Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Om Maxibag

Levering af granitskærver, sten, jord, sand, grus og meget mere

Maxibag ligger i Thorsø, Midtjylland og har, som familievirksomhed eksisteret siden august 1972. Siden start har der været høj fokus på kundetilfredshed. På daværende tidspunkt var internet,
Facebook og andre social medier ikke opfundet - Derfor var salget også mere lokalt, og god service var (og er stadig) den eneste rigtige måde køre en sund virksomhed på.
Det har vi i dén grad taget med os, nu hvor vores salg er til hele Danmark, og primært via vores webshop.
Vi handler med produkter med en stor volumen, og for vores kunder betyder det alt, at produktets kvalitet er i orden, og at det bliver leveret som forventet. Det gælder både hastighed og placering.

 

Maxibag i Thorsø luftfoto

Åbningstider

Vores telefontider på Maxibag (Tlf.: 86 96 61 11) er følgende:

Mandag - Torsdag : 9-15

Fredag : 9-13:30

Weekend : Lukket

 

Vi kan desuden kontaktes på mail maxibag@maxibag.dk - Den tjekker vi både dag, aften og weekend, og vi svarer hurtigt.

Du er også velkommen til at benytte vores chat-funktion, som ofte er aktiveret på siden udenfor vores telefontid. Så får du svar med det samme.

Vi tror på god kommunikation

Vi ser os selv som en special-butik, da vores varesortiment primært omhandler belægningssten, sand, jord og andre produkter til hus og have. Derfor er vi også ret nørdede om at finde de rigtige produkter. Vi mener selv at det er en kæmpe styrke. Dels er man som kunde sikret en god hvalitet, og dels kan man også få den korrekte vejledning når man kontakter os. 
Lige præcis produktkvaliteten går vi meget op i. Man kan som kunde være sikker på, at vi ikke blot finder det billigste produkt på markedet - men den bedste kvalitet. Og stadig til en konkurrence-dygtig pris. Vi kan skaffe det meste - og vi går langt for vores kunder. Vores produkter skal holde i mange år - Så det er SÅ vigtigt, at vores kunder er tilfredse.

Vi bruger i øvrigt altid samme leverandører. Derfor er man sikker på at få et tilsvarende produkt, når man handler hos os efter flere år.

Alle vores produkter er nøje udvalgte. 

Maxibag er ejet af Dan Stone ApS, og er ejet af Mads Nøhr Borregaard.