Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Sandjord (1000 liter)

1.295,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Gratis tilførsel af Jordforbedring
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Sandjord (1000 liter / 1 )

Økologi - Godkendt til økologisk dyrkning

Sandjord er en god sandet jord med en flot struktur.

Har du i forvejen en tung i jord i din have eller i dine bede, kan det være en stor fordel at få en god sund sandjord tilført. Denne sandmuld er blandet på forhånd i de optimale blandingsforhold.

Opbygningen i denne muld er med 40% økologisk muldjord og 60% skarp sand der gør jorden let og lækker. Den har en god dræningseffekt, og mange gartnere og anlægsgartnere elsker at arbejde med lige præcis denne muld.

Vi har på forhånd blandet jorden på vores jordhåndteringsplads, og vores dygtige eksperter på jord, har fundet de bedste råvarer på markedet til at blande med.

Hvis du vil lette din eksisterende jord med denne jord med sand, kan du udlægge den i et passende lag. Hvor tykt et lag du skal udlægge, handler meget om hvor tung din eksisterende jord er. Normalt udlægges der ca. 10 cm. som fræses i den tunge jord og da bliver den meget nemmere at arbejde i igennem årene.

Denne sandmuld er også god til at fylde et lag direkte på, eller fylde et hul i haven med, og den er meget all round. Denne sandende effekt gør bare at den er god til at dræne, og dette er topaktuelt i perioder med meget nedbør. Her kan regnvandet trænge ned i mulden, så vandet ikke bare laver en stor vandpyt ovenpå jorden.

Du kan få gratis tilførsel af jordforbedring, hvis du ønsker dette. Her blander vi jordforbedring i mulden så den får et bedre næringsindhold, til glæde for dine planter. Det er helt valgfrit om du vil dette eller ej.

Få kalk leveret med dit sandjord

Vi tilbyder tilkøb af kalk, og dette kan være en fordel, hvis din eksisterende jord i forvejen er kalkfattig. En god sund type kalk, giver nogle gode værdier i jorden, og gør den mere egnet til god sund vækst. Vi har i samarbejde med et kalkværk udviklet en rigtig god havekalk, der er all round og som har en ganske hurtigvirkende effekt til glæde for din planter.

Græsfrø af bedste kvalitet

Det er også muligt at tilkøbe græsfrø i den bedste kvalitet. Dette produkt hedder Prime Garden og giver en smuk græsplæne i høj kvalitet. Kvaliteten på de frø du vælger er altafgørende for hvor flot og sund din græsplæne ser ud. Der findes andre rigtige gode kvaliteter af græsfrø, og uanset hvor du køber det henne, så vælg en rigtig god kvalitet. Du skal helst kunne nyde din græsplæne i mange ord.

Levering af sandjord

Det næste som er meget vigtigt, er at du får placeret varen korrekt og bedst muligt for dig på din adresse. At få varen så tæt på hvor du skal bruge den, gør dit arbejde meget nemmere og slipper dig for en masse unødigt arbejde. Vi har nogle forskellige leveringsmetoder du vælge. Den almindelige leveringsmetode på sandjord er ved kantsten / på fortov. Her placerer transportøren din vare enten ved kantsten eller på fortovet. Det er også muligt at få maxibagen med din jord sat lige ind i starten af din indkørsel. Hvis du har behov for at få varen kørt længere ind i din indkørsel, ned af en grusvej eller på med levering på en koteletgrund er den mobile gaffeltruck også helt ideel til dette.

Vi tilbyder også levering af jord med kran, og dette er klart en fordel hvis du skal have sat din bigbag / maxibag hen over en hæk eller et hegn. Da er kranen helt ideel og den rigtig leveringsmetode for dig.

Dernæst tilbyder vi Danmarks hurtigste levering af muldjord og jord. Flere steder kan leveringstiden være ned til levering næste dag, hvis du har behov for dette. Vi oplever at mange kunder har behov for hurtig levering.

Hvorfor mugner plantejord?
Plantejord mugner decideret ikke, men det er vigtigt at jordforbedre eksisterende plantejorde hvert 2-3 år.
Hvad vejer 40 liter plantejord?
40 liter plantejord vejer ca. 60 kilo alt afhængig af selve fugtindholdet i jorden
Hvilken jord er bedst at plante i?
Det er altid bedst at plante i en næringsholdig jordtype, hvor du kan opretholde den korrekte proces i forhold til humus og naturlig næring i jorden til gavn for dine planter.
Der er svampe i jordforbedringen. Er det en fejl?
Nej bestemt ikke. Svampene er et tegn på en sund jordforbedring, og gør ingen skade. Det forsvinder af sig selv, så lad dem endelig være. De er af familien "Glanshat".