Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • 1-3 hverdage

Leca ®

Leca® er et utrolig alsidigt produkt med mange anvendelsesmuligheder.
Lecakuglerne kan både bruges som isolering, dræn og endelig til brug i haven.
Leca® letklinker, som det også kaldes, er et letvægtsprodukt, som er fremstillet i Danmark af dansk ler. leca-kugler bruges i rigtig mange løsninger - både traditionelle og nytænkende.

Se mere

Leca® Flora - Perfekt til jord og planter

Leca® Flora er ideelt til planteproduktion, blomsterkrukker, altankasser og haveanlæg. 

Ved at placere Leca® Flora i bunden af potter og krukker opnår man en naturlig fugtbalance og reducerer risikoen for overvanding. Produktet er desuden fremragende til jordforbedring i haven. Når det blandes i jorden i forholdet 1:3, skaber det en luftig og porøs blanding, der fremmer rodudviklingen og forbedrer plantens vækst. Som dæklag i toppen af krukker og potter hjælper Leca® Flora med at reducere udtørring. Det kan også anvendes som bunddække i havens bede for at hæmme ukrudtsvækst.

Leca® 10-20 Coated - Velegnet til byggeriet

Leca® 10-20 Coated er et særligt produkt, der forener kapillarbrydende og isolerende egenskaber. Coatningen gør produktet vandskyende, hvilket effektivt stopper fugtopstigning fra jorden allerede ved de nederste Leca-kugler. 
Pga. af den coatede overflade suger disse ikke væske til sig, og er derfor meget effektive til dræning, og da den samtidig kan anvendes som varmeisolering, gør det produktet enormt alsidigt.