Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Sand & Grus

Sand og grusHos Maxibag.dk tilbyder vi et stort udvalg inden for sand og grus. Som privatforbruger, kan det være meget svært at gennemskue de enkelte kvaliteter på markedet, indenfor sand og grus, men hos maxibag giver vi garanti for kvaliteterne. Alle produkter er godkendte og med høj kvalitetsstyring. Blot for at nævne lidt om kvalitetsstyring, findes her støbemix med højt stenindhold uden kalk, stabilgrus med højt knust stenindhold, flisesand med super bæredygtig evne, og produkter hvor alt er i henhold til flere DS/EN-krav m.m. Vi sikre vores kunder for høj kvalitet til gode priser. Kig ind og gør en god handel. Leveres gratis over hele Danmark i maxibags.                  

Altid Gratis fragt & hurtig levering.      

Se mere

Sand og Grus - find det rigtige til dit projekt

Vi har et bredt produktsortiment af forskellige typer af sand og grus, og tilbyder kun de bedste produktkvaliteter. Vi har fundet markeds bedste sand og grus produkter, for at sikre dig det bedste resultat. Det er nemlig meget vigtigt at man bruger de korrekte kvaliteter. Du tænker nok at stabilgrus blot er stabilgrus, men det er bestemt ikke sådan det er. Der findes f.eks. stabilgrus i over tusinde forskellige varianter og kvaliteter. Det handler om at finde de rigtige sammensætninger og bruge de rigtige kvaliteter for at få det bedste resultat. Dernæst er det vigtigt at bruge produkterne korrekt. Vi har lavet en god forklaring på f.eks. bundopbygninger eller støbeprojekter, for at guide dig godt igennem. Det er nemt og simpelt at arbejde med så snart du bruger produkterne korrekt. Dernæst sidder vores gruseksperter altid klar til at guide dig igennem dig projekt, og rådgive dig til hvilket produkt, der er bedst for netop dig.

Køb sand og grus i bigbags

Vi er altid garanter for de korrekte kvaliteter. Da vores udvalg er stort, har vi opdelt det i forskellige kategorier, som du kan se herunder. Klik ind på de enkelte kategorier for at læse om mere om de enkelte produkter.

Sand og grus

I kategorien med sand og grus finder du produkter uden indhold af sten. Herunder sandkassesand, flisesand, vasket sand og meget mere.

Stabilgrus og støbemix

I kategorien med stabilgrus og støbemix finder du produkter med et indhold af både grus og sten. Det er typisk produkter der bruges i forbindelse med støbeopgaver eller til opbyning af en indkørsel.

Grus til stier og veje

I kategorien med grus til stier og veje finder du produkter, som primært bruges til etablering eller genoprening af stisystemer og grusveje. Det er typisk produkter som indeholder både små sten og ler, som sikrer at produkterne binder godt sammen.

Kombi-pakker

I kategorien med kombi-pakker finder du produkter, som du kan bruge til bundopbygning i f.eks. en indkørsel. Vi sender her to forskellige produkter til dig. Alt hvad du skal gøre er blot at vælge hvor tykt et lagt du ønsker, og hvor stort et område du skal dække. Så tilpasser vi leveringen til dig.

 

Sand og grus til gode priser

Det er altid vigtigt for os hos Maxibag.dk, at du modtager et produkt, der er af bedste kvalitet, og samtidig til en god pris. Om du handler hos os eller andre, så husk altid på at se dig for, omkring produktkvalitet. Der findes et hav af kvaliteter, men køb altid den bedste, da der ikke er den store prisforskel men til gengæld en meget stor kvalitetsforskel.

Hurtig levering uanset produkt

Har du brug for hurtig levering af sand og grus, træflis eller plantejord, så er vi klar til at servicere dig. Du kan altid få den hurtigste leveringsservice hos os, og samtidig den mest optimale leveringsmetode. For leveringsmetoden kan betyde meget for dig. Det handler om hvor du skal have placeret din vare, i forhold til hvor du skal bruge den. Skal du have din sand og grus over en hæk skal du bruge kran. Skal den køres ned af en koteletgrund, grusvej, grusindkørsel eller lignende er det en mobil gaffeltruck. Du kan også blot nøjes med at den bliver stillet ved kantsten. Vi har alle muligheder for at servicere dig hos Maxibag.dk

Hvor meget grus skal jeg bruge?
Det afhænger meget af hvilket projekt du skal lave. Undersøg altid den grustype der passer til dit projekt, inden du udregner den korrekte mængde.
Hvor meget sand til sandkasse?
Som tommelfingerregel skal man som minimum beregne 15-20 cm i en sandkasse. Børn skal kunne grave huller uden at komme ned til undergrunden - og sandet skal også være rart at lege i.
Hvor meget sand under fliser?
Brug altid ca. 5 til 10 cm. sand under dine fliser. Alt afhængig af hvor dine fliser ligger, skal du lave en bundopbygning er passer til de korrekte forhold.
Hvilken grus til indkørsel?
I en indkørsel skal du først udlægge stabilgrus. Herefter en brolæggergrus, hvis du vil have fliser i indkørslen. Hvis du ikke vil have fliser, kan du udlægge ærtesten eller granitskærver ovenpå dit stabilgrus.