Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • 1-3 hverdage

Muldjord

Økologi - Godkendt til økologisk dyrkning

En sund, næringsrig og naturlig god muldjord er en af de vigtigste faktorer for et godt resultat i din have. For os have-entusiaster er det en fryd for øjet, når haven står flot i flor igennem hele sæsonen. De typer plantejord som vi tilbyder i vores forretning er økologiske og sammensat efter mange års erfaring. Hvert element tæller i en god jord, og alle planter har behov for en sådan korrekt næringssammensat jord. Det er netop vigtigt at planternes rødder bliver sat i en god jord, hvor rødderne kan optage den næring som planten har behov for. Dernæst er det vigtigt at jorden er sammensat på en sådan måde, at den hverken dræner for meget eller holder for meget på vandet. En korrekt sammensætning af muldjorden, kan da give et perfekt resultat til din have. Vores muldjord er 100% sneglefri.

Se mere

Brug muldjord overalt i din have

Muldjord er et all round produkt som kan bruges over alt i din have. Det er meget nemt at bruge muldjorden, da den blot skal udlægges hvor du har behov for den, og den er direkte klar til at plante i. Vi anbefaler at du umiddelbart efter plantning tilfører lidt vand omkring planterne. Om du skal etablere en hæk, et bed med stauder, plante træer, grønsager eller et blomsterbed er det blot at udlægge muldjorden og sætter planterne ned i denne muldjord. Rødderne på planterne skal sættes i muldjorden.
Denne jord har en lækker struktur, og du kan nærmest mærke kvaliteten når du tager en håndfuld op fra maxibagen / bigbagen når du modtager jorden. Alle kan være med til at arbejde med denne jordtype, uanset om det er første gang du skal arbejde med plantning, eller du er en erfaren gartner.

Er du i gang med det store haveprojekt, vil vi også anbefale dig at tage et kig på vores andre produkter til haven. Vi har et stort sortiment af flotte sten og granitskærver til eksempelvis dit bed eller træflis og kakaoflis til at pryde haven og samtidig holde ukrudtet nede. 

Forskel mellem harpet muldjord og muldjord

At harpe en jord betyder at man sigter jorden i en si og sorterer sten fra selve jorden. Da får man en harpet muldjord. Selve maskerne på sigten / harpen kan være forskellige, og det er derfor at nogle skriver harpet muldjord 0-20 mm. eller 0-10 mm. Ved en 0-20 mm. kan der være sten op til 20 mm. (målt på smalleste led af stenene). Det er dog vigtigt, er der er et indhold af mindre sten i en jord, da stenene giver dræningsgrundlag i jorden. Hvis jorden ikke kan komme af med vandet via disse mindre sten, vil jorden blive til mudder, og ødelægge området (f.eks. en græsplæne)

En muldjord der ikke er harpet, er en jord hvor der kan være både mindre og større sten i. Det svarer i princippet til at tage en skovl og grave ned i en mark, hvor der kan være sten, rødder etc.

Jorde kan dog være forskellige i forhold til struktur. Der findes f.eks. sandjord og lerjord, og der kan være stor forskel fra område til område, hvordan selve strukturen er i jorden.

Køb muldjord hos Maxibag

Du kan her på maxibag.dk bestille en fantastisk muldjord som vi bringer ud til dig over hele Danmark, og leverer på din hjemmeadresse. Vi leverer vores jord i maxibag / bigbag og du kan få placeret din vare på din hjemadresse, hvor du ønsker det, så dit arbejde bliver så let for dig som muligt.

Gratis levering 

Vores pris på muldjord og andre produkter du finder her på siden, er altid med gratis fragt, og i mange tilfælde og områder kan vi derudover tilbyde ekspreslevering / hurtig levering af muldjord. Hos os kan du altid være sikker på en god og ordentlig levering hvor vi går i dialog med vores kunder omkring den bedste levering og placering for netop dig. Vi tilbyder gratis levering af alt fra chaussesten og granit kantsten til sand og grus. 

Vi tilbyder i hele år 2024 en specialkampagne, hvor du valgfrit og helt gratis kan få tilført den helt fantastiske champignon jordforbedring i din muldjord. Her får du ganske gratis muligheden for at opleve, hvor stor forskel denne helt naturlige og organiske jordforbedring gør for humus og næring i muldjorden. Du vil opleve en helt ny dimension af muldjord, der giver masser af næring og liv til dine træer og planter.  

 

Muldjord leveres i følgende størrelser

Hvordan leveres vores jord?

Vi har forskellige leveringsmetoder og du skal blot vælge den leveringsmetode der passer dig bedst. Vi har netop flere muligheder af levering af muldjord, så du kan få placeret din bigbag / maxibag præcis hvor du ønsker det. Det er nemlig så vigtigt at få varen placeret bedst muligt for dig, så du ikke skal bruge unødige ressourcer på at flytte varen og dernæst at maxibagen ikke står til i vejen for dig eller dine naboer. Her kan du se vores leveringsmetoder.

Standardlevering

Denne leveringsmetode kaldes også fortov / indkørsel, og som dette beskriver kan du få leveret jorden enten på vejen, ved kantsten eller på dit fortov. Vores dygtige chauffører har også mulighed for at placere varen ind i starten af din indkørsel, så den ikke lige står på fortovet.

Mobiltruck levering

En mobil gaffeltruck er rigtig god hvis du skal have kørt varen ned af en grusvej, ind i en kolonihave, i granitskærver, perlesten, på græs og andre steder hvor der er fast underlag. Vores chauffør har den mobile gaffeltruck med ud til dig, tager den af sin lastbil, og kører varen derhen hvor du ønsker. Det er en yderst effektiv leveringsmetode som vi har stor succes med til stor tilfredshed for vores kunder.

Kran levering

Hvis du skal have varen hen over en hæk eller ind over et rækværk / stakit er denne leveringsmetode fantastisk. Vores dygtige kranchauffør kommer ud med en lastbil hvor der er monteret et kran, og sætter varen ind hvor du ønsker den.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring vores fantastiske og økologiske muldjord er du altid velkommen til at kontakte os på mail: maxibag@maxibag.dk eller tlf.: 86 96 61 11. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig.  

Muldjord tilbud og pris

Vi har valgt at køre tilbud på muldjord og du skal være opmærksom på, at vores pris er for 1300 liter muldjord i bigbag, hvor mange andre normalt leverer standard i 1000 liter. Ved køb af 1300 liter er prisen 958 kr. pr. 1000 liter. Da opnår du den bedste pris på muldjord, og i en fantastisk kvalitet. Dernæst kan du ganske gratis få tilført vores økologiske og helt naturlige jordforbedring i jorden. Her blander vi muldjord med jordforbedring for dig, og produktet er klar til brug, når du modtager det. Vi blander altid vores jorde fra dag til dag, så blandingerne er helt friske når du modtager dem.

Hvis du skal bruge mange maxibags med muldjord, kan du kontakte vores salgsteam på maxibag@maxibag eller tlf.: 86 96 61 11 for at få et tilbud.