Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Cement

2.799,00 kr.

1000 kg. - Leveret i bigbag / maxibag På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Cementtype
Mængde
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Cement med høj styrke

Cement er et af verdens vigtigste byggematerialer, og bliver brugt over hele verden for at lave solide konstruktioner. Cement er primært opbygget af kridt, der først udvindes og dernæst brændes. Vi har valgt at sælge en meget bæredygtigt Portland cement, hvor der bruges så lidt energiniveau som muligt og dernæst i en høj kvalitet. For netop kvalitet er så enorm vigtig. Vores cement er i den højeste styrkeklasse CEM 52,5, hvilket giver den mest miljørigtige cement, da du ikke skal bruge så meget af cementen for at opnå en høj styrkeklasse. Og kvalitet det betaler sig meget, da det er nemt at arbejde med, og giver det absolut bedste resultat. Vores typer giver en levealder til støbninger i flere hundrede år, og klarer en høj belastning. Produktet bruges i forbindelse med sand, grus og støbemix. Selve blandingsforholdet anbefaler vi normalt 1:4 hvor du bruger 1 del (skovl) cement og 4 dele (skovle) sand eller støbemix når du blander. Dernæst tilfører du vand til blandingen. Desto mere vand du tilfører desto blødere eller tynd bliver betonen, og dette kan du justere helt efter behov. Det er meget nemt at blande selv og lige til at gå til.

Det skal du bruge cement til

Cement bruges til konstruktioner i både opmuring, støbning af gulve, støbning af hegnspæle, støbning af kantsten og meget andet. Cement er meget nemt at bruge og blande, og det kan næsten ikke gå galt. Brug altid et fornuftigt blandingforhold (vi anbefaler 1:4), og brug et godt støbemateriale sammen med cementen. Det kan være støbemix, hvilket er en blanding af sten og sand. Det kan være støbesand, pudsesand og muregrus. Her blandes støbematerialet med cementen, og ofte bruges en blandingsmaskine til dette. Tilfør vand efter behov, og da har du en fantastisk stærk beton lige til at bruge.
Det er altid vigtigt at bruge en cement i en ordentlig kvalitet, da din beton ellers kan blive svag og på sigt simpelthen smuldre fra hinanden. I cementverdenen har man typisk tre forskellige kvaliteter / styrkeklasser. Den dårligste/svageste kvalitet hedder CEM 32,5. Denne kvalitet er normalt billig produceret og anbefales kun at bruge i de tilfælde hvor kvaliteten ikke spiller nogen rolle. Den mellemste styrkeklasse hedder CEM 42,5. Denne kvalitet er bedre ned CEM 32,5 og vi anbefaler at bruge den ved projekter hvor der ikke er nogen form for belastning. Den højeste kvalitet hedder CEM 52,5 og her er du altid sikret den bedste kvalitet, der kan modstå alt og være holdbar i mange år. Hos Maxibag.dk sælger vi kun cement i kvaliteten CEM 52,5.
Dernæst findes cement i basis og rapid. Basis er et fantastisk produkt, og klart den type vi sælger mest af. Basis opnår en høj hærdningsstyrke og er helt færdighærdet efter 28 døgn. Vi sælger også en rapid cement, der er en hurtig hærdende cement der allerede efter det første døgn har opnået en høj hærdningsstyrke. Dernæst er rapid syrefast og er et godt produkt til f.eks. staldgulve, hvor der kan være påvirkning fra ammoniak.

Forskellen på cement, mørtel og beton

Der findes nogle forskellige produkter og termer indenfor støbeverdenen, og det er vigtigt at kunne skelne imellem disse.

  • Cement er det produkt der binder og hærder en beton. Cement går ind og udfylder et støbemateriales lufthuller og sørger for, at massen kan hærde og blive hård. Cement er altså det hærdende produkt, og hærdningen aktiveres så snart at cementen kommer i reaktion med vand. Dette produkt bruges aldrig alene og altid i forbindelse med et andet støbeprodukt
  • Mørtel er en blanding af sand og kalk og fås normalt i to kvaliteter. Den ene kvalitet hedder bakkemørtel, og den hedder bakkemørtel fordi sandet der er tilført kommer fra en grusgrav / bakke. Den anden hedder strandmørtel og her er sandet sømateriale. Mørtel bruges som opmuringsmateriale mellem mursten, når f.eks. man murer et hus.
  • Beton er det færdige produkt man får når man blander et støbemateriale og cement, samt vand. En normal blanding af beton kan være 4 dele støbemix, 1 del cement og tilførsel af vand. Dette mixes sammen til en grød, og da har man en beton. Hvor flydende en beton man skal bruge reguleres med vandet. Hvis man tilfører lidt vand bliver betonen meget stift og kan stå nærmest lodret op. En stiv beton er godt til sætning af fundablokke eller kantsten. Hvis man tilfører meget vand bliver betonen helt flydende, og dette kan være en fordel ved f.eks. gulvlægning.

Køb cement online hos Maxibag

Du skal købe cement hos Maxibag.dk, da vi altid har de bedste kvaliteter af cement i den højeste styrkeklasse. Vi sælger højstyrke cement billigt og leverer det hurtigt ud til dig. Det er altid pakket fint ind, og du kan åbne og lukke for materialet som du ønsker. Du kan altså gå til og fra dit projekt, uden at være bekymret for opbevaringen af cementen. Så hvis du ønsker den bedste forudsætning for succes med dit støbeprojekt, så køb cement hos maxibag.

Portland Rapid & Almindelig Cement leveres i 1000 kg. Bigbag.

Hvor meget cement skal jeg bruge?
Vi anbefaler at du bruger ca. 250 kg. cement til 1 m3 støbemateriale. Da er blandingsforholdet 1:4 (1 del cement og 4 dele støbemateriale)
Hvad er cement lavet af?
Kridt er det vigtigste produkt i cement. Dernæst er der ofte tilført sand. Denne blanding bliver brændt ved meget høje temperaturer og derefter nedkølet igen. Da har man produktet cement som vi kender det i dag.