Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark

Sandjord

Sandjord er en god sandet jord med en flot struktur.

Har du i forvejen en tung i jord i din have eller i dine bede, kan det være en stor fordel at få en god sund sandjord tilført. Denne sandmuld er blandet på forhånd i de optimale blandingsforhold.

Opbygningen i denne muld er med 40% økologisk muldjord og 60% skarp sand der gør jorden let og lækker. Den har en god dræningseffekt, og mange gartnere og anlægsgartnere elsker at arbejde med lige præcis denne muld.

Vi har på forhånd blandet jorden på vores jordhåndteringsplads, og vores dygtige eksperter på jord, har fundet de bedste råvarer på markedet til at blande med.

Hvis du vil lette din eksisterende jord med denne jord med sand, kan du udlægge den i et passende lag. Hvor tykt et lag du skal udlægge, handler meget om hvor tung din eksisterende jord er. Normalt udlægges der ca. 10 cm. som fræses i den tunge jord og da bliver den meget nemmere at arbejde i igennem årene.

Denne sandmuld er også god til at fylde et lag direkte på, eller fylde et hul i haven med, og den er meget all round. Denne sandende effekt gør bare at den er god til at dræne, og dette er topaktuelt i perioder med meget nedbør. Her kan regnvandet trænge ned i mulden, så vandet ikke bare laver en stor vandpyt ovenpå jorden.

Se mere

Levering af sandjord

Det næste som er meget vigtigt, er at du får placeret varen korrekt og bedst muligt for dig på din adresse. At få varen så tæt på hvor du skal bruge den, gør dit arbejde meget nemmere og slipper dig for en masse unødigt arbejde. Vi har nogle forskellige leveringsmetoder du vælge. Den almindelige leveringsmetode på sandjord er ved kantsten / på fortov. Her placerer transportøren din vare enten ved kantsten eller på fortovet. Det er også muligt at få maxibagen med din jord sat lige ind i starten af din indkørsel. Hvis du har behov for at få varen kørt længere ind i din indkørsel, ned af en grusvej eller på med levering på en koteletgrund er den mobile gaffeltruck også helt ideel til dette.

Vi tilbyder også levering af jord med kran, og dette er klart en fordel hvis du skal have sat din bigbag / maxibag hen over en hæk eller et hegn. Da er kranen helt ideel og den rigtig leveringsmetode for dig.

Dernæst tilbyder vi Danmarks hurtigste levering af muldjord og jord. Flere steder kan leveringstiden være ned til levering næste dag, hvis du har behov for dette. Vi oplever at mange kunder har behov for hurtig levering.