Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark

Stabilgrus og støbemix

Stabilgrus og støbemix er blandinger af sand og sten. Stabilgrus bruges når der skal laves en god bundopbygning til f.eks. en indkørsel, og støbemix bruges til støbeopgaver, hvor det typisk blandes sammen med cement. Hver blanding er lavet efter de foreskrifter som anbefales af håndværere og fagmænd, og vi tilbyder produkter af absolut højeste kvalitet, som vi leverer til hele Danmark.

Alle produkter leveres i enten 1000 kg. bigbag, eller i en 1 m3 maxibag (1500-1700 kg).

Se mere

Sådan leverer vi stabilgrus og støbemix

Vi tilbyder forskellige leveringsmuligheder for dine købte bigbags, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Når du er på produktsiden, indtaster du blot dit postnummer for at se de tilgængelige leveringsmetoder. Derefter kan du vælge den, der passer bedst til dig. Leveringskommentarer kan tilføjes senere i købsprocessen, og det betyder, at du ikke behøver at være hjemme, når bigbaggen leveres.

Standardlevering

Vores standardlevering omfatter levering til fortovet eller indkørslen. Din maxibag bliver placeret i begyndelsen af din indkørsel eller på fortovet. Denne leveringsmetode er inkluderet i prisen, og vi sørger selvfølgelig for at placere den, så den er mindst muligt til gene for biler og lignende.

Trucklevering

Trucklevering er særligt praktisk i områder med begrænset plads, hvor vores store lastbiler ikke kan komme frem, f.eks. i sommerhusområder eller haveforeninger. Ved valg af trucklevering sender vi en lastbil med en stor gaffeltruck på bagsiden, der kan placere varen som ønsket. Trucken måler 2,5 meter i bredden og kan derfor komme frem de fleste steder.

Levering med kran

Kranlevering er til dig, som ønsker din bigbag placeret over en hæk eller et stakit. Det betyder, i mange tilfælde, at bigbaggen kan placeres præcis hvor den skal bruges. Skal du f.eks. have lavet et godt fundament til et kommende drivhus, så vil du kunne få stabilgrus helt hen til stedet hvor det skal benyttes.

Kranen kan række ca. 7 meter væk fra lastbilen.