Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Kakaoflis (4000 liter)
Information om kakaoflis

Kakaoflis (4000 liter)

3.845,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Kakaoflis/kakaoskaller (4000 liter)

Den originale Biologisk Kakaoflis, som er den bedste kvalitet indenfor kakaoflis / kakaoskaller.

Vil du også gerne undgå dræbersnegle og mange insekttyper i din have? Så er kakaoflis det helt oplagte valg. Kakaoflis er desuden meget ukrudtshæmmende, så man får tid til at nyde haven i stedet for at luge ukrudt. Kakaoflis er smukke, mindre skaller, som er lette at udlægge.

Kakaoflis / kakaoskaller er et unikt produkt, der giver et smukt mørkt bunddække i din have. Kakaoflisen er lavet af skallerne fra kakaobønner, og er et 100% biologisk produkt.

Du får her en flis, der giver jorden en god og sund balance og samtidig tilfører jorden en masse gode værdier. Netop kakaoskaller / kakaoflis har et højt indhold af nærringsstoffer, hvilket blandt andet egner sig særdeles godt til roser, som trives storartet i kakaoflisen. Kakaoskaller indeholder både fosfor, kalium og kvælstof. Dette gør, at jordens mikroorganismer trives rigtig godt, som roser og mange andre planter elsker. 

Det er også muligt at udlægge kakaoflis ved f.eks rhododendron, da kakaoflis har en relativ lav PH-værdi 5-6.

Du får altså her et unikt produkt, der har rigtig mange fantastiske egenskaber. Kakaoskaller / kakaoflis kan udlægges næsten alle steder i bede, ved hække, haveanlæg, etc.; dog anbefaler vi ikke, at man anvender flisen på gangstier, hvor flisen betrædes meget.. 

Sådan bruger du kakaflis/kakaoskaller

For at få det bedste resultat når du udlægger kakaoflis, skal du gøre følgende:

  1. Start med at fjerne alt ukrudt fra området.
  2. Vand området grundigt, så jorden er godt våd. Dette gør at kakaoflisen "hæfter" til jorden.
  3. Udlæg skallerne i et lag på max 5 cm. Sørg for at alt er dækket i et flot lag.
  4. Vand skallerne grundigt.
  5. Vent - og vand ikke skallerne igen de næste par uger.

Der bliver, af naturen dannet en usynlig skorpe, som holder holder fast på kakaoflisen, og sikrer at det ikke blæser væk. Skorpen har desuden også den fordel, at den holder jorden fugtig, hvilket er særligt vigtig i forårsmånederne.

Efter længerevarende udlæg kan der forekomme lidt skimmelsvamp i en kortere periode. Denne skimmelsvamp er 100% uskadelig og forsvinder af sig selv.

Kakaoflis bliver leveret i fire størrelser maxibags (1000 liter / 2000 liter / 3000 liter / 4000 liter), så du selv kan vælge den mængde, der passer til netop dit projekt. Ved levering er der udlagt et låg på maxibagen, så kakaoflisen altid kan holde sig tør, til du begynder at bruge den. Dette låg kan du tage af og på som det passer dig, og varen kan stå ude og holde sig tør i maxibagen, ligeså længe du har brug for det. 

Hvor meget kakaoflis skal jeg bruge?

  • 4000 liter kakaoflis/kakaoskaller rækker til 80 m2 ved et lag på 5 cm. 
  • 3000 liter kakaoflis/kakaoskaller rækker til 60 m2 ved et lag på 5 cm.
  • 2000 liter kakaoflis/kakaoskaller rækker til 40 m2 ved et lag på 5 cm.
  • 1000 liter kakaoflis/kakaoskaller rækker til 20 m2 ved et lag på 5 cm

Ønsker du at gøre noget godt for både miljøet og din have – så anvend biologisk kakao-flis

Det er en rigtig god idé at anvende kakao-flis i haven, hvis man ønsker at tilføre jorden vigtige næringsstoffer og samtidig skåne miljøet mest mulig. I Danmark og resten af Norden har man anvendt skallerne fra kakaobønner siden 1996, og man har derved undgået at afbrænde skallerne som et restaffaldsprodukt, hvilket desværre finder sted på mange kraftvarmeværker i Europa den dag i dag.

Ved at anvende kakao-flisen gør man både haven og naturen en tjeneste. Vi ser, at mange gartnere er begyndt at anvende flisen til professionelt brug, og der er også kommet mange private haveejere til, som har opnået overraskende gode resultater ved at anvende kakaoflis.

Kakaoflisen er nemlig særdeles velegnet til at holde ukrudt, dræbersnegle og myrer væk. Den er desuden rigtig god til at isolere jorden om vinteren, hvor den er med til at beskytte buske og planter. Om sommeren er den tilsvarende super god til at holde på jordens fugtighed. Kakao-skallerne bliver med tiden omdannet til en næringsrig humus, hvor en tommelfingerregel siger, at ca. 2 cm af skallerne årligt omdannes til humus.

En rigtig fin cyklus som opnås ved at give kakao-skallerne tilbage til naturen.

Kakaoflis bigbag-levering

Vi lever kakaoflis ud til dig i bigbags af forskellige størrelser, og vi kan med vores forskellige leveringsmetoder gøre det på den måde, som passer bedst til dit behov. Vi tilbyder tre leveringsformer, og det er op til dig, hvad der passer bedst.

Standard-levering

Denne levering er inkluderet i prisen. Her får du leveret dine kakaoskaller på fortovet, eller lidt ind i din indkørsel. Bor du på en landejendom uden hverken fortov eller indkørsel, bliver den afllæsset i umiddelbar nærhed af lastbilen. En rigtig fin løsning, men kræver som oftest lidt ekstra benarbejde.

Mobil trucklevering

Hvis du vil have din bigbag lidt tættere på havebedet, kan mobiltruck være løsning. Denne truck måler kun 2,3 meter i bredden, og kræver næsten ingen vendeplads. Det betyder at den kan komme ind de fleste steder, og den kan køre på de fleste underlag. Dog anbefaler vi ikke kørsel på vådt græs, da trucken er ret tung, og vil efterlade store mærker i græsset.

Kranlevering

Endelig kan man vælge at få leveret med kran. Denne levering skal man vælge, hvis man skal have sit flis ind over en hæk eller et stakit. 

Du kan læse mere om vores leveringsmetoder her

 

Rigtig god fornøjelse.

Hvor meget kakaoflis skal man bruge?
Man skal beregne 5 cm. pr. m². Dvs. at 1 m³ kakaoflis dækker ca. 20 m²
Kan man undgå dræbersnegle hvis man bruger kakaoskaller?
Ja - Kakaoflis/kakaoskaller er yderst effektivt mod dræbersnegle og er samtidig en biologisk måde et bekæmpe ukrudt.