Trustpilot
Gratis fragt • Ekspres-levering • Ingen gebyrer

Plantejord

Grobund™ serie af plantejord i eksklusiv kvalitet. Nedenfor kan du som kunde se de enkelte typer af plantejord, og finde netop den type som passer bedst til dit projekt. I alle Grobund™ plantejorde er hvert enkelt element nøje tilpasset og udvalgt. Hos Grobund™ plantejord bliver der udelukkende brugt de bedste råvarer, som er nøje udvalgte. Kig ind på de enkelte produkter, for at udforske opbygningerne på de enkelte planterjordstyper. Alt er 100% gennemarbejdet og forbehandlet ved levering, og er klar til brug og plantning. Kig ind og se på mængder, kvaliteter og gode priser. 

 

Altid Gratis fragt & hurtig levering.

Hvilken type plantejord skal man vælge?

Vi har sammensat en serie af helt eksklusive plantejorde til næsten ethvert formål. Hver enkelt plantejordstype har et produktnavn, der fortæller om, hvad den enkelte plantejord er produceret til. Det vil sige at f.eks. højbedejord, er specialudviklet til almindelig plantning i højbede, og rhododendron spagnum er specialudviklet til rhododendron. Flere plantejorde har samme ingrediensopbygning, men med forskelligt mængdeindhold af de enkelte ingredienser. For at give et lille eksempel på dette, har højbedejorden f.eks. et højere indhold af jordforbedringsmidlet lergranulat, end plantejorden har. På den måde er hver enkelt plantejordstype specialudviklet til dens anvendelsesområde.

Hvad er Grobund™ jordforbedring?

Grobund™ jordforbedring/Champignon Jordforbedring er et jordforbedringsmiddel, som er rigt på næring og samtidig fri for ukrudt og sygdomme. Grobund™ jordforbedring er varmebehandlet og desinficeret, hvormed det sikres, at komposten er 100 % fri for eventuelle ukrudtsfrø, svampe og insekter.
Efterhånden som Grobund™ jordforbedring omsættes, eller ”komposteres” i jorden, frigives næring og heriblandt organisk bundet kvælstof, som planterne optager. Samtidig sker der en forøgelse af jordens humusindhold. Dette er med til at give en flot og frodig vækst sommeren igennem med et smukt grønt og friskt løv på planterne i højbede såvel som i køkkenhaven.
Etablerede bede luges for ukrudt, hvorefter der spredes et lag kompost på ca. 7-10 cm under og omkring de bestående planter. Den løse jordforbedring gør det vanskeligt for tilflyvende ukrudtsfrø at så sig i jordforbedringen.
Ved etablering af nye bede, anbefaler vi, at man spreder et lag bestående af 6-10 cm Grobund™ jordforbedring, som man derefter blander det med den eksisterende jord, hvorved man opnår en fantastisk effekt med et smukt grønt og friskt løv på planterne i hele vækstperioden.
Førende danske havekonsulenter har, både i haveblade og på TV, givet stor ros til de gode egenskaber, som Champignon Jordforbedring har. I mange af Grobund™ seriens plantejorde er dette jordforbedringsmiddel iblandet.

Kig ind på de enkelte produkter for at finde den type plantejord, der passe til netop dit projekt, og for yderligere rådgivning om plantejorde eller jordforbedring sidder vores kundecenter klar ved mailen eller på telefonen. Mail: maxibag@maxibag.dk og tlf.: 86 96 61 11.