Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Flisesand 0-4 mm.

870,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Flisesand med et godt lerindhold

Forvent markedets absolut højeste produkt-kvalitet og bedste service fra ordremodtagelse til levering. 

Altid gratis fragt og Ingen meromkostninger.

Flisesand til brug under fliser ved belægningsarbejde. Vores flisesand er det foretrukne flisesand blandt håndværkere og andre erhvervsdrivende. Derfor har vi også valgt at sælge denne flisesand til private. Vores flisesand er meget nemt at udlægge, stampe og afrette før udlægningen af fliser.

Flisesand leverer vi i en kvalitet kaldet 0-4 mm. Dette korninterval er blandt Danmarks flotteste kornintervaltal på flisesand, hvilket gør dette flisesand til professionelt sand, som private her får muligheden for at købe.
Vi anbefaler køb af flisesand for at forbedre dit belægningsarbejde

Det er vigtigt i forbindelse med belægningsarbejde, at bunden under fliserne er lavet korrekt. Ved indkørsler anbefaler vi generelt, at der først lægges 20 cm. stabilgrus og, at der efterfølgende lægges ca. 10 cm flisesand ovenpå. Vær opmærksom på, at der ved udlægning af 10 cm flisesand, og efterfølgende stampning, sker en komprimering af flisesandet på ca. 30%, hvilket resulterer i, at flisesandets tykkelse bliver på ca. 7 cm.

Ved belægningsarbejde, hvor der ikke køres med biler eller lastbiler, anbefaler vi 5-10 cm. stabilgrus og 7-10 cm. flisesand.

Flisesand / Afretningsgrus leveres i en 1500 kg. Maxi Bag eller en 1000 kg. Big Bag.

Hvor meget grus skal jeg bruge?
Det afhænger meget af hvilket projekt du skal lave. Undersøg altid den grustype der passer til dit projekt, inden du udregner den korrekte mængde.
Hvor meget sand til sandkasse?
Som tommelfingerregel skal man som minimum beregne 15-20 cm i en sandkasse. Børn skal kunne grave huller uden at komme ned til undergrunden - og sandet skal også være rart at lege i.
Hvor meget sand under fliser?
Brug altid ca. 5 til 10 cm. sand under dine fliser. Alt afhængig af hvor dine fliser ligger, skal du lave en bundopbygning er passer til de korrekte forhold.
Hvilken grus til indkørsel?
I en indkørsel skal du først udlægge stabilgrus. Herefter en brolæggergrus, hvis du vil have fliser i indkørslen. Hvis du ikke vil have fliser, kan du udlægge ærtesten eller granitskærver ovenpå dit stabilgrus.