Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Hvide singels 32-64 mm.
Beskrivelse af produkt

Hvide singels 32-64 mm.

1.275,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Hvide singelssten 32-64 mm.

Hvide singelssten er den største sten i vores sortiment af de hvide stenblandinger. Det er en ret store sten, som bruges i haveanlæg og langs sokler, hvor de giver et virkelig flot udtryk. Stenene måler 23-64 mm på den korteste led, hvilket betyder at de nemt kan måle op til 10 cm. på længste led.
Den primære farve er hvid, men der er også iblandet sorte og grå sten. Dog er det klart den hvide farve der træder mest igennem, og giver det generelle look.

En pyntesten der er helt særlig

Det er ikke nemt at opdrive de hvide stenblandinger i Danmark, og derfor findes den ikke mange steder på markedet. Vi er stolte af, at vi har fået lov at forhandle denne særlige pyntesten, og som kunde kan man kun være tilfreds med det udtryk den kan skabe i havemiljøet. 
Vi ser en større tendens til at tilføre det hvide look til haven, og skabe nogle stærke kontraster. Har man brug for en mindre stentype i samme nuancer, tilbyder vi samme stenblading i 3 mindre størrelser. Nemlig som perlesten, ærtesten og nøddesten.

Fordi stenen er så stor som den er, anbefaler vi ikke at den udlægges et sted hvor man skal gå eller køre. Det bliver ubehageligt.

Se vores produktvideo for at få et bedre indtryk af denne sten.

Levering af sten fra Maxibag

Når man får leveret sten og andre produkter her fra Maxibag, leverer vi i vores praktiske bigbags. En bigbag kan, af vores vognmand, placeres der hvor det giver mest mening for projektet, og dermed kan man spare sig selv for en masse arbejde. Man kan selv bestemme hvordan og, i mange tilfælde, hvornår man ønsker sin ordre leveret - og derfor er det utrolig fleksibelt og nemt. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere om vores leveringsmuligheder her

 

Hvide singels leveres i enten en 1 m3 (1500 kg.) eller 1000 kg. bigbags.

Vær opmærksom på, at stenblandinger som denne er maskinsorteret. Derfor vil der være små sten/grus i blandingen. Det har vi naturligvis kompenseret for, så man får den mængde der er bestilt. De små sten vil ligge sig i bundet, og være usynlige efter kort tid.
Desuden er der ler og skidt på stenene. Derfor får de først det rigtige udseende efter et par regnskyld.