Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • 1-3 hverdage

Mørkegrå granitskærver

Mørkegrå granitskærver, er til dig som ønsker en granitskærve som er usædvanligt ensartet i farven, og som er knap så mørk som den sorte granitskærve. Den mørkegrå skærve står flot til nærmest alt, da den neutrale farve gør, at den kan kombineres og sammensættes med de fleste scenarier.

Denne flotte skærve findes i to forskellige størrelser som du kan se herunder. Til indkørsler anbefaler vi størrelsen der hedder 11-16 mm., hvor 16-22 mm. er bedst egnet til havebed. Dog er der ingen regler, og man kan til enhver tid bestille en vareprøve, hvis man ønsker at se stenen inden køb.

Bemærk at man altid angiver skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Se mere

Levering af mørkegrå granitskærver

Granit er et tungt materiale, så det er vigtigt at placere det der, hvor du har brug for det, eller så tæt på dette sted som muligt. Vores erfarne chauffører, der transporterer vores maxibags, er blandt landets bedste og yder en enestående service til tusindvis af kunder hvert år. Det er vigtigt for os at kunne assistere dig som kunde på den bedst mulige måde. Derfor tilbyder vi forskellige leveringsmuligheder, både med hensyn til det medfølgende udstyr og den ønskede leveringshastighed.

Vi præsenterer tre forskellige leveringsmetoder.

Standardlevering

Vores standardlevering, også kaldet "fortov/indkørsel," er den valgte metode, hvis du ønsker, at din maxibag skal placeres på vejen, ved kantstenen, på fortovet eller blot en meter ind i din indkørsel. Denne leveringsmetode er gratis. Vi anbefaler, at du angiver i din ordre, hvor du ønsker varen placeret, så chaufføren kan følge dine anvisninger.

Levering med gaffeltruck

Denne løsning bør vælges, hvis du ønsker, at din maxibag skal transporteres med en truck. Vores chauffør ankommer med en lastbil, hvor en specialtruck er monteret på bagsiden. Chaufføren kan afmontere trucken fra lastbilen og transportere varen fra lastbilen til det ønskede sted. Denne type truck kan køre på alle faste underlag, såsom sten, ral, asfalt og grusveje. Den anvendes også til levering i kolonihaver og andre steder med udfordrende forhold for større lastbiler.

Levering med kran

Denne leveringsmetode er ideel, hvis din maxibag med granitskærver skal løftes over et hegn eller en hæk eller transporteres over andre forhindringer for at nå frem til f.eks. din have. Chaufføren ankommer med en lastbil, der er udstyret med en kran og placerer varen, hvor du ønsker det.

Få et skarpt tilbud på granitskærver

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser og produkter af høj kvalitet. Hvis du har brug for en større mængde materialer og dermed flere maxibags/bigbags, står vores salgsteam altid klar til at give dig et godt tilbud. Du kan kontakte os telefonisk i vores normale åbningstider på 86 96 61 11 eller døgnet rundt via vores mail: maxibag@maxibag.dk.