Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • 1-3 hverdage
  • Forside  >
  • Cement / Støbematerialer

Cement / Støbematerialer

Vi tilbyder den cementtype, som har markedets højeste styrkeklasse. Ved køb af cement i styrkeklasse CEM 52,5 som denne, kan du spare på cementen og få højeste styrke i din beton. Vi anbefaler at blande cement med støbemix eller støbesand i blandingsforhold 1:4 (1 skovl cement og 4 skovle støbemix eller støbesand). Det er meget vigtigt at benytte et stærkt blandingsforhold og bruge cement af god kvalitet, for at sikre, at en støbning kan holde mange år frem i tiden. Find kvalitetscement her til rigtig gode priser

 

Altid Gratis fragt & hurtig levering.

Se mere

Kombipakker:

​Vi har gjort det meget lettere at blande beton. Vi tilbyder her ovenfor forskellige typer af kombipakker som følger: Cement og støbemix 0-8 mm. eller 0-16 mm. / cement og støbesand 0-4 mm. / cement og strandsand 0-2 mm. / cement og pudsesand 0-2 mm. I en kombipakke bliver cement og støbemateriale leveret samlet i seperate enheder. Du får altså leveret en maxibag med støbemateriale og en maxibag med cement. Disse to maxibags bliver leveret pænt ved siden af hinanden ude hos dig, og er klar til brug. Maxibagen med cement kan stå ude i mange måneder uden problemer, da cementen er lukket inden i dobbelt plastik. Du kan åbne og lukke både cement og støbemateriale efter behov, hvis du ikke skal bruge materialerne på en gang. Inden for hver materialetype er der 5 størrelser af kombipakker at vælge i mellem. Kombipakke A giver til 0,9 m3 (900 liter) beton - Kombipakke B giver til 0,8 m3 (800 liter) beton - Kombipakke C giver til 0,7 m3 (700 liter) beton - Kombipakke D giver til 0,6 m3 (600 liter) beton - Kombipakke E giver til 0,6 m3 (600 liter) beton. På denne måde er det let at finde den rette mængde til netop dit projekt.

Hvorfor vælge cement i styrkeklasse CEM 52,5?

På det danske marked findes der typisk 3 styrkeklasser. Der findes cement i CEM 32,5 / CEM 42,5 / CEM 52,5. Forskellen på disse er styrken. Som tommelfingerregel skal man bruge ca. dobbelt så meget cement i styrkeklasse CEM 42,5, som man skal ved blanding med CEM 52,5, for at opnå en stærk beton. For at opnå en perfekt blanding, anbefaler vi et blandingsforhold 1:4 (1 skovl cement og 4 skovle støbesand eller støbemix) ved brug af cement i styrkeklasse CEM 52,5. Ved køb af cement i styrkeklasserne CEM 32,5 og CEM 42,5 anbefaler vi et blandingsforhold på 1:2 (1 skovl cement og 2 skovle støbesand eller støbemix) for at opnå samme styrke i betonen. Derfor er vore klare anbefaling, at man er opmærksom på de enkelte styrkeklasser på cement.

Hvordan blandes beton?

For at lave beton skal der bruges 3 materialer. Cement, støbemix/støbesand og vand. Dernæst er det en fordel at bruge en betonblander. Når alt er klar, kan man begynde at blande. Start gerne hver blanding med at komme en smule vand i betonblanderen (ikke for meget). Efterfølgende tilføres f.eks. 8 håndskovle med støbemix/støbesand og til sidst 2 håndskovle cement i styrkeklasse CEM 52,5. Hold øje med betonen om der evt. skal tilføres lidt vand. Betonen i betonblanderen må ikke være for våd, men heller ikke alt for tør. Hvis betonen i blanderen bliver for våd, kan man tilføre lidt ekstra støbemix/støbesand og lidt tilsvarende cement. Når blandingen er færdig hældes den færdige beton i en trillebøre. Det er en god idé at tilføre lidt vand i betonblanderen med det samme, sådan restbetonen ikke begynder at hærde op i betonblanderen. Kør betonen hen, hvor det skal bruges og start processen forfra ved næste blanding. Ved afslutning er det vigtigt at rengøre betonblanderen grunding, sådan restbetonen i blanderen ikke hærder op.  

Hvordan leveres cement fra maxibag.dk?

Først er det vigtigt at slå fast, at vi leverer cement gratis over hele Danmark med fast broforbindelse. Vi leverer cement i 1000 kg. maxibags. Disse maxibags er plastikbelagte indvendig, og dernæst sætter vi en ekstra plastik-hat uden på sækken med cement. Herved er maxibagen med cement helt lukket, og ingen risiko for at cementen bliver våd af regnvand. Når man er færdig med at bruge noget af cementen i maxibagen, lukkes den indvendige plastik nemt, og dernæst løftes plastikhatten henover sækken igen. Det er meget let at skovle direkte fra en maxibag, i stedet for at skulle åbne en masse små cementposer. 1000 kg. cement passer i mængde til 4 m3 støbemix/støbesand, hvis man bruger blandingsforhold 1:4.

Kig ind og og se vores gode priser på høj-styrke cement. Ved yderligere spørgsmål sidder vores kundeservice klar på mail: maxibag@maxibag.dk eller telefon: 86 96 61 11