Trustpilot
Gratis fragt • Ekspres-levering • Ingen gebyrer

Pinjebark

Vi tilbyder pinjebark i to forskellige sorteringer. Pinjebark 15-25 mm. og pinjebark i 25-40 mm. Pinjebark er et yderst dekorativt materiale i flot homogen størrelse, og med masser af struktur. Vi tilbyder portugisisk pinjebark, da kravene for produktion og bæredygtighed er højest ved den portugisiske pinjebark, og dernæst den pæneste produktion af pinjebark. Pinjebark fremstår både flot til indendørs og udendørs brug og er yderst dekorativt. Vi anbefaler at udlægge pinjebark i et lag på 8-10 cm. for en ordentlig og langtidsholbar dækning. Altid gratis fragt.

 

Altid hurtig ekspedition & levering.

Hvilke størrelse maxibags sælges pinjebark i?

Vi sælger pinjebark i 4000 liter (4 m3) / 3000 liter (3 m3) / 2000 liter (2 m3) og 1000 liter (1 m3) portioner leveret gratis til dig.

Vores pinjebark er både FSC og PEFC certificeret.. Hvorfor er det vigtigt at pinjebark er FSC og PEFC certificeret?

Når vi indkøber den portugisiske pinjebark, føler vi en forpligtigelse overfor den verden, vi i dag og i fremtiden skal være en del af. Med FSC og PEFC certificeret pinjebark sikrer vi os at pinjebarken kommer fra bæredygtige skove. PEFC ordningen har til ansvar at overvåge og sørge for at bevare en ordentlig skovdrift. FSC ordningen har til ansvar at sikre, at der ikke fældes mere skov, end der bliver plantet og reproduceret. Dette er yderst vigtigt for os mennesker, og samtidig rigtig vigtigt for at beskytte dyr og planteliv.

Dernæst er vores pinjebark RHP certificeret, for at sikre den højeste produktkvalitet på markedet.