Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark
Hvide ærtesten 8-16 mm.
Beskrivelse af produkt

Hvide ærtesten 8-16 mm.

1.275,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Hvide ærtesten i størrelsen 8-16 mm.

Hvide ærtesten udvindes og sorteres enkelte steder langs den østjyske kyst og har denne flotte hvide struktur. Den overvejende del af disse ærtesten er hvide i sammenspil med andre naturlige nuancer, der gør disse hvide ærtesten til meget flotte natursten.

Den hvide ærtesten er enormt populær, og findes ved utrolig mange landejendomme og parcelhuse i hele Danmark. Den bruges mest i indkørsler, da størrelsen er helt perfekt til formålet. Den er nemlig så stor, at den ikke sætter sig i bildæk - og samtidig er den behagelig at gå på og arbejde med.

Ærtesten, perlesten, hvid ral eller perlegrus?

Ja kært barn har mange navne - og lige præcis denne stentype er ingen undtagelse. Faktisk er det nok den sten, der har fået allerflest navne med på vejen. Det kan af gode grunde forvirre mange.
Hvide ærtesten ER dog den korrekte betegnelse. "Ærte" er generelt den betegnelse man bruger for sten med størrelsen 8-16 mm...og "Perle" er for den type der er mindre. Ral og grus er begge neutrale ord, som hverken siger noget om farve eller størrelse. Stenens popularitet er sikkert grunden til de mange navne.

Bemærk: Man angiver altid stenens størrelse ud fra smalleste led.

Sådan leveres ærtesten

Når du bestiller ærtesten fra Maxibag, leveres de i store bigbags, som er nemme at håndtere for dig som kunde. Du kan gå til og fra arbejdet som du har lyst til - eller alternativt skære sækken op, så indholdet selv render ud hvor det skal bruges. Bigbaggen kan stilles præcis der hvor du skal bruge den, da du hos os kan vælge at få leveret med mobiltruck eller med kran.

Hvide ærtesten leveres i enten en 1 m³ Maxibag (1500 kg.) eller en 1000 kg. bigbag.

Standard-levering

Vores standard-levering er inkluderet i prisen. Her sker aflæsning i umiddelbar nærheden af lastbilen, f.eks. på fortovet, eller i indkørslen. Hvis du bor på en landejendom med vendeplads, hvor bigbaggen må stilles, er det også denne leveringstype du skal vælge.

Mobiltruck-levering

Vores mobiltruck kan komme ind næsten alle steder. Hvis du skal have leveret sommerhus-område, eller i et haveforening, kan det ofte være svært for store lastbiler at komme dertil. En mobiltruck kræver 2,3 meter i bredden. Med denne leveringstype kan du ofte få kørt sækken helt hen hvor den skal bruges - og dermed spare dig selv for en masse løftearbejde.

Kran-levering

Levering med kran er smart, hvis du du skal have leveret ind over en hæk, eller en anden forhindring. Det kan også være en god løsning, hvis maxibag'en skal sættes ind på et område, hvor der allerede er udlagt ukrudtsdug. Vores kranbil kan løfte en bigbag 6-7 meter væk fra lastbilen.

Skal man være hjemme ved modtagelse af ærtesten i bigbag?

Nej - Du behøves ikke at være hjemme når vores chauffør kommer med din bigbag. Heldigvis skal den ikke ind i huset, og derfor kan vores dygtige chauffører sagtens klare sig selv. Det er dog ALTID en god idé at lave en god beskrivelse af hvor den skal stilles. Dette gøres når du når til betalingen.
Det er også her du skal skrive, hvis du ønsker at blive ringet op ved levering.

Generelt er vores chauffører gode til SELV at kontakte dig, hvis de er i tvivl. 

Få ukrudtsdug sammen med dine ærtesten

Gør dig selv den tjeneste at få leveret en god ukrudtsdug sammen med dine ærtesten. Ukrudstdugen kan spare dig for enormt meget arbejde, da den tager det meste af det ukrudt som kommer nedefra. Ukrudtsdug bruges i de områder hvor der IKKE kører biler - f.eks. ind mod en husmor, omkring skraldespande osv.

Vores ukrudtsdug måler 2 x 5 meter (i alt 10 m²) pr. stk., og mange køber dem ved at vælge hvor mange m² man ønsker til pr. bigbag. Så hvis du bestiller 2 bigbags til at dække 40 m² - så skal du vælge 20 m² på listen med ukrudtsdug pr. bigbag. 

Vores dug er af den absolut bedste kvalitet. Altså en god kraftig kvalitet. Køber du en tynd kvalitet, vil den hurtig flække, og du åbner ikke den ønskede effekt.