Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Sten

Danske sten til haven

Natursten er utrolig smukke, og kan bringe naturen hjem til dig. De flotte farver, og former giver et virkelig smukt farvespil, og det er en tidsløs og elegant måde at dekorere sin gangsti, indkørsel, havebed eller gårdhave på. Vi leverer et stort udvalg af sten i flere varianter og størrelser. Vi tilbyder helt unikke blandinger, og sikrer dermed at du med sikkerhed kan finde en variant der passer til dit behov.
Se de enkelte varianterer af natursten og sorteringer her nedenfor. Vi tilbyder danske natursten, også kaldet "ral" med høje kvalitetssikrede krav, for at kunne tilbyde de flotteste og mest holdbare natursten. Natursten leveres i 1500-1600 kg. maxibag og 1000 kg. maxibags. Husk at alle priser er med gratis fragt. Kig ind og gør en rigtig god handel.

Se mere

Sten i forskellige farver og former

Danske natursten er nogle af de smukkeste sten i Verden. Der findes mange forskellige typer af sten i både form og farve, og hver enkelt mindre som større stenindustri har deres helt egen unikke stentype. Det du skal overveje hvis du er på udkig efter en sten til din have, bed, indkørsel etc. er først og fremmest hvilken størrelse du skal bruge. Er det de lille perlesten 4-8 mm. der passer bedst, eller er det en lidt større chaussesten der passer til dit projekt? Dernæst spiller farven en stor betydning for hvilken sten der passer til dit projekt. Vi hos Maxibag.dk tilbyder en del forskellige farver af sten, og vi har sat en ære i at finde de smukkeste og mest unikke sten. Er det sten med varme farver så skal du typisk vælge vores søsten. Er det lyse sten der passer bedst til dit projekt skal du vælge de hvide sten som f.eks. hvide perlesten og hvide ærtesten. Er det mere mørke sten skal du vælge vores slotssten. Der er ikke en stentype der er bedre end en anden, og stenene er lige holdbare. Så overvej primært hvilken farve der vil stå flot til dit projekt.
Det kan også være at selve udformningen på de sten du ønsker spiller en rolle. Det er typisk hvis du ønsker en sten der er meget rund og blød at gå på, som også kan være en vigtig faktor. 


Vil du være sikker på at få sten i den smukkeste kvalitet, så står vi klar til at hjælpe dig og leverer dem direkte på din hjemmeadresse i hele Danmark. 

Hvilken størrelse sten skal man vælge?

Perlesten 4-8 mm. er en lille natursten, som oftes bruges i bede, haveanlæg og på kirkegårde. Perlesten anbefales ikke at udlægge i indkørsler, da disse sten kan sætte sig i dæk på biler. Anbefalet lag ved udlægning er 3-4 cm.

Ærtesten 8-16 mm. er en mellemstørrelse sten, som er den mest brugte stentype i indkørsler. Denne stenstørrelse er god til at lægge i indkørsler, da stenene har svært ved at sætte sig i dæk på biler, og samtidig er stenene ikke for store. Ærtesten er også ofte brugt ved havebede og på stier. Vi anbefaler at udlægge ærtesten i et lag på ca. 5 cm.

Nøddesten 16-32 mm. er lidt større sten, som bruges som pyntesten i bede og haveanlæg. Fordelen ved nøddesten er, at stenene har lidt større vægt, og bliver liggende, selvom man f.eks. kører en løvblæser henover. Nøddesten bliver også brugt som dræningsmateriale ved rør og i faskiner. Vi anbefaler at udlægge nøddesten i 8-10 cm. lag. 

Singels 32-64 mm. bliver ofte brugt rundt ved sokler på erhvervsbygninger, privatboliger og ved sommerhuse. Singels er store pyntesten, og størrelsen kan sammenlignes med en lidt større kartoffel. Vi anbefaler at udlægge singels i et lag på ca. 13-15 cm. 

Pigsten bruges til brolægningsarbejde, og til at etablere gabioner med. Vi sælger udelukkende håndsorterede pigsten, som er frasorteret kalk og flint. Vi har som nyhed i 2014 fået 3 stensorteringer af pigsten med i sortimentet. Alle 3 stensorteringer er velegnede til at lave brolægningsarbejde med. Pigsten i størrelsen 100-150 mm. er den mest brugte sten til gabioner, da nettene i gabioner ofte er 100 mm.

Hurtig og gratis levering af sten

Vi hos Maxibag.dk tilbyder dig altid ekspres-levering over hele Danmark, og vi leverer sten i bigbags / maxibags direkte til din hjemmeadresse med gratis levering. Vi er kendte for hurtig levering af sten og samtidig har vi vores egne chauffører der leverer det præcis hvor du ønsker. Det er nemlig meget vigtigt at få placeret varerne så tæt på det sted de skal bruges som muligt. Vi er meget mere end de almindelige leverandører der blot placerer varerne ved fortovskant, for hos os kan du præcis vælge det leveringsudstyr der passer dig bedst, så dine varer kan blive leveret bedst muligt for dig.

 

Produkter til have, indkørsel eller gangsti hos Maxibag 

Uanset om du er i gang med at give haven den store overhaling, er ved at klarkøre et nyt bed eller drømmer om en ny indkørsel, så har vi hos Maxibag et væld af produkter til dig. Se blandt andet de ultrapopulære granitskærver og brosten til indkørslen, vores brede sortiment sand og grus produkter eller find barkflis og pinjebark, der både er smukt og bidrager til at holde ukrudtet nede.