Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Højbede jord

Grobund™ højbede jord godkendt til økologisk dyrkning er det bedste produkt til dit højbed. Højbedejord skiller sig ud fra andre produkter, da det har tilført de bedste danske jordforbedringsprodukter. Disse jordforbedringsprodukter i Grobund™ højbede jord er udelukkende naturprodukter. Jorden indeholder molersjord som er produceret på mors og er et unikt produkt af den international kendte moler. Denne jord har en den fantastiske evne at kunne suge gødning og vand til sig i depot. På den måde kan planterne bruge jorden til at suge næring til sig efter behov. Molersjorden giver ligeledes en lækker struktur sådan man undgår en tung og klæg højbede muld. Grobund™ højbede jord indeholder sund danske harpet muldjord fra de østjyske egne, samt jordforbedring (champignonkompost) som indeholder en masser naturgødning da champignonkompost er komposteret hestegødning beriget med en masse unikke værdier som giver en fantastisk grobund for planter.

Se mere

Højbede jord hvilke planter?

Højbede jord kan bruges til næsten alle typer af planter og grøntsager. Den er fyldt med god næring, og et sted som planterne trives godt. Du kan både så direkte i denne med frø af diverse blomster / grøntsager og du kan plante allerede forspirede eller voksne planter direkte i den. Denne jord er nemlig blandet på forhånd i et nøje afmålt blandingsforhold. Direkte planter der kræver en meget sur jord og derved lav pH-værdi, vil vi anbefale dig at bruge en spagnum, da denne har en lav pH-værdi.  

Højbede jord hvor meget?

Vi anbefaler normalt vores kunder at bruge denne jord til højbed i minimum 25 cm. Det er vigtigt at planternes rødder har god plads også nedad i jorden, og derfor er det godt at have et godt lag på. Det er naturligvis godt at komme mere end 25 cm. på, men vi vil som minimum anbefale denne mængde. Hvis du har meget store planter der har et mere krævende rodnet, skal du have mere end 25 cm. på da nogle planters rødder går dybere end 25 cm. Her er det vigtigt at kende den plante du planter, og undersøge hvor dybdegående et rodnet den har. Rødderne skal nemlig helst være i højbede jorden så den kan suge den næring planten har behov for.   

Forskel mellem muldjord og højbede jord

Begge jorde er fantastiske til at plante i og arbejde med. Der hvor den store forskel på disse jordtyper er, er at højbede jorden er opbygget til bedre at kunne holde på vandet i jorden. Højbede har det med at tørre hurtigere ud end normalt bede, og derfor kræver det en jord der holder ekstra godt på fugten i jorden. Vi har nemlig opbygget den sådan at den ligesom danner et reservoir for fugten, så dine planter kan suge både fugt og næring til sig efter behov. Dette er vigtigt for at du kan opnå de perfekte forhold for dine planter.  

Højbede jord bigbag og levering

Vi leverer altid vores højbede jord i bigbag / maxibag i forskellige enhedsstørrelser. Vi har alt fra 1000 liter til 1700 liters bigbags og du kan frit vælge den størrelse bigbag du ønsker. Det er meget praktisk at få leveret i disse maxibags, da jorden er i en pose, som du kan gå til og fra over flere omgange hvis du ønsker dette. Vi sætter den altid pænt hvor du ønsker, så den ikke står til gene for dig eller andre. Det er vigtigt at få placeret varen så godt og tæt på hvor du skal bruge den som muligt. Derfor har vi opbygget nogle forskellige leveringsmuligheder, så du kan vælge netop den leveringsløsning der passer dig bedst. Her kan du læse hvad de forskellige muligheder er.

Levering fortov / indkørsel

Denne løsning skal du vælge hvis varen kan placeres ude ved vejen, på fortovet, eller lige en meter ind i din indkørsel. Vores dygtige chauffører placere den indenfor denne ramme som du ønsker og du kan blot lave en beskrivelse i din ordre hvor chaufføren skal placere varen så gør han det, og du behøver da ikke at være hjemme for at anvise placering.

Levering med mobil gaffeltruck

Denne løsning er rigtig god hvis du skal have kørt højbede jord ned ad en grusvej, ind i en kolonihave, kørt ind i indkørsel hvor der er ral, sten og grus eller i tørre perioder ind på græs. Det er en selvkørende gaffeltruck på luftgummihjul som transportøren medbringer ud til dig, og som han bruger til aflæsningen. Vi har modtaget rigtig meget ros for denne leveringsmetode da den bare er rigtig god mange steder.

Levering med kran

Denne leveringsmetode er bare rigtig god når du skal have varen læsset over noget. Det kan være hvis du skal have højbede jord ind over et stakit, ind over en hæk også selv om den er høj, eller andre steder hvor varen skal sættes ind over noget. Chaufføren har en lastbil med påmonteret kran med ud til dig, og han aflæsser efter dit ønske. Han kan normalt aflæsse varen ca. 7-9 meter fra lastbilen.

Højbedejord leveres i følgende størrelser

Højbede jord tilbud og pris

Vi tilbyder her en højbede jord i højeste kvalitet til billig pris. Det er vigtigt for os at levere en perfekt kvalitet til dig, så du kan få stor succes med din plantning. Hvis du skal bruge mange bigbags / maxibags er du velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud. Det er vi altid garanter for.