Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Brolæggergrus

870,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1600 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Brolæggergrus - Grus til fliser

Vores brolæggergrus har mange anvedelsesmuligheder, og bruges ofte som grus til fliser, da den indeholder en god mængde ler. Det betyder at det er perfekt til at stampe hårdt sammen, med enten en pladevibrator eller en tromle. Det er rigtig vigtigt, når du skal ligge fliser, for at det ikke bliver ujævn over tid.

Typisk vil man ved udlægning af fliser først udlægge stabilgrus. Det afhænger af formålet, hvor tykt et lag der skal på. Jo større vægt, jo mere stabilgrus. Det kan du læse meget mere om i vores guide til fliselægning.

Når man har fået lavet en god bund, så bruger man brolæggergruset til at afrette i. Derfor skal du beregne 6-7 cm brolæggergrus, som så vil bliver til ca. 5 cm efter det er blevet stampet. Herefter er det blot at udlægge fliser og fugesand.

Brolæggergrus er også velegnet til opbygning af sandpude.

Hurtig levering af grus

Vi har opbygget et stærkt netværk af vognmænd i hele Danmark. Så uanset om du bor i København, Roskilde, Aalborg, Kolding eller Aarhus så kan vi lynhurtigt levere grus ud til dig. Ofte fra dag til dag, hvis det haster. Vores standardfragt er inkluderet i prisen og er i mange tilfælde en god løsning. Her bliver din vare aflæsset på fortovet, eller i din indkørsel.

Du har også mulighed for at få leveret med mobiltruck eller kran, hvis du gerne vil have gruset lidt tættere på hvor det skal bruges. Det er vigtigt at du får det leveret korrekt. Det er tunge materialer, så tænk over hvor du bedst kan få materialet stillet.

Tilbud på grus

Hos Maxibag har vi skarpe priser. Det er vi slet ikke i tvivl om. Dog kan du stå i en situation, hvor du skal bruge en større mænge grus, og her vil vi naturligvis gerne give dig et tilbud. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at få en skarp pris. Vi anbefaler at du sender os en mail. Vi svarer på mails indenfor få timer.

Brolæggergrus vejer 1600 kg. for 1 m3.

Brolæggergrus leveres i 1600 kg. maxibag og 1000 kg. bigbag.