Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Sandkassesand

945,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Farve
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Sandkassesand i størrelsen 0-2 mm.

Der er sandkasser ved private hjem, dagplejere, børnehaver og legepladser. Kort sagt, leger tusindevis af børn hver dag med sand - det er sundt og kreativt for børnene. En god sandkassesand skal være ren, og vasket. Det vil sige, at sandet ikke smitter af på børnenes tøj. Dette er en meget vigtig faktor.

God sandkassesand skal også være nemt at forme. Det er trods alt det som selve legen går ud på.
Hos os, har vi en fantastisk sand, som opfylder begge krav - og så leverer vi den i både hvid og gylden farve.
På den måde sikrer du, at sandet matcher hvis der er tale om en genopfyldning. 

Sandkassesand fås i følgende størrelser:

0,17 m3 (170 liter) = 250 kg.

0,34 m3 (340 liter) = 500 kg.

0,67 m3 (670 liter) = 1000 kg.

1 m3 (1000 liter) = 1500 kg.

Hvor meget sand skal der i en sandkasse?

Det afhænger naturligvis af hvor stor at sandkassen er. Dog skal man være sikker på at få nok. Det er synd for børnene, hvis de alt for hurtigt kommer til bunden. Derfor anbefaler vi at man laver et lag på mindst 15-20 cm. En tommelfingerregel er, at 1 m³ rækker til 5 m². Så får du et godt lagt, som de små vil elske at lege i. Vær opmærksom på at sand er tungt - så du kan med fordel vælge en leveringsmetode, hvor du får sandet så tæt på sandkassen som muligt - eller måske endda helt op i selve sandkassen, hvis det er muligt.

Levering af sandkassesand i bigbags

Som nævnt ovenfor, er leveringen er vigtig del af processen. Her hos Maxibag kan man vælge forskellige leveringsmetoder, og på den måde undgå en masse arbejde. Sand er tungt, og skal du flytte 1 m³ med håndkraft en længere strækning, så kræver det gode muskler og en god trillebøre.

Standard-levering

Vores standard-levering er inkluderet i prisen. Her bliver bigbaggen sat af i umiddelbar nærheden af lastbilen, f.eks. på et fortov eller i en indkørsel. Men denne leveringstype kan sandet ikke løftes op i selve sandkassen. Men hvis lastbilen kan komme tæt på sandkassen, kan den komme helt hen til.

Mobil-truck levering

Denne metode er super, hvis du skal have sandet helt hen til sandkassen, og en lastbil ikke kan komme tæt nok på. Trucken kræver kun 2,3 meter i bredden, og kan vende på meget lidt plads. Det er en metode vi ofte bruger på legepladser, ved sommerhuse og andre steder, hvor pladsen er begrænset.

Kran-levering

Til sandkassesand er dette en absolut smarteste leveringstype, såfremt lastbilen kan komme tæt på sandkassen. Med denne levering, kan man nemlig få sandet HELT op i selve sandkassen. Det betyder at alt arbejde er klaret på et øjeblik. Det kræver at kranen maksimalt skal løfte sækken 7 meter + at der skal være plads til lastbilens støttefødder.

Hvor meget grus skal jeg bruge?
Det afhænger meget af hvilket projekt du skal lave. Undersøg altid den grustype der passer til dit projekt, inden du udregner den korrekte mængde.
Hvor meget sand til sandkasse?
Som tommelfingerregel skal man som minimum beregne 15-20 cm i en sandkasse. Børn skal kunne grave huller uden at komme ned til undergrunden - og sandet skal også være rart at lege i.
Hvor meget sand under fliser?
Brug altid ca. 5 til 10 cm. sand under dine fliser. Alt afhængig af hvor dine fliser ligger, skal du lave en bundopbygning er passer til de korrekte forhold.
Hvilken grus til indkørsel?
I en indkørsel skal du først udlægge stabilgrus. Herefter en brolæggergrus, hvis du vil have fliser i indkørslen. Hvis du ikke vil have fliser, kan du udlægge ærtesten eller granitskærver ovenpå dit stabilgrus.