Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Rød/sort-mix granitskærver 5-8 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Rød/sort-mix granitskærver 5-8 mm. (Undgå spild)

1.499,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Rød/sorte granitskærver i størrelsen 5-8 mm.

Undgå spild koncept

I dette gode koncept får du leveret nøjagtigt i den mængde du skal bruge. Du skal blot finde det antal m² du skal have dækket. Så pakker vi præcis den mængde granitskærver rød/sort 5-8 mm. som du har behov for. Du får da hverken leveret for meget eller for lidt, så du ikke skal til at bortskaffe et eventuelt overskud af sten.

Rød/sorte granitskærver 5-8 mm. er en lille granitskærve der er nem at arbejde med og rive i. Mixet af røde sten og sorte sten er helt fantastisk og alle der ser denne smukke skærve synes den er så flot. 5-8 mm. er en god sten til udlæg i gårdhaver, havestier, havegange og andre haveanlæg, hvor du ønsker en lille sten. Vi anbefaler et udlæg på 4 cm. og dette er udregnet efter i den mængde du modtager.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under rød/sorte granitskærver, anbefaler vi enten rødt eller sort stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under skærverne. Rødt stenmel og Sort stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med rød/sorte granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den flotteste oplevelse.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.