Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • 1-3 hverdage
Hvid stenmel
Beskrivelse af produkt

Hvid stenmel

1.495,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Hvid stenmel i bigbag

Hvid stenmel i fraktionen 0-4 mm. En meget flot hvid stenmel, i ekstrem god kvalitet. Hvid stenmel kan bruges som underlag under hvide granitskærver. På denne måde vil hele underlaget under granitskærverne være helt hvid og hvid stenmel er ukrudtshæmmende. 

Hvad er hvid stenmel lavet af?

Stenmel er lavet af knust granit fra Norge, der er knust så fint at det bliver ligesom en fin grus. Det betyder at det kan pakke sig rigtig godt, og dermed lave en relativ hård overflade. Den flotte hvide stenmel kan sagtens holde sig pæn, og har man lagt en ukrudtsdug nedenunder, så bliver det næsten ikke bedre.
Mange bruger en denne type stenmel under hvide granitskæver. Dels for at få et flot underlag, så det er hvidt under skærverne, men også som et værn mod ukrudt.

Hvordan udlægger man stenmel?

Man udlægger stenmel i et lag på ca. 3 cm. Når det er fordelt jævnt bør man stampe det, for hurtigt at få det pakket. De produktet kommer fra granit, er det små sten deri godt kantede, og derfor binder det utrolig godt sammen, og bliver temmelig hårdt. Vælger man at bruge det i kombination med en ukrudtsdug, lægger man blot en sådan under, og sørger for et lille overlap.

Hvid stenmel i bigbags

Vores hvide stenmel leveres i bigbags, og vi leverer til hele Danmark. De smarte bigbags er nemme at gå til og fra, uden at det sviner, og man kan få det sat hen hvor det giver mest mening i forhold til projektet.
Vores bigbags leveres som standard ved fortovet eller i en indkørsel. Dette er med i prisen i hele landet, hvor der er fast broforbindelse. Man kan ved bestilling indtaste sit postnummer og se alternative leveringsmuligheder, som kan gøre arbejdet væsenligt lettere. F.eks. tilbyder vi gaffeltruck levering, som er en perfekt løsning, hvis man bor i et område med begrænset plads. Desuden tilbyder vi også kran-levering, hvis man ønsker sin bigbag sat indover en hæk eller et hegn.

Hvad bruges stenmel til?
Stenmel bruges til udlægning som underlag på petanquebaner, som belægning på tennisbaner, på gangstier og som underlag under belægning med granitskærver. Stenmel bruges også i fuger mellem granitfliser, brosten, chaussesten og betonfliser. Det der er fordel ved at bruge stenmel til fugning ved flisearbejde er, at fugen bliver rigtig hård, så ukrudt har svært ved at sætte sig i fugerne. Et bedre produkt end strandsand og fugesand.
Hvilke farver kan man få stenmel i?
Stenmel eller granitstenmel kan du få i grå, sort, rød og hvid.