Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Hvide granitskærver 11-16 mm.
Beskrivelse af produkt

Hvide granitskærver 11-16 mm.

1.445,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Hvide granitskærver i størrelsen 11-16 mm.

Hvide granitskærver i en virkelig flot, og ordentlig hvid kvalitet, som kan give indkørsler og haveanlæg et rigtigt eksklusivt look. Denne stenstørrelse er særlig god til indkørsler, da størrelsen gør, at skærverne ikke sætter sig fast i bildæk. Den hvide look, vil stå i stærk kontrast til mange bygninger og parkerede biler, og der er slet ingen tvivl om, at netop denne sten vinder frem, og giver den, mere brugte sorte skærve, hård konkurrence. Netop fordi at den skejer ud, og ikke ligner naboens belægning.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Flotte hvide skærver

Mange spørger efter en stenblanding som KUN er hvid, og det findes man ikke blandt natursten. Men i denne blanding er alle sten hvide, og derfor finder man ikke et produkt, som giver et lysere look, end dette. Det er en skrøne, at hvide granitskærver hurtigt bliver grimme af alger og mos. Hvide granitskærver er kvalitetsmæssig på lige fod med alle andre granitskærver, og holder holder sig rigtig flotte.

Levering af hvide granitskærver

Vi leverer denne skærve i hele Danmark, og vi gør det gratis hvor der er fast broforbindelse.
Du kan dog vælge alternative leveringsmetoder, hvis du ønsker vores bigbags leveret andre steder end i indkørslen eller på fortovet. Du kan se alle muligheder, ved at indtaste dit postnummer. I stort set hele landet, tilbyder vi både gaffeltruck og kran-levering, hvilket kan være en kæmpe hjælp hvis man f.eks. ønsker disse skærver leveret på en lille grund, hvor en lastbil ikke kan komme til. Vores gaffeltruck måler nemlig kun 2,3 meter i bredden, og kan vende på meget lidt plads. Vi bruger ofte denne leveringsmetoder i haveforeninger, eller ved sommerhuse.

Hvide granitskærver leveres i enten 1 m3 (1500 kg.) Maxi Bag eller 1000 kg. Maxibag.

Hvor mange granitskærver pr. m2
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m3 dækker 25-30 m2 ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m2 ved de største (32-45 mm). De anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt skal et lag granitskærver være?
Jo større sten, jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt kan du finde hjælp til udregning.