Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • 1-3 hverdage

Pinjebark

Pinjebark er selv barken / yderskalden fra pinjetræerne. Det er en utrolig smuk og dekorativ bark, der er 100% naturligt og meget langtidsholdbart. Pinjebarken er meget homogen i størrelsen og samtidig har den en smuk brun nuance, der gør den smuk i alle haver, bede og hvor man ellers ønsker at bruge den. Produktet kommer fra de smukkeste pinjetræer fra Portugal. I Portugal finder man den absolut bedste kvalitet af pinje og bark, hvor træerne har fået lov at vokse helt naturligt, og ikke er blevet sprøjtet. Pinjebarken bliver taget af træerne hvorefter den bliver knust og sorteret i forskellige fraktioner. Vores pinjebark fås i den mindre størrelse 15-25 mm. og den større størrelse 25-40 mm. Begge har lige gode funktionaliteter, og du skal blot vælge den størrelse du mener er pænest til netop dit projekt. Den mest solgte kvalitet er 25-40 mm.

Det er meget nemt at arbejde med pinjebark og vi leverer pinjebark i bigbags / maxibags, der er lige til at gå til. Vi kommer ud og leverer varen hos dig, og placerer den lige hvor du ønsker, så håndteringen for dig bliver meget nemt.

Se mere

Køb pinjebark til en god pris

Det er vigtigt for os at du får den perfekte produktkvalitet og samtidig kan købe pinjebark til en god pris hos os hos maxibag.dk. Priserne du ser er altid med levering, så du ikke skal tænke på transporten. Vi har gjort det meget nemt for dig. Du blot kan bestille online her på maxibag.dk, dernæst skal du vælge den leveringsmetode der passer dig bedst, og så kommer vores dygtige chauffører og leverer varen på din adresse.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar med ekstra rådgivning til både pinjebark eller andre ukrudtforebyggende produkter til haven som eksempelvis træflis eller kakaoflis. Vi sidder klar på både telefon og mail, hvis du får brug for det.

Vi sælger pinjebark i følgende størrelser bigbags / Maxibags

  • 4000 liter (4 m3)
  • 3000 liter (3 m3)
  • 2000 liter (2 m3)
  • 1000 liter (1 m3)

Forskel blandt pinjebarke

Pinjebark er bestemt ikke bare pinjebark. Der findes et hav af kvaliteter fra forskellige lande, og det ikke ligemeget hvor pinjebarken kommer fra. I Spanien har de f.eks. ikke samme krav til hverken sprøjtemidler eller kvaliteter som de har i Portugal. Derfor vælger vi den lidt dyrere og helt naturlige pinjebark fra Portugal, da den er pænere, miljøkorrekt, mere langtidsholbar og har en flottere farve. Pinjebarken fås i to fraktioner, hvor 15-25 mm. er den mindre fraktion og 25-40 mm. er den større fraktion. Begge fantastisk smukke og dekorative.

Hvorfor er det vigtigt at pinjebark er FSC og PEFC certificeret?

Når vi indkøber den portugisiske pinjebark, føler vi en forpligtigelse overfor den verden, vi i dag og i fremtiden skal være en del af. Med FSC og PEFC certificeret pinjebark sikrer vi os at pinjebarken kommer fra bæredygtige skove. PEFC ordningen har til ansvar at overvåge og sørge for at bevare en ordentlig skovdrift. FSC ordningen har til ansvar at sikre, at der ikke fældes mere skov, end der bliver plantet og reproduceret. Dette er yderst vigtigt for os mennesker, og samtidig rigtig vigtigt for at beskytte dyr og planteliv.

Dernæst er vores pinjebark RHP certificeret, for at sikre den højeste produktkvalitet på markedet.

Pinjebark eller dækbark?

Pinjebark er meget dekorativt og homogen. Sammenlignet med dækbark, er dækbarken normalt mere grov. Begge produkter er gode at udlægge og holder i mange år. Så det du skal vælge efter er, om du ønsker en have med et meget homogent produkt eller et mere visuelt uensartet produkt som dækbark.

 

Kvalitetsprodukter til haven

Hos Maxibag forhandler vi en lang række produkter til haven og dine gør-det-selv projekter. Her på siden finder du blandt andet granitskærver, chaussesten og sand til eksempelvis anlægning af indkørslen, mens vi også har forskellige typer af plantejord, der hjælper dine blomster og buske med at stå flot. Udforsk vores sortiment og kontakts os endelig, hvis du har brug for et godt råd eller har spørgsmål til et af vores produkter. 

 

Hvad er pinjebark?
Pinjebark er selve barken / yderskalden fra pinjetræer, som bliver sorteret i flere forskellige fraktioner, og som giver det smukkeste dekorative produkt til din have.
Hvor længe holder pinjebark?
Pinjebark holder i mange år og alt afhængig af hvor tykt et lag du udlægger er holdbarheden derefter. Ved et udlæg på 10 cm. lag, kan produktet holde i ca. 6-7 år.
Hvad koster pinjebark?
Pinjebark koster ca. 1200 kr. pr. m3 (ved køb af 4 m3) leveret på din adresse.