Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Gratis fragt • Ekspres-levering • Ingen gebyrer

Kakaoflis

DKK 2.295,00

Ikke på lager

Sådan leverer vi
Om Maxibag.dk

Den originale Biologisk Kakaoflis, som er den bedste kvalitet indenfor kakaoflis / kakaoskaller.

Vil du også gerne undgå dræbersnegle og mange insekttyper i din have? Så er kakaoflis det helt oplagte valg. Kakaoflis er desuden meget ukrudtshæmmende, så man får tid til at nyde haven i stedet for at luge ukrudt.

Kakaoflis / kakaoskaller er et unikt produkt, der giver et smukt mørkt bunddække i din have. Kakaoflisen er lavet af skallerne fra kakaobønner, og er et 100% biologisk produkt.

Kakaoflis er smukke, mindre skaller, som er lette at udlægge. Når du har modtaget dine kakaoskaller, anbefaler vi, at du udlægger dem i et lag på ca. 5 cm. Herefter vander du flisen og lader den tørre, og efter nogle dage har kakaoflisen dannet en usynlig skorpe. Denne skorpe gør, at flisen ligger fast og ikke blæser væk. Skorpen har desuden også den fordel, at den holder jorden fugtig, hvilket er særligt vigtig i forårsmånederne. 

Du får her en flis, der giver jorden en god og sund balance og samtidig tilfører jorden en masse gode værdier. Netop kakaoskaller / kakaoflis har et højt indhold af nærringsstoffer, hvilket blandt andet egner sig særdeles godt til roser, som trives storartet i kakaoflisen. Kakaoskaller indeholder både fosfor, kalium og kvælstof. Dette gør, at jordens mikroorganismer trives rigtig godt, som roser og mange andre planter elsker. 

Det er også muligt at udlægge kakaoflis ved f.eks rhododendron, da kakaoflis har en relativ lav PH-værdi 5-6.

Du får altså her et unikt produkt, der har rigtig mange fantastiske egenskaber. Kakaoskaller / kakaoflis kan udlægges næsten alle steder i bede, ved hække, haveanlæg, etc.; dog anbefaler vi ikke, at man anvender flisen på gangstier, hvor flisen betrædes meget.

Efter længerevarende udlæg kan der forekomme lidt skimmelsvamp i en kortere periode. Denne skimmelsvamp er 100% uskadelig og forsvinder af sig selv. 

Kakaoflis bliver leveret i fire størrelser maxibags (1000 liter / 2000 liter / 3000 liter / 4000 liter), så du selv kan vælge den mængde, der passer til netop dit projekt. Ved levering er der udlagt et låg på maxibagen, så kakaoflisen altid kan holde sig tør, til du begynder at bruge den. Dette låg kan du tage af og på som det passer dig, og varen kan stå ude og holde sig tør i maxibagen, ligeså længe du har brug for det. 

Hvor langt strækker de forskellige maxibags med kakaoflis / kakaoskaller?

·        4000 liter kakaoflis/kakaoskaller rækker til 80 m2 ved et lag på 5 cm. 

·        3000 liter kakaoflis/kakaoskaller rækker til 60 m2 ved et lag på 5 cm.

·        2000 liter kakaoflis/kakaoskaller rækker til 40 m2 ved et lag på 5 cm.

·        1000 liter kakaoflis/kakaoskaller rækker til 20 m2 ved et lag på 5 cm

Ønsker du at gøre noget godt for både miljøet og din have – så anvend biologisk kakao-flis

Det er en rigtig god idé at anvende kakao-flis i haven, hvis man ønsker at tilføre jorden vigtige næringsstoffer og samtidig skåne miljøet mest mulig. I Danmark og resten af Norden har man anvendt skallerne fra kakaobønner siden 1996, og man har derved undgået at afbrænde skallerne som et restaffaldsprodukt, hvilket desværre finder sted på mange kraftvarmeværker i Europa den dag i dag.

Ved at anvende kakao-flisen gør man både haven og naturen en tjeneste. Vi ser, at mange gartnere er begyndt at anvende flisen til professionelt brug, og der er også kommet mange private haveejere til, som har opnået overraskende gode resultater ved at anvende kakaoflis.

Kakaoflisen er nemlig særdeles velegnet til at holde ukrudt, dræbersnegle og myrer væk. Den er desuden rigtig god til at isolere jorden om vinteren, hvor den er med til at beskytte buske og planter. Om sommeren er den tilsvarende super god til at holde på jordens fugtighed. Kakao-skallerne bliver med tiden omdannet til en næringsrig humus, hvor en tommelfingerregel siger, at ca. 2 cm af skallerne årligt omdannes til humus.

En rigtig fin cyklus som opnås ved at give kakao-skallerne tilbage til naturen.

Rigtig god fornøjelse.