Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Grus til stier og veje

Opbygning er stier og veje kræver en god grus, som indeholder de rigtige mængder af sand, sten og ler. Der findes mange typer af både veje og stier, som sætter individuelle krav til indholdet, og vi kan med vores store udvalg imødekomme dem alle. Så uanset om der skal laves havesti, fyldes huller i grusvejen eller laves et parkområde, så kan du herunder finde præcis det produkt som skal bruges.

Læs om vores store udvalg ved at klikke ind på de enkelte produkter, eller få et overblik længere nede på siden.

Alle vores produkter er af absolut højeste kvalitet, og vi leverer til hele Danmark. 

Se mere

Grus til veje og stier - Få et overblik her

Vi tilbyder et stort udvalg af grus til veje og stier, som alle har det til fælles at de indeholder grus, sten og ler. Sammensætningen gør dem unikke hver for sig, og du kan herunder få et godt overblik. Er du tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt os endelig. Det er vigtigt at du vælger rigtigt første gang.

Slotsgrus

Slotsgrus er en helt unik sammensætning af sten, grus, ler og stenmel. Produktet er i absolut topklasse, og bliver i tør tilstand meget hårdt, da det pakker sig enormt godt. Idéelt til stisystemer hvor man ønsker en god styrke.

Leret vejgrus 0-8 mm

Leret vejgrus et produkt som er ideét til lapning af huller i grusstier, eller til opbyning. Produktet indeholder grus, sten og ler, i de rigtige forhold, som bindingen bliver god og holdbar.

Vejgrus 0-16 mm

Vores vejgrus er af knust materiale i en kvalitet på 0-16 mm, der giver den bedste løsning til en god stabil bund, og til udlæg på grusveje og grusstier. Vejgrus er en finere grustype end f.eks. stabilgrus, og er perfekt til at lappe huller i grusveje og på grusstier.. Denne vejgrus er en blanding af leret sand og knuste sten.
Fås også i en ekstra leret udgave (vælges på produktside)

Herregårdsgrus

Vi har den mest fantastiske herregårdsgrus til dine stier, haveanlæg eller gårdhave. Vores herregårdsgrus indeholder masser af ler i god kvalitet. Vi har specialudviklet denne herregårdsgrus, og vi har haft fuld fokus på at tilføre meget lerindhold i produktet. Det er svært at finde en ordentlig lerindholdig grustype, men efter mange års erfaring har vi fundet den perfekte sammensætning.

Petangue grus 0-6 mm.

Her får du en specialfremstillet petangue grus som er idéelt til petanguebaner. Her skal hårdheden være korrekt, og samtidig skal der være et godt dræn.

Stigrus

Stigrus er en effektiv og god type grus til opbygning af stisystemer, og bruges i mange kommunale områder, hvor der er stor trafik på de offentilige stisystemer.

 

Sådan leverer vi grus til stier og veje

Vi præsenterer forskellige leveringsmuligheder for dine købte bigbags, så du kan vælge den, der bedst imødekommer dine behov. Når du besøger produktsiden, indtaster du blot dit postnummer for at se de tilgængelige leveringsmetoder. Derefter kan du vælge den, der passer bedst til dine præferencer. Du har også mulighed for at tilføje leveringskommentarer senere i købsprocessen, hvilket betyder, at du ikke behøver at være til stede, når bigbaggen leveres.

Standardlevering

Vores standardlevering inkluderer levering til fortovet eller indkørslen. Maxibagen bliver anbragt i starten af din indkørsel eller på fortovet. Denne leveringsmetode er inkluderet i prisen, og vi sikrer os naturligvis omhyggeligt om, at den ikke er til gene for biler eller lignende.

Trucklevering

Trucklevering er særligt praktisk i områder med begrænset plads, hvor vores store lastbiler ikke kan komme frem, f.eks. i sommerhusområder eller haveforeninger. Ved valg af trucklevering sender vi en lastbil med en stor gaffeltruck på bagsiden, der kan placere varen som ønsket. Lastbilen måler 2,5 meter i bredden og kan derfor komme frem de fleste steder.

Kranlevering

Kranlevering er ideel for dig, der ønsker din bigbag placeret over en hæk eller et stakit. Dette muliggør præcis placering af bigbaggen, og skal du f.eks. opbygge en havesti, kan du med kran få din vare placeret meget tæt på området hvor det skal udlægges, så du blot skal skære sækken op.

Kranen har en rækkevidde på cirka 7 meter fra lastbilen.