Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Drivhus jord

Jord til drivhus

Grobund™ drivhus jord er en blanding af lækker lys spagnum, original champignon jordforbedring og tilsat naturgødning, så der er masser af lækker nærring i jorden igennem hele sæsonnen, uden du selv skal gøde.

Denne blanding er den perfekte jordtype til alle slags drivhuse. Grobund™ drivhus jord er en lækker blanding at arbejde i, og giver den bedste forudsætning til bl.a. agurker, tomater, peberfrugter og mange andre drivhusplanter.

Kort fortalt om de tilsatte produkter i Grobund™ drivhus jord:

  1. En lækker lys spagnum.
  2. Original jordforbedring der er varmebehandlet og desinficeret. Fantastisk jordforbedringprodukt med masser af næring. Tilsat naturgødning.

Enkelte planter kan være mindre krævende med gødning, og her kan det være en fordel at tilsætte noget harpet muldjord.

Vi tilbyder Grobund™ drivhus jord i 5 forskellige størrelser af maxibags. Derfor bør det altid være muligt at finde en bigbag eller kombination som passer til dit projekt.

Levering af drivhusjord i bigbags

Levering i bigbags gør det nemt for dig som kunde at modtage drivhusjord. Du kan gå til og fra den leverede bigbag, som du ønsker, og det sviner ikke med jord. I mange tilfælde kan du få den leveret meget tæt på drivhuset, så arbejdet bliver så nemt som muligt.

Vi leverer i følgende størrelser

Du har mulighed for at bestille levering på 3 forskellige måder. Nemlig fortov / Indkørsel, Gaffeltruck og kran-levering. 

Fortov / Indkørsel

Denne leveringsform er inkluderet i prisen, og er typisk også den hurtigste måde at få leveret på, da din ordre kommer på første ledige lastbil. Din bigbag bliver afsat på fortovet eller i starten af din indkørsel.

Gaffeltruck-levering

Her leveres din bigbag med en gaffeltruck, som kan køre din bigbag hen til stedet hvor den skal bruges. Gaffeltrucken kræver 2,5 meter i bredden, og er helt ideel hvis man bor i et område hvor pladsen er trang. F.eks. i et sommerhus område eller en haveforening. Hvis du bor for enden af en lang grusvej, hvor vores lastbiler ikke kan vende, er det også denne leveringstype du skal vælge.

Kran-levering

Hvis du ønsker din bigbag leveret ind over en hæk eller et stakit, så er det kran-levering du skal vælge.
Her sender vi en kranbil ud, som kan række 7-8 meter væk fra lastbilen. Kranbilerne er store, så der skal være god plads til kranbilen.

Du kan læse alt, og se en video om vores leveringer på denne side.

Se mere