Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • Hurtig Levering

Sand og grus

Hos Maxibag.dk har vi et stort udvalg af sand, grus og beton. Uanset hvilket projekt du skal igang med, har vi en sand- eller grustype som passer til formålet, og vi garanterer den bedste kvalitet, så du får det bedste resultat. Alle vores varer leveres i bigbags/maxibags, og findes i varianter med enter 1000 kg. eller 1 m3 (ca. 1500 kg.)

Vi tilbyder flere forskellige leveringsmetoder, og gør det derfor nemt for dig, da det, i de fleste tilfælde, vil begrænse løftearbejde, og dermed tid, markant.

Så uanset om du skal bruge sand til fliser, sand til sandkassen eller pudsesand til murerarbejdet - så kan vi hjælpe! Læs meget mere, og se videoer om de enkelte produkter, ved at klikke på dem herunder.

Se mere

Sådan leverer vi sand, grus og knust beton

Vi har mulighed for at levere dine købte bigbags på flere forskellige måder, alt efter hvad der passer dig bedst. Man vælger leveringsmetode ved at indtaste sit postnummer på produktsiden. Herefter vil der komme muligheder frem, og du vælger blot den muligheder der passer bedst. Kommentarer til levering kan laves senere i købsforløbet. Det betyder også, at man ikke behøves at være hjemme, når bigbaggen leveres.

Standard-levering

Vores standard-levering er levering til fortov / indkørsel. Det betyder at din maxibag bliver placeret i starten af din indkørsel eller på fortovet. Denne leveringstype er inkluderet i prisen, og vi sørger naturligvis for at placere den, så den står mindst muligt i vejen for biler osv.

Levering med truck

Truck-levering er enormt smart i områder hvor pladsen er trang, og hvor vores storer lastbiler ikke kan komme frem. Det kan f.eks. være i sommerhusområder eller i haveforeninger. Vælger man truck-levering, sender vi en lastbil afsted, hvorpå der sidder en stor gaffeltruck bagpå, som kan placere den vare som ønsket. Trucken måler 2,5 meter i bredden, og kan derfor kommer frem de fleste steder.

Levering med kran

Kranlevering er til dig, som ønsker din bigbag placeret over en hæk eller et stakit. Det betyder, i mange tilfælde, at bigbaggen kan placeres præcis hvor den skal bruges. Denne leveringstype er også genial, hvis du skal have leveret sand til din sandkasse, da den kan placeres lige oveni, så sækken blot skal skæres op.
Kranen kan række ca. 7 meter væk fra lastbilen.