Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Krydderurtejord

Jord til krydderurter

Økologi - Godkendt til økologisk dyrkning

Grobund™ krydderurtejord er en specieltudviklet jordtype til dyrkning af krydderurter. Grobund™ krydderurtejord er en nyhed som giver brugeren en mulighed for at dyrke kraftige & lækre krydderurter og få det bedste resultat. Grobund™ krydderurtejord er tilført nogle danske råvarer som giver den bedste grobund til dyrkning af krydderurter.

Vi tilbyder 4 forskellige størrelser maxibags, som du kan vælge herunder. Det betyder at du kan få præcis den mængde der passer til dit projekt.
Vi leverer til hele Danmark, og vi tilbyder flere forskellige leveringsmuligheder, så arbejdet bliver så nemt som muligt for dig.

Se mere

Giv dine krydderurter den bedste jord

Grobund™ krydderurtejord er tilført den fantastiske jordforbedring (champignonkompost) som er en komposteret hestegødning beriget med en masse naturlige værdier. Denne lækre jordforbedring kommer fra Nordfyn.
Grobund™ krydderurtejord er tilført den unikke og europæiske anerkendte molersjord fra Mors. Denne jord giver en fantastisk lækker struktur i Grobund™ krydderurtejord som gør den meget lækker og let at arbejde med. Derudover giver denne jord den helt unikke virkning at den kan suge gødning og vand til sig i depoter og på den måde kan krydderurterne selv suge næring til sig efter behov.
Grobund™ krydderurtejord er tilført en lækker sund muldjord fra østjylland.
Grobund™ krydderurtejord er tilført en nøje udvalgt type for skart sand fra det midtjyske.