Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Stabilgrus og støbemix

Stabilgrus og støbemix er blandinger af sand og sten. Stabilgrus bruges når der skal laves en god bundopbygning til f.eks. en indkørsel, og støbemix bruges til støbeopgaver, hvor det typisk blandes sammen med cement. Hver blanding er lavet efter de foreskrifter som anbefales af håndværere og fagmænd, og vi tilbyder produkter af absolut højeste kvalitet, som vi leverer til hele Danmark.Knust beton

Alle produkter leveres i enten 1000 kg. bigbag, eller i en 1 m3 maxibag (1500-1700 kg).

Se mere

Stabilgrus og støbemix - Få et overblik

Herunder kan du få et hurtigt overblik over produkterne i denne kategori. Du kan finde meget mere information ved at klikke dig ind på siderne. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så tage endelig fat i os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Stabilgrus

Vores stabilgrus er af knust materiale i en kvalitet på 0-32 mm, der giver den bedste løsning til en god stabil bund. Denne stabilgrus er en blanding af sand og sten, hvor den overvejende del af materialet består af sten. Vi garanterer for den bedste stabilgrus, der findes på markedet.

Støbemix

Støbemix bruges til støbearbejde. Støbemix bruges ofte til støbning af gulve, til støbning af fundamentblokke og til støbning af kantsten ved belægningsarbejde. Det findes i størrelserne 0-8 mm og 0-16 mm. og blandet typisk med cement og vand.

Knust Beton

Knust beton bliver mere og mere populært, da det er et genbrugsmateriale og et fantastisk stabilt produkt til bundopbygning. Vores knuste beton kommer fra restproduktionen fra betonværkerne, som bliver sorteret i mindre stykker og giver et fantastisk produkt. Denne betonknus er i en fraktion 0-32 mm. og lige til at bruge når du skal lave en ekstrem stabil bund. Det er vigtigt at du vibrerer produktet når det er udlagt med en pladevibrator / stamper så produktet bliver helt fast.

 

Sådan leverer vi stabilgrus og støbemix

Vi tilbyder forskellige leveringsmuligheder for dine købte bigbags, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Når du er på produktsiden, indtaster du blot dit postnummer for at se de tilgængelige leveringsmetoder. Derefter kan du vælge den, der passer bedst til dig. Leveringskommentarer kan tilføjes senere i købsprocessen, og det betyder, at du ikke behøver at være hjemme, når bigbaggen leveres.

Standardlevering

Vores standardlevering omfatter levering til fortovet eller indkørslen. Din maxibag bliver placeret i begyndelsen af din indkørsel eller på fortovet. Denne leveringsmetode er inkluderet i prisen, og vi sørger selvfølgelig for at placere den, så den er mindst muligt til gene for biler og lignende.

Trucklevering

Trucklevering er særligt praktisk i områder med begrænset plads, hvor vores store lastbiler ikke kan komme frem, f.eks. i sommerhusområder eller haveforeninger. Ved valg af trucklevering sender vi en lastbil med en stor gaffeltruck på bagsiden, der kan placere varen som ønsket. Trucken måler 2,5 meter i bredden og kan derfor komme frem de fleste steder.

Levering med kran

Kranlevering er til dig, som ønsker din bigbag placeret over en hæk eller et stakit. Det betyder, i mange tilfælde, at bigbaggen kan placeres præcis hvor den skal bruges. Skal du f.eks. have lavet et godt fundament til et kommende drivhus, så vil du kunne få stabilgrus helt hen til stedet hvor det skal benyttes.

Kranen kan række ca. 7 meter væk fra lastbilen.