. Det er svært at finde en ordentlig lerindholdig grustype, men efter mange års erfaring har vi fundet den perfekte sammensætning.

Knust Beton

Knust beton bliver mere og mere populært, da det er et genbrugsmateriale og et fantastisk stabilt produkt til bundopbygning. Vores knuste beton kommer fra restproduktionen fra betonværkerne, som bliver sorteret i mindre stykker og giver et fantastisk produkt. Denne betonknus er i en fraktion 0-32 mm. og lige til at bruge når du skal lave en ekstrem stabil bund. Det er vigtigt at du vibrerer produktet når det er udlagt med en pladevibrator / stamper så produktet bliver helt fast.

Pudsesand

Pudsesand er en vasket grustype, som er helt ren og meget let at arbejde med til støbeopgaver.

Stabilgrus

Vores stabilgrus er af knust materiale i en kvalitet på 0-32 mm, der giver den bedste løsning til en god stabil bund. Denne stabilgrus er en blanding af sand og sten, hvor den overvejende del af materialet består af sten. Vi garanterer for den bedste stabilgrus, der findes på markedet.

Stigrus

Stigrus er en grustype, der er perfekt til etablering af stier i haver, parker og anlæg. Denne stigrus er opbygget med en ler-indholdig grus, hvorefter der bliver tilført 2-8 mm. natursten. Der findes flere typer natursten, men særligt granitskærver er en klassiker i Danmark. 

Strandsand

Strandsand er den velkendte fine sandtype, som vi kender fra de fine sandstrande. Bruges ofte i sandkasser og til nedfejning mellem fliser og belægningssten. Bruges også til pudningsarbejde.

Støbemix

Støbemix bruges til støbearbejde. Støbemix bruges ofte til støbning af gulve, til støbning af fundamentblokke og til støbning af kantsten ved belægningsarbejde. Det findes i størrelserne 0-8 mm og 0-16 mm.

Støbesand /Murergrus

Vi tilbyder støbesand i markedets bedste kvalitet. Denne kvalitet hedder kvalitet E som er den højeste standard for et støbemateriale. Dernæst tilbyder vi støbesand i både sømateriale og bakkemateriale. Dette betyder at enten er støbesandet udvunden fra havets bund eller fra en grusgrav, hvor den efterfølgende er vasket, så den helt ren og fantastisk at støbe med. Ved støbeopgaver er det vigtigt at gruset er vasket, så det ikke har lerindhold der vil ødelægge en beton.

Vejgrus

Vores vejgrus er af knust materiale i en kvalitet på 0-16 mm, der giver den bedste løsning til en god stabil bund, og til udlæg på grusveje og grusstier. Vejgrus er en finere grustype end f.eks. stabilgrus, og er perfekt til at lappe huller i grusveje og på grusstier.. Denne vejgrus er en blanding af leret sand og knuste sten.

Sandkasse sand

Sandkassesand findes i to forskellige farver, nemlig hvid og gylden. Denne sandtype er vasket, og smitter derfor ikke af på tøjet. Det gør denne sand perfekt at fylde i sandkasser, så børnene har et godt sted at lege.

Bundopbygninger

Skal du  til at lægge fliser i din have eller indkørsel er det en bundopbygning du skal overveje. Alt afhængig af hvor meget tryk der vil komme på de fliser du udlægger skal du bundopbygge ud fra det. Det er ikke ligemeget om det er en terrasse, hvor der kun er belastning fra mennesker, barnevogn eller trillebøre, eller om det er en indkørsel hvor der kommer tung trafik. Som grundregel er der fire typer af bundopbygning. Der er en 10 cm., en 15 cm., en 20 cm. og en 30 cm. total bundopbygning af stabilgrus og sand. Så alt afhængig af behov skal du naturligvis vælge 10 cm. bundopbygning ved en mindre belastning og helt op til 30 cm. ved en større belastning.

Sand og grus til gode priser

Det er altid vigtigt for os hos Maxibag.dk, at du modtager et produkt, der er af bedste kvalitet, og samtidig til en god pris. Om du handler hos os eller andre, så husk altid på at se dig for, omkring produktkvalitet. Der findes et hav af kvaliteter, men køb altid den bedste, da der ikke er den store prisforskel men til gengæld en meget stor kvalitetsforskel.

Hurtig levering uanset produkt

Har du brug for hurtig levering af sand og grus, træflis eller plantejord, så er vi klar til at servicere dig. Du kan altid få den hurtigste leveringsservice hos os, og samtidig den mest optimale leveringsmetode. For leveringsmetoden kan betyde meget for dig. Det handler om hvor du skal have placeret din vare, i forhold til hvor du skal bruge den. Skal du have din sand og grus over en hæk skal du bruge kran. Skal den køres ned af en koteletgrund, grusvej, grusindkørsel eller lignende er det en mobil gaffeltruck. Du kan også blot nøjes med at den bliver stillet ved kantsten. Vi har alle muligheder for at servicere dig hos Maxibag.dk

Hvor meget grus skal jeg bruge?
Det afhænger meget af hvilket projekt du skal lave. Undersøg altid den grustype der passer til dit projekt, inden du udregner den korrekte mængde.
Hvor meget sand til sandkasse?
Som tommelfingerregel skal man som minimum beregne 15-20 cm i en sandkasse. Børn skal kunne grave huller uden at komme ned til undergrunden - og sandet skal også være rart at lege i.
Hvor meget sand under fliser?
Brug altid ca. 5 til 10 cm. sand under dine fliser. Alt afhængig af hvor dine fliser ligger, skal du lave en bundopbygning er passer til de korrekte forhold.
Hvilken grus til indkørsel?
I en indkørsel skal du først udlægge stabilgrus. Herefter en brolæggergrus, hvis du vil have fliser i indkørslen. Hvis du ikke vil have fliser, kan du udlægge ærtesten eller granitskærver ovenpå dit stabilgrus.