Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Gul stenmel

1.045,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Gul stenmel i bigbag.

Gul stenmel er et fantastiske produkt til at udlægge under belægninger og som belægning. den gule stenmel bliver meget hård og fast efter udlæg og derfor egner den sig perfekt til cykelstier, gangstier have stier etc. Når man udlægger en stenmel, er det vigtigt at man tilfører materialet lidt vand, hvorefter man vibrerer / komprimere materiale med en pladevibrator. Da bliver produktet fast og hårdt. Vi anbefaler et udlæg på ca. 5-6 cm. for at opnå den bedste lagtykkelse og funktionalitet i produktet. 

Stenmel imod ukrudt

Netop fordi stenmel er knust materiale, består det af meget små kantede sten. Derfor pakker det sig enormt godt, og gør det svært for ukrudt at trænge igennem. Skal man lave den bedst mulige løsning, kan man lægge en ukrudtsdug under. Det er en billig og nem løsning, og vælger man en dug af god kvalitet, sparer man sig selv for en masse arbejde. Her på siden kan man købe en ukrudtsdug, af bedste kvalitet, til små penge. Den måler 2 x 5 meter, og med et lille overlap, sikrer man sig en rigtig god løsning.

Service og levering af stenmel i bigbag

Hos maxibag.dk tilbyder vi forskellige leveringsmetoder, alt afhængig af, hvor du ønsker varen placeret. Hvis du indtaster dit postnummer her overfor, kan du se hvilke leveringsmetoder der er muligt i dit område. Det er så vigtigt for os at give dig som kunde en rigtig god oplevelse med dit køb hos os. Derfor sidder vi altid klar til at servicer dig, og tilbyde dig de bedste materiale kvaliteter samt service. 

Hvad bruges stenmel til?
Stenmel bruges til udlægning som underlag på petanquebaner, som belægning på tennisbaner, på gangstier og som underlag under belægning med granitskærver. Stenmel bruges også i fuger mellem granitfliser, brosten, chaussesten og betonfliser. Det der er fordel ved at bruge stenmel til fugning ved flisearbejde er, at fugen bliver rigtig hård, så ukrudt har svært ved at sætte sig i fugerne. Et bedre produkt end strandsand og fugesand.
Hvilke farver kan man få stenmel i?
Stenmel eller granitstenmel kan du få i grå, sort, rød og hvid.