Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Søsten

Søsten af det Jyske rev

Vores smukke søsten er naturens perler, og i en helt udsøgt smuk kvalitet. Disse typer af sø-ral findes i forskellige størrelser. Vi tilbyder tre forskellige stenstørrelser, så du kan vælge den størrelse der passer bedst til dit projekt. Vores søsten er i en smuk harmoni af varme farver, der givet et smukt roligt look i varmere farver. Stenene er meget runde og da meget behagelige at gå på og betræde. Så hvis du ønsker en stentype du kan gå på med bare fødder, så er disse sten den helt oplagte stentype. For os handler det om at finde de smukkeste og mest udsøgte sten på markedet, og det har vi i den grad med disse sten. De er utroligt flotte og dernæst utroligt nemme at udlægge. Så ønsker du en smuk og samtidig billig ral, så er søsten et fantastisk godt bud, som holder din have flot mange år frem i tiden.

Se mere

Søsten til indkørsel eller haven

Søsten kan bruges mange steder i både have, indkørsel eller park. Det er en allround stentype hvor du skal overveje, hvor du ønsker den udlagt. Hvis det er til en indkørsel anbefaler vi vores sø-ærter i størrelsen 8-16 mm. Det er en fin mellemstørrelse sten, der passer rigtig godt til udlæg i en indkørsel. I gårdhavemiljøer anbefaler vi normalt vores sø-perler 4-8 mm. der er den mindste variant af disse sten, og som er meget nem at rive i. I større havebede anbefaler vi også vores sø-nødder 16-32 mm. der er en lidt større stenstørrelse, der ligger meget fast, da stenene i disse generelt er tungere end de mindre fraktioner. Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få vejledning i hvilken stentype der passer bedst til dit projekt. Dog kan du altid overveje hvad du egentlig selv ønsker. Ønsker du en lille sten der er nem at rive i, eller ønsker du en større stenstørrelse der ligger lidt mere fast. Den ene sten er ikke bedre end den anden, men funktionaliteten i selve størrelsen kan være afgørende for dit projekt.

Vi leverer søsten i forskellige størrelser

Vi får produceret vores søsten i tre forskellige stenstørrelser. Den mindre er sø-perler i 4-8 mm., den mellemste er sø-ærter i størrelsen 8-16 mm., og den største stentype er 16-32 mm. Selve farven på de forskellige stentyper er helt den samme - hvor forskelligheden udelukkende ligger i størrelsessorteringen af sø-ral. Vores søsten er helt unikke med deres smukke runde facon. For at blive klogere på, hvordan stenene er blevet så runde skal vi starte tilbage for mange tusinder af år siden, hvor der var istid. Under istiden blev kæmpe klippeområder skubbet fra Norge og ud i Nordsøen. Disse klippeområder var af granit, som vi også kender fra granitskærver, og igennem de mange tusinder af år blevet omdannet til sten i forskellige størrelser. Havets konstante erosioner / bevægelser har slebet stenene runde og smukke. Det er en fantastisk historie og rejse at stenene har været på, og der findes i vores verden ikke en smukkere og mere fantastisk sten end denne stentype.

Køb søsten i bigbag

Den er en rigtig nem måde at få leveret søsten i bigbag / maxibag, og det er meget nemt at håndtere. Vi leverer den type af sø ral du ønsker, og placerer varerne præcis som du ønsker. Vi har forskellige leveringsudstyr du kan vælge, så du kan få dine maxibags placeret meget tæt på hvor du skal bruge det. Vi er så heldige at have en helt unik produktkvalitet af sten fra søen, og ved at varerne altid kommer ind på vores plads, inden du får dem leveret gør, at vi altid kan 100% kvalitetssikre alle vores produkter. Efter kvalitetssikring kommer vi materialerne i bigbags / maxibags og levere dem ud til dig. Da kan du altid som kunde være helt sikker på en fantastisk og ensartet produktkvalitet hver gang. Udover en fantastisk produktkvalitet, er vi altid garant for billige sten, der ofte er på tilbud. Vi sikre altid den bedste produktkvalitet til den billigste pris.

Hvad er søsten?
Søten er runde sten der kommer fra havets bund, og som er i smukke varme farver.
Hvad koster søsten?
Søsten koster normalt ca. 1000 kr. pr. tons - leveret.