Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Plantejord

Økologi - Godkendt til økologisk dyrkning

Velkommen til vores fantastiske program af forskellige jorde i højeste kvaliteter. Vi arbejder hver dag på at blive ved med at have DK’s bedste produktsortimenter og services til levering i hele Danmark. Vores produktserie af jorde har eksisteret i mange år og er blevet udviklet under navnet Grobund™. Grobund™ plantejorde er udviklet i samarbejde med både professionelle gartnere og entusiastiske haveejere i samarbejde med vores egne produktion for at opnå de bedste produkter på markedet. Den vigtigste grundsten i vores produktion er, at alt er 100% naturlige produkter, som vi giver videre til vores kunder og naturen. Det at producere plantejorde med de bedste naturlige råvarer giver med garanti det bedste resultat for både dine planter og vores natur. Jord er ikke bare jord, og neddelt haveaffald fra genbrugspladserne kræver ingen sammenligning med vores produkter. Vores produkter er helt uden haveaffald og alt er gennemtestet og analyseret. Så ønsker du den bedste naturlige plantejord, spagnum eller muldjord så se vores fantastiske produktprogram her.

Altid Gratis fragt & hurtig levering.

Se mere

Et bredt udvalg af jordprodukter

Den vigtigste indgangsvinkel til en muldjord eller plantejord, er hvilke eller hvilken plante du skal arbejde med. Skal du nyplante eller skal du forbedre jorden? Trænger dine blomster, planter eller buske til nyt liv så de igen kommer til at stå i flot flora?
Det er vigtigt at skelne mellem to ting. Hvis du har en eksisterende jord der trænger til nyt liv, da skal du jordforbedre. Vores jordforbedring er 100% naturlig og primært opbygget af hestegødning. Den er meget allround og helt fantastisk til at skabe nyt liv til dine planter.

Hvis du skal have en ny jord, så findes der højbedejord til dine højbede, plantejord og muldjord til dine bede og haver. Hvis du har brug for surbundsjord skal du have spagnum eller rhododendronspagnum og skal du plante nye roser eller give dine eksisterende roser nyt liv, så er det vores rosenjord du skal bruge.

Nogle jordtyper minder en del om hinanden, og det kan måske væres svært at vide om du skal bruge den ene eller den anden. Vi vil forsøge at skabe en guide der fortæller dig, hvilken jordtype der passer bedst til dine planter. Dernæst sidder vores dygtige medarbejdere og planteansvarlige klar til at guide dig igennem, så du får præcis den jord du skal bruge.

Ugødet spagnum

Spagnum er et fantastisk naturligt produkt der er opgravet og som i sin natur har en lav ph-værdi på 4 – 4,5. Spagnum er opgravet tørv og bruges til at jordforbedre med og give næring og  luft til din havebede og samtidig er spagnum fantastisk til at holde på fugten i din have, så jorden ikke så nemt tørrer ud.

Det er vigtigt at få ugødet spagnum i en naturlig god kvalitet, og det er vi altid garanter for hos Maxibag. Spagnum bliver ofte brugt til at forbedre en eksisterende jordtype eller til surbundsplanter. Det er vigtigt at surbundsplanterne får den korrekte surhed for at kunne danne den korrekte flora og den mest anvendte surbundsplante er rhododendron.
Spagnum sælges ofte i komprimerede enheder, hvor du sjældent får den korrekte mængde. Vi hos maxibag sælger det i ukomprimerede enheder, så du altid kan være sikker på spagnum i den korrekte kvalitet og mængde.

Harpet muldjord

Muldjord er ikke bare muldjord. Kvalitet er opbygget på rene varer, uden ukrudt, og med den helt korrekte sammensætning af næringsstoffer. Muldjord i sin klassiske form er den mest anvendte muldtype generelt, og bruges ofte til nærmest alle haveprojekter. Det vi gør meget ud af i vores muldjorde er, at der er de rette mikroorganismer og den rette humus, så den korrekte næring kan etableres. Det er vigtigt at du som haveejer ved, hvor vigtigt denne humusproces er, så der kan etableres en ordentlig grobund for dine planter. Muldjord i en ordentlig kvalitet er altid nem at arbejde med. Den er altid i det helt korrekte blandingsforhold, og den matcher rigtig mange planter, buske og træer til den rette næring.

Alsidig anvendelse af plantejord

Plantejord er meget nemt at anvende og kan faktisk ikke bruges forkert. Plantejord er en færdigblandet jordtype som er klar til brug, og bruges til nærmest alle plantetyper. De eneste plantetyper den ikke matcher er ved større krav om en lav ph-værdi, og derved skal anvendes surbund.

Vi kan hos Maxibag også sagtens blande en mellem surbundsblanding som plantejord, og du skal blot kontakte os omkring dette. Plantejord er helt klar til brug uden du skal gøre andet end at plante din planter direkte i den.

Sådan forbedrer du jorden i haven

Det er meget vigtigt at jordforbedre dine eksisterende jorde, for at opretholde et godt og sundt flora i din have. Det bedste du kan gøre er at købe vores jordforbedring og udlægge den. Selve udlægningen kan du gøre på to måder. Enten kan du blot udlægge den i toppen af din eksisterende jord, ind omkring din hæk, dine buske, dine planter eller blomster. Da tager regnvandet næringen med ned til rødderne af dine planter, så dine planter får nyt liv og bliver smukke og står i flor. Du kan også nedgrave eller nedfræse jordforbedringen i din jord og derefter plante. Herved får du en god jord til at plante direkte i. Det vigtigste er at du ikke planter direkte i vores jordforbedring, da den er for stærk at plante direkte i, og vil svitse rødderne på nye planter.

Hvilken type plantejord skal man vælge?

Vi har sammensat en serie af helt eksklusive plantejorde til næsten ethvert formål. Hver enkelt plantejordstype har et produktnavn, der fortæller om, hvad den enkelte plantejord er produceret til. Det vil sige at f.eks. højbedejord, er specialudviklet til almindelig plantning i højbede, og rhododendron spagnum er specialudviklet til rhododendron. Flere plantejorde har samme ingrediensopbygning, men med forskelligt mængdeindhold af de enkelte ingredienser. For at give et lille eksempel på dette, har højbedejorden f.eks. et højere indhold af jordforbedringsmidlet lergranulat, end plantejorden har. På den måde er hver enkelt plantejordstype specialudviklet til dens anvendelsesområde.

Besøg vores planteleksikon her - Og find den rette jord til dig

Køb plantejord hos Maxibag

Vi hos maxibag har den bedste serie af plantejorde, spagnum, muldjord, rosenjord etc. Og du kan med sikkerhed give dine planter den bedste platform til et beriget planteliv. Vi har arbejdet utroligt meget med plantejorde og disse er godkendt til økologisk dyrkning. Vi arbejder ikke bare med jord - men udvikler bæredygtigt. Vi oplever absolut den bedste vækst for planter ved at arbejde bæredygtigt. Det er win/win.

At købe plantejord hos os giver et fantastisk resultat, og du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi videregiver den bedste næring for det bedste miljø.

Jord til Sjælland, Fyn og Jylland

Hos Maxibag sender vi jord ud til Sjælland, Fyn og Jylland. Ja faktisk overalt, hvor der er fast broforbindelse. Dette er inkluderet i prisen. Hvis du bor på en af de danske øer, er der i mange tilfælde også mulighed for en hurtig levering. Vi har Danmarks hurtigste levering, og det betyder, at du i store dele af landet, kan få leveret fra dag til dag.

Plantejord tilbud

Vi forsøger altid at have de bedste priser på vores plantejord, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Står du i en situation hvor du skal bruge en større mængde plantejord, er du altid velkommen til at kontakte os for et stærkt tilbud. Det samme gælder hvis du står i en special situation, og mangler jord som er blandet i et specielt forhold. Vi er der for vores kunder, og vil gå meget langt for at vi kan nå i mål.

Kig ind på de enkelte produkter for at finde den type plantejord, der passe til netop dit projekt, og for yderligere rådgivning om plantejorde eller jordforbedring sidder vores kundecenter klar ved mailen eller på telefonen. Mail: maxibag@maxibag.dk og tlf.: 86 96 61 11.

Hvorfor mugner plantejord?
Plantejord mugner decideret ikke, men det er vigtigt at jordforbedre eksisterende plantejorde hvert 2-3 år.
Hvad vejer 40 liter plantejord?
40 liter plantejord vejer ca. 60 kilo alt afhængig af selve fugtindholdet i jorden
Hvilken jord er bedst at plante i?
Det er altid bedst at plante i en næringsholdig jordtype, hvor du kan opretholde den korrekte proces i forhold til humus og naturlig næring i jorden til gavn for dine planter.
Der er svampe i jordforbedringen. Er det en fejl?
Nej bestemt ikke. Svampene er et tegn på en sund jordforbedring, og gør ingen skade. Det forsvinder af sig selv, så lad dem endelig være. De er af familien "Glanshat".