Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Slotsgrus 0-8 mm.

1.295,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Slotsgrus - En unik sammensat grus

Vi er hos Maxibag stolte over at kunne sælge denne helt unikke grus, som primært bruges til stier og gangarealer. Slotsgrus er en unik sammensætnig af små sten, stenmel og en masse ler. Denne kombination, af de rigtige materialer i rette mængde, gør produktet meget hårdt efter udlægning, og derfor er det også blandt de populæreste produkter til parker, kirkegåer og kommunale områder, hvor der er stor trafik af mennesker. Gruset har et brunligt look (som på billedet) og i helt tør tilstand bliver det gråt.

Grus med et godt dræn

Selvom denne grustype bliver meget hård, så sikrer de mange småsten i produktet, at der er et godt dræn. Det betyder at man ikke får sko der er fyldt med mudder, når man går henover gruset efter regnvejr. Vandet vil hurtigt trænge igennem gruset, som forbliver pænt. Skulle der falde så voldsomme mængder vand, at slotsgruset (eller laget herunder) ikke længere kan opsluge vandet, og gruset, som følge af dette bliver ujævt, kan man efterfølgede jævne det ud. Gruset vil herefter sætte sig igen, og genvinde den hårde overflade.

Hvor tykt et lag grus skal man lægge?

Vi anbefaler at du beregner minimum 6-7 cm. når du skal udlægge grus. Efter udlægning skal det stampes godt sammen, og herefter vil tykkelsen være 1-2 cm. mindre. Herefter har man et lag, som ikke bliver for tyndt, og som tillader at man, efter behov, kan udjævne det, hvis det bliver nødvendigt.

Vi plejer derfor at sige, at 1 m3 slotsgrus dækker ca. 15 m2 

Slotsgrus 0-8 mm. er den perfekte grus-løsning til etablering af stier, grusstier til kørestolsbrugere, torve, pladser og parkstier. Grundet den ideelle sammensætnng med et indhold af skærver 2-8 mm. på over 60% i sammensætning med en ekstra leret lergrus, giver det en grustype der er helt unik. Ud af over 20 forskellige grusprodukter, er denne grustype blevet godkendt med den helt korrekte egenskaber til park og landskab. 

Med det høje indhold af skærver 2-8 mm. giver det en overflade med den korrekte tekstur og farve. Denne grustype bliver meget brugt af landskabsarkitekter til etablering af stier.

Du kan altid være sikker på at få et helt ensartet produkt, selvom der går flere år i mellem at du udlægger gruset. Denne grustype har meget strenge kvalitetskrav og produktionskrav, og derved vil det altid være helt samme sammensætning du vil få leveret.

Slotsgruset har en kraftig reducering af afsmitning. Dette er en stor fordel så man ikke får grus med ind i huse og bygninger under skoene, som andre grustyper typisk vil skabe problemer med. Der er ikke kalkindhold i denne grus og endnu en grund til et minimum af afsmitning.

At udlægge gruset er en billig, nem og yderst effektiv måde at få en hård, naturlig overflade på dine stier eller anlæg. Den er nem at udlægge og arbejde med.

Stier på kirkegårde, stier ved kirker og slotsgrus

Denne grustype bliver ofte brugt rundt på kirkegårde, da det bliver meget hård, velegnet til kørestolsbrugere og behagelig at gå på. Den har gode egenskaber til at aflede overfladevand og giver samtidig en flot og naturlig overflade. Vi leverer gruset i maxibags til kirker rundt omkring i landet, og har flere forskellige leveringsmuligheder for at afhjælpe gravere og medarbejder på kirkegårdene.

Etablering af park, slots- og grusstier til offentlige og kommunale anlæg

Denne unikke grustype bliver ofte brugt på offentlige og kommunale anlæg over hele landet. Med de helt ideelle funktioner i grustypen både set i forhold til at overfladen bliver meget hård som er ideel til kørestolsbrugere, gode egenskaber til både gågængere og løbere og samtidig har en god drænende effekt. Gruset har en flot naturlig farve, der med sine gode sammensætning giver flotte stier i slots og parkanlæg. Vi leverer slotsgrus i bigbags / maxibag over hele landet, og er altid behjælpelige med at køre gruset rundt i parkerne for at gøre arbejdet så nemt som muligt.   

Levering af slotsgrus

Vi leverer alle vores varer i bigbags - De er nemme at gå til og fra, og oprydningen er begrænset. Bigbags er dog tunge og svære at flytte rundt med uden maskiner. Derfor kan man hos Maxibag.dk vælge flere leveringsmetoder, og minimere løftearbejdet til et minimum. 

Man vælger den ønskede leveringsmetode, ved at indtaste sit postnummer på denne side. Herefter får man flere muligheder. Mange steder i landet, vil man også kunne vælge ekspress-levering, så man er sikker på at modtage varen få dage efter bestilling.

Fortov/Indkørsel

Denne leveringstype er standard, og ganske gratis. Her får man placeret sin bigbag på fortovet eller lige i starten af indkørslen. Vi placerer naturligvis altid varen, så den ikke står i vejen for biler.

Gaffeltruck-levering

Med denne leveringstype, kan du få varen kørt ind hvor en stor lastbil normalt ikke vil kunne være. Gaffeltruck-levering er særligt populær i sommerhus-områder, haveforeninger eller på mindre grunde. En gaffeltruck kører nemt på almindelig grus-underlag, men vi anbefaler ikke kørsel over fliser, da de vejer utrolig meget, og nemt kan trykke fliser. Af samme grund kører vi ikke henover græs og lignende sarte områder. 

Vores gaffeltrucks er ca. 2,5 meter brede og 2,8 meter høje.

Kran-levering

Endelig har du mulighed for at få leveret med kran. Denne løsning skal du vælge, hvis din bigbag skal løftes henover en hæk eller et hegn. Her kan man virkelig spare en masse tid, da kranen ofte kan løfte den købte bigbag helt hen til stedet hvor det skal bruges.

Vores kran kan række ca. 7 meter væk fra lastbilen.

Læs meget mere om vores leveringsmetoder her

Tilbud på slotsgrus

Hvis du skal bruge en stor mængde slotsgrus, giver vores system automatisk tilbud, alt efter hvor mange stk. du putter i kurven. Vores mængderabat virker på tværs af alle produkter på siden, og det betyder at du kan spare en masse penge ved at samle dine indkøb hos os.

Har du særlig behov eller spørgsmål, så er du naturligvis også altid velkommen til kontakte os.
Vi svarer hurtigt på maxibag@maxibag.dk - og du er også velkommen til at ringe til os.

Hvor meget grus skal jeg bruge?
Det afhænger meget af hvilket projekt du skal lave. Undersøg altid den grustype der passer til dit projekt, inden du udregner den korrekte mængde.
Hvor meget sand til sandkasse?
Som tommelfingerregel skal man som minimum beregne 15-20 cm i en sandkasse. Børn skal kunne grave huller uden at komme ned til undergrunden - og sandet skal også være rart at lege i.
Hvor meget sand under fliser?
Brug altid ca. 5 til 10 cm. sand under dine fliser. Alt afhængig af hvor dine fliser ligger, skal du lave en bundopbygning er passer til de korrekte forhold.
Hvilken grus til indkørsel?
I en indkørsel skal du først udlægge stabilgrus. Herefter en brolæggergrus, hvis du vil have fliser i indkørslen. Hvis du ikke vil have fliser, kan du udlægge ærtesten eller granitskærver ovenpå dit stabilgrus.