Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Leret vejgrus 0-8 mm.

999,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1600 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Leret vejgrus til grusveje

Efter en våd og kold vinter er det helt naturligt, at der opstår huller i veje og stier. Dette kan også ske efter meget trafik, og stierne bliver ubehagelige at benytte. Dette skyldes især de vandpytter, der typisk opstår, når der dannes fordybninger. Vores lerholdige vejgrus i størrelsen 0-8 mm er et godt produkt at benytte i dette tilfælde. Leret vejgrus 0-8 mm. indeholder små sten, som sikrer god dræning, og som navnet antyder, også en masse ler, der binder det ekstra godt sammen.

Denne type vejgrus er særligt velegnet til stier, hvor der ikke er tung trafik. Skal du genopbygge en grusvej, som primært benyttes af biler og andet tungt trafik, anbefaler vi en vejgrus med større sten, f.eks. vores Vejgrus 0-16 mm.

Opbygning af gangsti med leret vejgrus

Dette lerholdige vejgrus kan naturligvis også bruges til at anlægge en gangsti. Da der sjældent vil være tung trafik på en sti, kan man som udgangspunkt nøjes med kun at benytte vejgruset. Der skal lægges et lag på mindst 5-7 cm, som stampes godt sammen, og herefter vil leret sørge for at fastholde strukturen. De små sten vil sørge for en god dræning, så vandet kan ledes væk. Man vil dog aldrig helt undgå huller, som typisk opstår efter en våd og kold sæson. Disse huller kan nemt fyldes op igen. Hvis man har pladsen, er det ofte en god idé at bestille lidt ekstra, så man senere kan udbedre disse huller og fordybninger.

Levering af leret vejgrus 0-8 mm. i bigbag

Vi leverer alle vores produkter i bigbags (maxibags). Det gør det utroligt nemt for dig som kunde at håndtere det uden at roder og sviner. Derudover kan vi placere det tættere på det sted, hvor det skal bruges, end ved almindelig aftipning.

Du behøver ikke at være hjemme ved levering, og i kommentarfeltet, som kommer senere i købsprocessen, kan du beskrive, hvor du ønsker din ordre leveret.

Vores bigbags kan leveres på flere måder for at gøre det så nemt som muligt for dig. Du vælger leveringsmetoden ved at indtaste dit postnummer i postnummerfeltet her på siden. Derefter vil mulighederne blive vist.

Standard-levering

Som standard leveres vores bigbags til fortovet/indkørslen. Dette er inkluderet i prisen. Det betyder, at de købte maxibags aflæsses i umiddelbar nærhed af lastbilen og leveres med den type lastbil, der først kan komme tæt på din adresse. Hvis du bor et sted, hvor der hverken er fortov eller indkørsel, kan du naturligvis stadig vælge denne leveringsmetode. Din bigbag vil da blive placeret tæt på det sted, hvor lastbilen kan parkere og vende.

Truck-levering

Denne leveringsmetode er perfekt, hvis du ønsker din bigbag placeret et sted, hvor lastbilen ikke kan komme tæt på. Det kan f.eks. være på en koteletgrund, i et sommerhusområde eller en haveforening. Vores trucks kan køre på grusveje og asfalt, men kræver dog mindst 2,5 meters bredde for at komme frem. Disse gaffeltrucks er tunge, så hvis de skal køre på græs eller fliser, kan det forårsage skader. Hverken vognmanden eller Maxibag kan holdes ansvarlige for disse skader.

Kran-levering

Du vælger levering med kran, hvis du ønsker din bigbag leveret over en hæk eller et stakit. På den måde kan du i mange tilfælde undgå mange ture med trillebøren og få produktet løftet helt hen til det sted, hvor det skal bruges. Kranbilen kan nå 7-8 meter væk fra lastbilen.

Mængderabat / tilbud

Ved køb af flere maxibags giver vi mængderabat. Dette sker automatisk, og du kan se den samlede rabat, når du går til kurven. Jo flere bigbags du køber, jo bedre et tilbud får du. Mængderabatten gælder på tværs af alle vores produkter, så du kan sagtens blande forskellige varetyper.

Hvor meget grus skal jeg bruge?
Det afhænger meget af hvilket projekt du skal lave. Undersøg altid den grustype der passer til dit projekt, inden du udregner den korrekte mængde.
Hvor meget sand til sandkasse?
Som tommelfingerregel skal man som minimum beregne 15-20 cm i en sandkasse. Børn skal kunne grave huller uden at komme ned til undergrunden - og sandet skal også være rart at lege i.
Hvor meget sand under fliser?
Brug altid ca. 5 til 10 cm. sand under dine fliser. Alt afhængig af hvor dine fliser ligger, skal du lave en bundopbygning er passer til de korrekte forhold.
Hvilken grus til indkørsel?
I en indkørsel skal du først udlægge stabilgrus. Herefter en brolæggergrus, hvis du vil have fliser i indkørslen. Hvis du ikke vil have fliser, kan du udlægge ærtesten eller granitskærver ovenpå dit stabilgrus.