Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • Hurtig Levering
Grå granitskærver 11-16 mm.
Beskrivelse af produkt

Grå granitskærver 11-16 mm.

1.245,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Sådan leverer vi
Om Maxibag.dk

Grå granitskærver i størrelsen 11-16 mm. (Gråmix)

Disse flotte grå skærver i størrelsen 11-16 mm. er en meget brugt granitskærve, som særligt at populær i indkørsler. Da den grå farve spiller godt med nærmest alt, ser vi den også ofte i bede og gårdhaver - altså en utrolig alsidig stentype. Det særlige ved de grå skærver er, at de har et større farvespil end ved de andre typer granit. Den lyse farve tillader at man kan opleve et flot farvespil, hvor man se nogle af naturens egne farver. Dvs. at der er små nuancer af lyserød og hvid i blandingen. Samtidig vil stenene, i tørvejr, have små gnister, som lyser op som små krystaller. Dette farvespil er helt unikt for denne type skærver, og en stor grund til at den er så populær som den er.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Hvor tykt et lag grå granitskærver 11-16 mm.?

Når man udlægger disse grå granitskærver, anbefaler vi et lag på minimum 5 cm. I et havebed gerne mere. Dog skal man være opmærksom på, at der i en indkørsel helst ikke skal mere på, da bilerne vil kunne sætte sig fast. Et lag på 5 cm. sikrer at bunden er dækket, og får man senere hen brug for at genopfylde, så leverer vi altid samme type, hvis man senere genbestiller.

  • Der går ca. 1 m3 Grå granitskærver til at dække 20 m2

Hvor bruges grå granitskærver 11-16 mm.?

De flotte grå granitskærver bruges ofte i indkørsler. Dette skyldes størrelsen, som hedder 11-16 mm. (målt på korteste led). Denne størrelse er nemlig så stor at den ikke sætter sig i bildæk, men er samtidig også så lille, at den er behagelig at gå og cykle på. 

I havebede er de grå skærver også populære, men her ser vi ofte også at de andre størrelser bliver brugt. De grå granitskærver findes nemlig i hele 4 forskellige størrelser, som hver har sit eget udtryk.

Hvordan undgå man ukrudt i skærver?

Granitskærver er generelt gode, når man skal vælge en belægning hvor ukrudt skal minimeres. Særligt, hvis de ligger et sted hvor man kører eller går. Det skyldes de skarpe kanter på skærverne, som "klipper" rødderne over. Dog kan de skarpe kanter også være en ulempe, hvis først ukrudtet har bidt sig fast.
Derfor anbefaler vi ALTID at bruger en ukrudtsdug hvor det er muligt. Det er den absolut bedste måde at undgå det på. Man skal sørge for at vælge en god fiberdug, som denne, da de holder i rigtig mange år. En ukrudtsdug af stof går hurtigt i stykker, og har ingen værdi eller effekt.

Grå stenmel under granitskærver

Skal man lave en deluxe-løsning, kan man udover ukrudtsdugen, udlægge en grå stenmel under de grå granitskærver. Det vil specielt være i havebede at det er aktuelt. Så får man det absolut bedste værn imod det ukrudt, som ingen gider at kæmpe imod.

Levering af granitskærver

Granitskærver er tunge, og derfor skal du naturligvis have placeret varen der, hvor du skal bruge den, eller så tæt på det sted som muligt. Vi har nogle af landets dygtigste chauffører til at køre rundt med vores maxibags, og de giver mange tusinde af kunder en ekstraordinær service hvert år. Det betyder meget for os at kunne hjælpe dig som kunde bedst muligt, og samtidig give dig forskellige af leveringsmuligheder, både i forhold til det udstyr du får leveret med, og samtidig at du kan vælge hvor hurtig levering du ønsker.

Vi tilbyder tre forskellige leveringsmetoder.

Standardlevering

Vores standardlevering også kaldet "fortov / indkørsel" er den leveringsmetode du skal vælge, hvis du gerne vil have placeret din maxibag på vejen, ved kantstenen, på fortovet eller lige en meter ind i din indkørsel. Da skal du vælge denne gratis leveringsmetode. Vi anbefaler, at du laver en beskrivelse af hvor du ønsker varen placeret i din ordre, så chaufføren har noget at kunne navigere efter.

Levering med mobil gaffeltruck

Denne leveringsløsning skal du vælge, hvis du skal have kørt din maxibag med en selvkørende truck med luftgummihjul. Her kommer vores chauffør ud til dig med en lastbil, hvor denne specialtruck sidder bagpå. Chaufføren kan pille trucken af sin lastbil, og køre varen rundt fra lastbilen til det sted du ønsker varen placeret. En sådan truck kan køre på alle faste underlag såsom sten, ral, tørt græs, asfalt og grusveje. Den bliver også brugt til levering i mange kolonihaver, hvor der kan være vanskelige forhold for større lastbiler.

Vores trucks er ca. 2,5 meter bredde, og 2,8 meter høje. Vil undgår helst at køre på fliser, da den tunge vægt, nemt kan lave skader herpå. Det samme gælder græsarealer og andre sarte belægninger.

Levering med kran

Denne leveringsmetode er god til dig, hvis du skal have din maxibag med granitskærver over et hegn eller hæk. Det kan også være andre steder, hvor varen ligesom skal hen over noget og ind i f.eks. din have. Her kommer chaufføren ud til dig med en lastbil med kran og sætter varen hvor du ønsker.

Vores kranbiler kan række ca. 7 meter væk fra lastbilen.

Læs mere om vores leveringstyper her

Tilbud på grå granitskærver 11-16

Har du brug for flere skærver, så får du automatisk mængderabat, så snart du køber mere end én maxibag hos os. Dette går på tværs af alle vores produkter. Jo flere du køber - jo større rabat. Derfor kan du hurtigt spare mange penge, ved at samle dine have-indkøb hos os.

Du kan lære mere om vores mængderabat her

Hvor mange granitskærver pr. m2
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m3 dækker 25-30 m2 ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m2 ved de største (32-45 mm). De anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt skal et lag granitskærver være?
Jo større sten, jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt kan du finde hjælp til udregning.