Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Gratis fragt • Ekspres-levering • Ingen gebyrer
Levering i HELE Danmark
Grå stenmel
Beskrivelse af produkt

Grå stenmel

DKK 1.125,00

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Sådan leverer vi
Om Maxibag.dk

Grå stenmel

Forvent markedets absolut højeste produkt-kvalitet og bedste service fra ordremodtagelse til levering. 

Altid gratis fragt og Ingen meromkostninger.

Grå stenmel 0-2 mm.

Grå stenmel er et produkt, som bruges til at lægge under belægninger med granitskæver, til at lægge under belægninger med belægningssten, til fuger mellem belægningssten, til petanquebaner, til stisystemer etc. Der er altså mange muligheder for, hvad grå stenmel kan bruges til. Grå stenmel er endda et bedre produkt mellem fugerne i belægningssten end f.eks. fugesand. Grå stenmel dækker og pakker utrolig meget, og er derfor ukrudtsafvisende.

Vores grå stenmel er i størrelsen 0-2 mm. Størrelsen i grå stenmel er meget vigtig, da en mere grovkornet grå stenmel ikke har samme effekt, og ikke er så nem at arbejde med som 0-2 mm. Ordet grå stenmel er et sammensat ord, som betyder ”mel af sten”. Hvis stenmelet bliver for grov, er det nærmere en stengrus, der er tale om. Det er derfor vigtigt at have for øje, hvilken sortering af grå stenmel, man anskaffer sig.

Grå stenmel leveres enten i en 1.500 kg Maxi Bag eller en 1.000 kg. Big Bag.

Hvad bruges stenmel til?
Stenmel bruges til udlægning som underlag på petanquebaner, som belægning på tennisbaner, på gangstier og som underlag under belægning med granitskærver. Stenmel bruges også i fuger mellem granitfliser, brosten, chaussesten og betonfliser. Det der er fordel ved at bruge stenmel til fugning ved flisearbejde er, at fugen bliver rigtig hård, så ukrudt har svært ved at sætte sig i fugerne. Et bedre produkt end strandsand og fugesand.
Hvilke farver kan man få stenmel i?
Stenmel eller granitstenmel kan du få i grå, sort, rød og hvid.