Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • Hurtig Levering
Støbemix 0-8 mm.
Produktvideo

Støbemix 0-8 mm.

895,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1600 kg.)
Tilkøb - Portland cement
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Sådan leverer vi
Om Maxibag.dk

Støbemix 0-8 mm.

Støbemix er et af de mest brugte støbematerialer og meget nemt at bruge. Det er en blanding af støbesand og sten. Støbemix kan du få i to forskellige kvaliteter. Den mindste fraktion hedder 0-8 mm. og det største fraktion hedder 0-16 mm. Støbemix er altså blandet, og når du modtager det skal du blot tilføre cement og vand, så har du en meget holdbar betonblanding. Det er meget nemt at arbejde med, og det er meget nemt at blande. Vi anbefaler at du laver et blandingsforhold der hedder 1:4. Der skal der blandes 1 del cement og 4 dele støbemix. Dernæst skal du tilføre lidt vand og mixe det hele sammen enten med et piskeris, en betonblander eller en tvangsblander. Du kan også røre det sammen med en mureske eller en skovl, hvis du ikke har adgang til en betonblander. Det bedste resultat får du ved at bruge en betonblander og lade den mixe betonen sammen i nogle minutter inden du tager det ud af blanderen, og da har du en perfekt beton.
Det er vigtigt for os at tilbyde en støbemix af den bedste kvalitet, hvor blandingsforholdet mellem sand og sten er nøje doseret. Du skal blot forholde dig til hvor meget du skal bruge til dit støbeprojekt, og bestille herefter. En ordentlig støbemix vejer 1600 kg. pr. m3 og det er nemt at skovle i og blande.

Udforsk også gerne hele vores sortiment af sand og grus produkter eller forskellige sten fra Danmark.

Det perfekte blandingsforhold af støbemassen

Det perfekte blandingsforhold er 1:4 (1 del cement og 4 dele støbemix). Her får du en rigtig stærk betonblanding der kan holde til næsten alt. Om du skal støbe stolper, støbe gulv, støbe kantsten eller støbe fundablokke, etc., da er dette det perfekte blandingsforhold.
I realiteten kan du blande din støbemasse som du vil. Forholdet mellem cement og støbemix afspejler hvor stærk du ønsker din færdige beton. Den stærkest mulige kvalitet hedder 1:3 (1 del cement og 3 dele støbemix). Dette er den absolut stærkeste blanding, og det er ikke muligt at blande den stærkere. Hvis du f.eks. blander beton i blandingsforholdet 1:2 vil reaktionen mellem støbemix og cement ikke være stærkere end ved blandingsforholdet 1:3, da betonen simpelthen ikke kan optage mere cement i blandingen.
Vores absolutte anbefaling er blandingsforholdet 1:4 og da garantere vi for højeste succes med din betonblanding.

Køb støbemix til god priser hos Maxibag

For os hos Maxibag.dk handler det om at sælge de bedste produktkvaliteter til den billigste pris. Støbemix er ikke bare støbemix, og der findes mange kvaliteter. Vi har mange års erfaring med det vi laver og derfor kan du altid være sikker på den bedste produktkvalitet.
Vi sælger og leverer støbemix i bigbag / maxibag og dette er nemt og hurtigt at betjene, når du skal starte dit støbeprojekt. Ved levering af støbemix i maxibags er der ikke noget der roder når du får varen leveret, og du kan gå til og fra dit projekt som du ønsker.

Den høje kvalitet og det lave prisniveau kendertegner hele vores sortiment som blandt andet tæller førsteklasses granitskærver og chaussesten.

Dag til dag levering af støbemix og andre produkter

Hvad end du er på udkig efter støbemix eller et andet produkt i vores sortiment, tilbyder vi altid hurtig levering over hele Danmark. Flere steder er det muligt at få dag til dag levering af støbemix i bigbags. Dernæst kan vi tilbyde levering med flere forskellige leveringsudstyr, så du kan få dit ønskede produkt placeret så tæt på det sted hvor det skal bruges. Hos Maxibag finder du alt fra plantejord og stabilgrus til barkflis og kakaoflis

Vi kommer ud til dig med det leveringsudstyr du har bestilt dit valgte produkt med, og placerer det hvor du ønsker. Det er enormt vigtigt for os at arbejdet bliver så nemt som muligt for dig, samtidig med at du får det perfekte resultat.

Vi tilbyder ovenfor tilkøb af 250 kg Portland cement pr. maxibag i højeste cement-styrkeklasse CEM 52,5 II. Hvis du ønsker tilkøb af cement, bliver dette leveret med støbemixen ud til dig. 250 kg cement er tilpasset blandingsforholdet til 1 m3 (1600 kg.) støbemix.

Hvor meget støbemix skal jeg bruge?
1 m3 støbemix bliver til ca. 0,9 m3 færdigbeton. Det er vigtigt at du udregner den totale mængde af færdigbeton du har brug for, og da bestille støbemix ud fra denne mængde.