Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Nøddesten 16-32 mm.

1.195,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Nøddesten i størrelsen 16-32 mm.

Denne nøddesten har nogle utrolig flotte brune, røde, og grå nuancer. Den bringer naturens farver hjem til boligen, og giver et virkelig flot udtryk til havebedet eller gårdhavemiløjet. Stenen er udgravet og sorteret i Danmark. De varme og rolige farver træder ekstra meget frem i våd tilstand, men også når de er tørre fremstår de flotte, men dog mere afdæmpede i farven. Det er en lidt større stentype, og normalt vil vi anbefale ærtesten til en indkørsel. Dog ser vi alligevel mange som bruger denne sten til formålet.
Se vores produktvideo for at få et godt indtryk af denne sten.

Bemærk: Man angiver altid stenens størrelse ud fra smalleste led.

Sådan udlægges sten

Når man udlægger sten af denne type, er det vigtigt med et godt underlag. Specielt hvis de bruges i en indkørsel. Her skal man sørge for at få et godt lag stabilgrus under, så det ikke trykker sig, når tunge køretøjer benytter området. 
Hvis nøddestenene udlægges i et havebed, er stabilgrus ikke nødvendigt, men det anbefales på det kraftigste af lægge en god ukrudtsdug under stenene. En sådan kan tilkøbes sammen med en levering fra os. Den målre 2 x 5 meter, og er i en god kraftigt kvalitet.

Man skal udlægge et lag på minimum 7 cm. for at få en god dækning.

Levering af nøddesten

Vi leverer altid vores produkter i bigbags, og vi leverer til hele Danmark. Vores standard-levering er inkluderet i prisen til alle steder i landet, hvor der er fast bro-forbindelse.
Udover standard-leveringen, tilbyder vi også trucklevering og kran-levering i det meste af landet. Disse leveringstyper kan være en fordel, hvis man ønsker stenene transporteret helt hen hvor de skal benyttes. På den måde kan man spare sig selv for en masse ekstra arbejdet.

Du kan læse mere om vores leveringer her
 

Tilbud på sten

Hvis du skal bruge en større mængde sten, er vi altid friske på at lave et godt tilbud til dig. Vi anbefaler i så fald at du skriver til os på maxibag@maxibag.dk. Vi svarer det meste af døgnet, og vi plejer altid at kunne finde en løsning så alle er tilfredse. 

Nøddesten bliver leveret i en både 1500 kg. og 1000 kg. maxibag / bigbag.