Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark
Rød/sort-mix granitskærver 8-11 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Rød/sort-mix granitskærver 8-11 mm. (Undgå spild)

1.499,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags

Ikke på lager

Sådan leverer vi
Om Maxibag.dk

Rød/sorte granitskærver i størrelsen 8-11 mm.

Undgå spild koncept

Hvis du også gerne vil have leveret i præcis den mængde du skal bruge, er dette koncept med undgå spild lige det du skal bruge. Vi pakker granitskærver i rød/sort 8-11 mm. i præcis den mængde du skal bruge. Du skal blot finde frem til hvor mange m³ du skal bruge, og bestille det antallet her på siden. Så pakker vi nøjagtig den mængde du skal bruge, uden du hverken får for lidt eller for meget.

Rød/sorte granitskærver 8-11 mm. er skærver fra Sverige der er utrolig smukke. Den flotte sammensætning af røde og sorte skærver, giver et fantastisk harmonisk look, som er en fryd for øjet. Det er en meget alsidig sten, der kan bruges i alle haveanlæg og på gangstier som du ønsker. Det er en sten der er nem at arbejde i og holde flot og ren. Vores anbefaling til denne skærve er et udlæg på 5 cm. lag, så du får en god dækning. Dette er indregnet i den mængde du modtager af denne flotte stentype og vi leverer den doserede mængde sten til din adresse over hele landet.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under rød/sorte granitskærver, anbefaler vi enten rødt eller sort stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under skærverne. Rødt stenmel og Sort stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med rød/sorte granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den flotteste oplevelse.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.