Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • 1-3 hverdage
Grå stenmel
Beskrivelse af produkt

Grå stenmel

1.195,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Grå stenmel i bigbag

Grå stenmel er et produkt, som bruges til at lægge under belægninger med granitskæver, til at lægge under belægninger med belægningssten, til fuger mellem belægningssten, til petanquebaner, til stisystemer etc. Der er altså mange muligheder for, hvad grå stenmel kan bruges til. Grå stenmel er endda et bedre produkt mellem fugerne i belægningssten end f.eks. fugesand. Det dækker og pakker utrolig meget, og er derfor ukrudtsafvisende.

Vores grå stenmel er i størrelsen 0-2 mm. Størrelsen i grå stenmel er meget vigtig, da en mere grovkornet grå stenmel ikke har samme effekt, og ikke er så nem at arbejde med som 0-2 mm. Ordet grå stenmel er et sammensat ord, som betyder ”mel af sten”. Hvis stenmelet bliver for grov, er det nærmere en stengrus, der er tale om. Det er derfor vigtigt at have for øje, hvilken sortering af grå stenmel, man anskaffer sig.

Stenmel imod ukrudt

Netop fordi stenmel er knust granit, består det af meget små kantede sten. Derfor pakker det sig enormt godt, og gør det svært for ukrudt at trænge igennem. Skal man lave den bedst mulige løsning, kan man lægge en ukrudtsdug under. Det er en billig og nem løsning, og vælger man en dug af god kvalitet, sparer man sig selv for en masse arbejde. Her på siden kan man købe en ukrudtsdug, af bedste kvalitet, til små penge. Den måler 2 x 5 meter, og med et lille overlap, sikrer man sig en rigtig god løsning.

Levering af stenmel i bigbag

Vi leverer altid vores stenmel i bigbags - og vi leverer til hele Danmark. De smarte bigbags er nemme at gå til og fra, og man kan via vores forskellige leveringsmetoder få placeret den, hvor det giver mest mening i forhold til projektet, f.eks. med en gaffeltruck som kan komme ind på små steder, eller med kran, hvis vores stenmel skal løftes over en hæk.
Vores standard levering "Fortov/Indkørsel er altid gratis, hvor der er fast broforbindelse.

Læs mere om vores leveringsmuligheder her

 

Forvent markedets absolut højeste produkt-kvalitet og bedste service fra ordremodtagelse til levering. 

Grå stenmel leveres enten i en 1.500 kg Maxi Bag eller en 1.000 kg. Big Bag.

Hvad bruges stenmel til?
Stenmel bruges til udlægning som underlag på petanquebaner, som belægning på tennisbaner, på gangstier og som underlag under belægning med granitskærver. Stenmel bruges også i fuger mellem granitfliser, brosten, chaussesten og betonfliser. Det der er fordel ved at bruge stenmel til fugning ved flisearbejde er, at fugen bliver rigtig hård, så ukrudt har svært ved at sætte sig i fugerne. Et bedre produkt end strandsand og fugesand.
Hvilke farver kan man få stenmel i?
Stenmel eller granitstenmel kan du få i grå, sort, rød og hvid.