Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
  • Forside  >
  • Offentlig institution / EAN

Salg til offentlige institutioner / EAN

Vi forstår, hvor vigtigt det er for offentlige institutioner og virksomheder at have en pålidelige samarbejdspartner til rådighed, og samtidig sikre sig kvalitetsprodukter. Derfor har vi gjort det nemt for offentlige institutioner, såsom skoler, hospitaler, kommuner og andre offentlige enheder, at købe vores produkter.
Med vores erfaring og ekspertise inden for branchen kan vi hjælpe med at finde den bedste løsning til din institution og levere produkter, der opfylder dine behov og krav. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, og vores team af professionelle står altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller behov.

Vi er stolte af at tilbyde konkurrencedygtige priser og en nem og bekvem bestillingsproces til alle vores offentlige institutioner med EAN-nummer, og private virksomheder med EAN-nummer i hele Danmark.

Sådan bestiller du varer med EAN-betaling

Det er utrolig nemt at bestille dine varer hos Maxibag.dk. Du lægger blot dine varer i kurven, og når du kommer til kassen (check out), vælger du knappen "Offentlig" (Se billede).
Herefter kan du indtaste institutionens EAN-nummer, adresse, kontaktperson osv. Det er nemt og enkelt.
Under bestilling kan du vælge hvordan du ønsker dine varer leveret. Udover vores standard-levering "fortov/indkørsel" tilbyder vi levering med gaffeltruck og kran. På den måde, kan du få placeret dine varer hvor det giver mest mening i forhold til projektet. 

Det er også muligt at sende en rekvisition direkte til os pr. mail: maxibag@maxibag.dk

Desuden kan du i store dele af landet vælge at få leveret dine varer ekstra hurtigt. Du skal blot indtaste postnummer, så kan du se alle tilgængelige muligheder i dit område.

EAN betaling offentlige institutioner grus jord sand sten

Bliv fast kunde og få fordele

Hos Maxibag vil vi rigtig gerne lave samarbejde, og opbygge faste relationer til vores kunder. Som offentlig institution er der stor chance for at der rådes over flere udearealer, hvor vores produkter kan bruges. Det gælder f.eks. indkørsler, havebede, gårdhavermiljøer og græsplæner. Samler du alle indkøb hos os, sikrer vi dig et godt fast samarbejde, hvor vi prioriterer din institution og kender jeres behov, og du/I kan få tildelt en rabatkode, som kan bruges ved bestilling.

Kontakt os på maxibag@maxibag.dk eller giv os et kald på tlf.: 86966111 og hør mere om hvad vi kan gøre for jer.