Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Nordsø ærtesten 8-16 mm.
Beskrivelse af produkt

Nordsø ærtesten 8-16 mm.

1.345,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Vi hos Maxibag.dk har vores helt egne unikke produkt-kvaliteter, der med garanti giver dig det smukkest og bedste resultat. Forvent mere!

Nordsø ærtesten i størrelsen 8-16 mm.

Nordsø ærtesten 8-16 mm. er en utrolig smuk og meget alsidig stentype. Farverne er brunlige og gyldne, og former er bløde og runde, og vil give et varmt og naturligt udseende, uanset hvor de anvedes. Størrelsen på disse søsten er perfekte til en indkørsel, da de ikke vil sætte sig i bildæk, men samtidig er behagelie at gå og cykle på. Også i et havebed vil de tage sig godt ud - så kort sagt er der næsten ingen grænser for mulighederne. Det gør også denne ærtesten til et yderst populært valg, og vi garanterer at man her får en sten af absolut højeste kvalitet.

Bemærk: Man angiver altid stenens størrelse ud fra smalleste led.

Meget runde sten fra det Jyske rev

De flotte søsten har de runde former, da de igennem tusinder af år er blevet slebet af vandet i det Jyske rev ude i Vesterhavet, hvor de kommer fra. Det giver et meget roligt look, og bruges det i et stort areal, som f.eks. en indkørsel, vil det præge det samlede indtryk af hele huset eller ejendommen. Den særlige gyldne og brune farve er en fryd for øjet, og særligt i fugtig vejr træder nuancer for alvor frem. Vi tilbyder søsten i flere størrelser, og man kan med fordel kombinere disse, så man bruger ærtesten i indkørslen, og f.eks. Sø-singels i et havebed. Så får man et flot match, og en rød tråd til hele huset.

Hvor tykt et lag ærtesten skal man beregne?

Disse søsten, også kaldet sø-ærter måler 8-16 mm. på den korteste led - altså en relativ lille sten, som er perfekt til en indkørsel, uden at de sætter sig i bildæk. Vi anbefaler et lag på ca. 5 cm. tykkelse for at bunden bliver ordenligt dækket. I et havebed vil man sagtens kunne lægge et tykkere lag, og gøre det sværere for ukrudt at komme igennem. Men i en indkørsel, skal der helst ikke mere på end de 5 cm, da en bil vil kunne sætte sig fast. Det betyder at 1 m3 rækker til at dække ca. 20 m2.
Man vil efter nogle år opleve, at laget bliver tyndere. Dels fordi at stenene bliver trykket ned i underlaget, men også fordi de, over tid, vil trille væk fra det oprindelige område. Det er dog nemt at genopfylde på et senere tidspunkt - og kvaliteten og farven vil altid være den samme hos os.

Levering af Nordsø ærtesten

Vi kan levere søærter til hele Danmark, og alt leveres i de praktiske maxibags, som er en stor bigbag der gør det nemt at håndtere. De kan nemlig placeres efter dit ønske, så arbejdet gøres så nemt som muligt. En maxibag indeholder enten 1000 kg. eller 1 m3, hvor man ved sidstenævnte får en langt bedre kilopris.
Her på siden kan du indtaste dit postnummer, og herefter vælge hvilken leveringsstype du ønsker.

Standard-levering ved "fortov / Indkørsel"

I prisen inkluderer vi vores standardlevering, hvor din maxibag bliver anbragt ved begyndelsen af din indkørsel eller på fortovet ved din bolig. Du har mulighed for at angive den ønskede placering, så den ikke hindrer din bil eller andet. Disse detaljer kan du oplyse i kommentarfeltet senere i købsprocessen.

Levering med gaffeltruck

Hvis du ønsker, at din bigbag skal leveres til et område, hvor vores store lastbiler ikke kan nå frem, kan levering med gaffeltruck være en fordel. Dette kan være relevant i forbindelse med levering til sommerhusområder eller haveforeninger. Hvis du har en lang indkørsel, har vi også mulighed for at køre så langt ind på din grund som det er fysisk muligt. Det er vigtigt at bemærke, at gaffeltrucks har en høj vægt, og vi undlader derfor at køre over fliser, græs eller andre sarte områder, hvor der kan opstå skader.

Vores gaffeltrucks har en bredde på 2,5 meter og en højde på 2,8 meter.

Levering med kran

Hvis du ønsker, at din maxibag skal leveres over en hæk eller et hegn, bør du vælge denne leveringsmetode. Ofte anvendes disse sten i forbindelse med haveprojekter, og ved at vælge levering med kran kan du undgå mange besværlige ture med trillebøre. Derudover har du mulighed for at få placeret den store bigbag præcis i det bed, hvor stenene skal bruges, hvilket gør processen endnu mere bekvem.

Vores kranvogne har en rækkevidde på cirka 7 meter fra lastbilens parkeringssted.

Læs mere om vores leveringstyper her