Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • 1-3 hverdage

Sand og grus

Herunder finder du et stort udvalgt en sand og grus, som alle har det tilfældes at det er fine fraktioner. Dvs. at produkterne ikke indeholder sten. Alle produkter er af bedste kvalitet og er nøje udvalgte.
Det store udvalg gør, at du som kunde kan finde præcis det produkt der passer til dit projekt.
Du kan længere ned på siden finde et overblik over vores udvalg, og naturligvis finde mere information på de enkelte produktsider.

Alle produkter leveres i bigbags / maxibags på enten 1000 kg. eller 1 m³ (1500-1600 kg.). Du vil i alle tilfælde opnå den kilopris ved at vælge varianten med 1 m³.

Se mere

Stort udvalg af sand og grus

Vil tilbyder et stort udvalg af forskellige typer sand og grus. Herunder kan du læse om de forskellige varianter. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe dig til det rigtige valg.

Brolæggergrus

Vores brolæggergrus er en lerindholdig grustype, som er fantastisk til at udlægge, inden du skal udlægge produkter som f.eks. pigsten, chaussesten eller andre belægninger ovenpå. Den er godkendt til brug under motorveje, og på den måde den bedste kvalitet til brug ved belægninger etc.

Flisesand

Flisesand er lerholdig sandtype med, som er det perfekt valg når der skal lægges fliser. Det høje lerindhold sikrer at det ligger stabilt og godt, og det fine sand er samtidig nemt at arbejde med.

Grus 0-8 mm

Grus bruges til samme arbejdsområder som flisesand. Det har lidt grovere struktur end flisesand, og det er en smagssag, hvad men ønsker at arbejde med ved belægningsarbejde.

Sandkassesand

Sandkassesand findes i to forskellige farver, nemlig hvid og gylden. Denne sandtype er vasket, og smitter derfor ikke af på tøjet. Det gør denne sand perfekt at fylde i sandkasser, så børnene har et godt sted at lege.

Støbesand /Murergrus

Vi tilbyder støbesand i markedets bedste kvalitet. Denne kvalitet hedder kvalitet E som er den højeste standard for et støbemateriale. Dernæst tilbyder vi støbesand i både sømateriale og bakkemateriale. Dette betyder at enten er støbesandet udvunden fra havets bund eller fra en grusgrav, hvor den efterfølgende er vasket, så den helt ren og fantastisk at støbe med. Ved støbeopgaver er det vigtigt at gruset er vasket, så det ikke har lerindhold der vil ødelægge en beton.

Vasket sand

Vasket sand er en gylden sand i god kvalitet, som er er vasket fri for ler. Denne type sand har mange anvendeleses-muligheder, og bruges typisk til opgaver hvor sandet ikke skal binde sig.

Strandsand

Strandsand er den velkendte fine sandtype, som vi kender fra de fine sandstrande. Bruges ofte i sandkasser og til nedfejning mellem fliser og belægningssten. Bruges også til pudningsarbejde.

Faldunderlag/Faldsand (certificeret)

Faldunderlag er en certificeret sandtype til legepladser. Det er godkendt af legepladskontrollen som stødabsorberende legepladsunderlag.

Sand til græsplæne

En sund græsplæne skal være luftig, og kæmper man med en tung jord i plænen, kan sand til græsplæne være det rigtige valg til en sund, grøn og flot græsplæne.

Filtersand

Filtersand bruges som drænsand rundt om rør og nedgravningstanke. Filtersand har en høj vandafledningsevne, og er derfor perfekt til at beskytte kloakker, rør og brønde. Er også god som strøsand ved vinterbekæmpelse.

Fugesand

Vores fugesand er fantastisk til at feje ned mellem fliser og belægningssten som eksempelvis chaussesten som fugemateriale. Fordelen ved fugesand er, at ukrudt har svært ved at etablere sig i materialet, og det er på den måde ukrudtshæmmende. Fugesandet er utrolig nemt at feje ned i mellem dine fliser, hvilket gør den nem at arbejde med.

Pudsesand

Pudsesand er en vasket grustype, som er helt ren og meget let at arbejde med til støbeopgaver. Bruges typisk til at lave det sidste finish på et støbeprojekt.

Sådan leverer vi sand, grus og knust beton

Vi har mulighed for at levere dine købte bigbags på flere forskellige måder, alt efter hvad der passer dig bedst. Man vælger leveringsmetode ved at indtaste sit postnummer på produktsiden. Herefter vil der komme muligheder frem, og du vælger blot den muligheder der passer bedst. Kommentarer til levering kan laves senere i købsforløbet. Det betyder også, at man ikke behøves at være hjemme, når bigbaggen leveres.

Standard-levering

Vores standard-levering er levering til fortov / indkørsel. Det betyder at din maxibag bliver placeret i starten af din indkørsel eller på fortovet. Denne leveringstype er inkluderet i prisen, og vi sørger naturligvis for at placere den, så den står mindst muligt i vejen for biler osv.

Levering med truck

Truck-levering er enormt smart i områder hvor pladsen er trang, og hvor vores storer lastbiler ikke kan komme frem. Det kan f.eks. være i sommerhusområder eller i haveforeninger. Vælger man truck-levering, sender vi en lastbil afsted, hvorpå der sidder en stor gaffeltruck bagpå, som kan placere den vare som ønsket. Trucken måler 2,5 meter i bredden, og kan derfor kommer frem de fleste steder.

Levering med kran

Kranlevering er til dig, som ønsker din bigbag placeret over en hæk eller et stakit. Det betyder, i mange tilfælde, at bigbaggen kan placeres præcis hvor den skal bruges. Denne leveringstype er også genial, hvis du skal have leveret sand til din sandkasse, da den kan placeres lige oveni, så sækken blot skal skæres op.
Kranen kan række ca. 7 meter væk fra lastbilen.