Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Hvide perlesten 4-8 mm.
Beskrivelse af produkt

Hvide perlesten 4-8 mm.

1.275,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Hvide perlesten i størrelsen 4-8 mm.

Flotte hvide perlesten der pynter flot på stier og i bede. Hvide perlesten er af en speciel kvalitet som kun findes ved den østjyske kyst. Disse sten er dog værd at køre langt for at hente, da de er rigtig flotte og hvide. I hvide perlesten er den overvejende nuance hvid, med et farvespil af andre farver.
Denne lille størrelse gør, at stenen er enormt nem at arbejde med. Den er nem at rive i, og netop derfor er den utrolig brugbar på netop stier.

Et flot hvidt look

Selvom blanding ikke er 100% hvid, men også består af lidt sorte og grå sten, så giver den generelt et meget hvidt look, og faktisk findes der ikke en naturstens-blanding som er mere hvid en denne. Det hvide udseende forgår aldrig, og vil til evig tid stå skarpt.
Den flotte hvide farve kender mange fra kirkegårde, hvor den er utrolig brugt på på stiarealerne - men også under havemøbler i et gårdhavemiljø vil den være utrolig flot.

Tag ikke fejl af størrelserne

Vi oplever desværre tit lidt forvirring omkring navne og størrelser på netop denne sten. Perlestenen er en lille sten, og derfor IKKE egnet til en indkørsel. De små sten vil sætte sig i bilens dæk, og det er man bestemt ikke interesseret i. Ønsker man samme stentype til en indkørsel skal man derfor vælge vores hvide ærtesten.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Bemærk: Man angiver altid stenens størrelse ud fra smalleste led.

Levering af hvide perlesten

Vi leverer disse flotte sten til hele Danmark, og vores standard levering er gratis hvor der er fast broforbindelse. Hvis man indtaster sit postnummer under bestilling, kan man dog se alternative leveringsmetoder, f.eks. gaffeltruck og kran. Disse leveringsmetoder kan være yderst praktiske, hvis stenene skal bruges et stykke væk fra indkørslen, eller hvis de skal løftes over en hæk.

Tilbud på perlesten

Skal du bruge en større mængde hvide perlesten, er vi altid friske på at tage en snak. Selvom denne stentype er ret unik, og derfor ikke forhandles mange steder, vil vi selvfølgelig gerne se hvad vi kan gøre, hvis du har set stort areal der skal dækkes. Du er altid velkommen til at tage fat i os via maxibag@maxibag.dk - Vi svarer hurtigt.

Hvide perlesten bliver leveret i en 1 m3 (1500 kg.) eller 1000 kg. Maxi Big Bag / Storsæk.