Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Hvide nøddesten 16-32 mm.
Beskrivelse af produkt

Hvide nøddesten 16-32 mm.

1.275,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Hvide nøddesten i størrelsen 16-32 mm.

Hvide nøddesten er en større stensortering end f.eks. hvide ærtesten, der gør den god til større pladser og områder, hvor der ønskes en lidt større sten. Hvide nøddesten er også meget velegnet til haver og i bede, samt langs sokler på huse. Denne blanding har et højt indhold af flotte lyse sten, hvilket giver et generelt hvidt indtryk når man ser på dem, selvom der også er mørke sten iblandet.

Hvide nøddesten kommer fra den østjyske kyst, hvor den bliver udvunden og sorteret. En så lys sortering findes faktisk ikke andre steder i landet, og derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde denne flotte blanding.

En perfekt sten til havebedet

Denne type sten, er særlig egnet til havebede, og har en størrelse så det bliver liggende. De lyse overflade står i god kontrast til planter, og forbliver flot i mange år. Man angiver altid stenstørrelser ud fra smalleste led. Derfor vil man i denne blanding kunne finde sten, der måler op til 6 cm. hvor der er størst. Af samme grund, anbefaler vi som hovedregel ikke denne sten til f.eks. en indkørsel.

Med denne sten, får man det bedste resultat, hvis man udlægger et lag på 10 cm. Vil man undgå for meget arbejde med ukrudt, anbefaler vi at man tilkøber vores gode ukrudtsdug. Den bestilles nemt sammen med nøddestenene. Ukrudtsdugen måler 2 x 5 meter, og er i en god kraftig kvalitet.

Sådan leveres vores hvide nøddesten

Nøddesten leveres i vores praktiske bigbags, og vi leverer til hele Danmark. Vores standard-levering er gratis, men der kan være store fordele i at vælge en alternativ leveringsmetode, hvis man f.eks. skal have placeret ordren et sted hvor en lastbil ikke kan køre til.
F.eks. har vi mobiltruck-levering, som er perfekt til haveforeninger, eller hvis man ønsker bigbag'en kørt et godt stykke ind på sin grund.
Dernæst tilbyder vi også kranlevering, hvis den skal ind over en hæk eller et stakit.
Du kan læse mere om vores leveringsmetoder her

Hvide nøddesten leveres i enten en 1 m3 (1500 kg.) eller 1000 kg. bigbag

Søger du et tilbud?

Hvis du skal bruge en større mængde hvide nøddesten, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi giver gerne et tilbud. Skriv til os på maxibag@maxibag.dk - Vi svarer hurtigt. Skriv også gerne, hvis du har specielle ønsker til levering. Herunder både tid og placering.